Lifestyle|23.01.2019 13:36

Ελίνα Ακριτίδου: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε (vid)

Newsroom

Η 47χρονη ηθοποιός Ελίνα Ακριτίδου, που συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά «Το Τατουάζ», συνάντησε την Ελεονώρα Μελέτη και έκαναν μια όμορφη κουβέντα στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα». Αφού μίλησαν για την επαγγελματική της ζωή προχώρησαν και σε πιο προσωπικές εκμυστηρεύσεις, με την ίδια να εξομολογείται στην Μελέτη τη στάση που τήρησε στην ανακοίνωση των γιατρών για το πρόβλημα του γιου της με την καρδιά.

«Είχαμε σταθεί κι εγώ κι ο άντρας μου πολύ ψύχραιμοι, και νομίζω έτσι βοηθήσαμε και τους εαυτούς μας και το παιδί! Αν πάω πίσω δεν ξέρω αν ήμουν αισιόδοξη ή όχι, έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου θέλω να είσαι ρεαλίστρια και τις πληροφορίες που παίρνεις να τις επεξεργάζεσαι σωστά…προσπαθούσα ό,τι μου λένε να το καταλαβαίνω σωστά για να μπορώ να το αντιμετωπίσω».

Η ηθοποιός τόνισε ότι κάποιες φορές ο τρόπος που αντιδρούν κάποιες φορές όσοι γνωρίζουν το πρόβλημα του παιδιού της την ενοχλεί ιδιαιτέρως. «Με είχε σταματήσει μια φίλη στο δρόμο και μου λέει «το καημένο τι πάθατε;» και συγχύστηκα τόσο πολύ, της λέω «δεν κατάλαβα τι έχει το παιδί μου και είναι καημένο;». Το παιδί μου έχει αυτό το πρόβλημα θα το ξεπεράσουμε, θα προσπαθήσουμε.

T

Η Ελίνα Ακριτίδου έπαιζε στη «Λάμψη» του Φώσκολου για περίπου δύο σεζόν, μέχρι δηλαδή το 1993. Ταυτόχρονα είχε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του ANT1 «Τμήμα Ηθών», συμμετείχε και στη σατιρική εκπομπή «Όχι στα νέα του Ant1» αλλά και στο «Χάρρυ Κλυνν Show». Το 1993 ξεκίνησε στο «Καλημέρα Ζωή», ακολούθησε το «C' est la vie» στο MEGA μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η «Απαγορευμένη Αγάπη», το «Κόκκινο Δωμάτιο», «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα» κλπ. Από το 2017 πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ALPHA «Το Τατουάζ».

Το Τατουάζ