Lifestyle|21.09.2021 08:53

Ο Ben Affleck παραδέχεται: «Νιώθω δέος για τα όσα έχει καταφέρει η Jennifer Lopez»

Newsroom

Για πρώτη φορά μετά την επανένωση της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και του Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck), ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλάει δημόσια για την αγαπημένη του. «Νιώθω δέος για την επίδραση της Τζένιφερ στον κόσμο», δήλωσε ο 43χρονος βραβευμένος με Όσκαρ σταρ σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε την Κυριακή στο AdWeek.

«Ως καλλιτέχνης, μπορώ να κάνω ταινίες που συγκινούν το κοινό, όμως η Τζένιφερ έχει εμπνεύσει μια τεράστια ομάδα ανθρώπων να αισθανθεί ότι έχει μια "θέση στο τραπέζι" σε αυτήν τη χώρα. Αυτό το έχουν καταφέρει λίγοι άνθρωποι σε όλη την ιστορία. Τη θαυμάζω και τη σέβομαι».

Ο Άφλεκ συνόδευσε την JLo σε εκδήλωση για τη στήριξη γυναικών με μικρές επιχειρήσεις στο Bronx και η έκπληξή του για το πώς την αντιμετώπισαν ήταν... σαρωτική. «Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω δει από πρώτο χέρι τη διαφορά που κάνει. Έγχρωμες γυναίκες πλησιάζουν την Τζένιφερ και της λένε πόσο της έχει εμπνεύσει με τον δυναμισμό της και τις επιτυχίες της», συμπλήρωσε ο Άφλεκ.

T

Τα αισθήματα θαυμασμού είναι μάλλον αμοιβαία... Αφού παρακολούθησαν μαζί το Φεστιβάλ της Βενετίας, η JLo με τη σειρά της επαίνεσε τον αγαπημένο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη νέα του ταινία, "Η τελευταία μονομαχία".«Πέρασα τόσο όμορφα. Και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα δείτε αυτήν την ταινία» αναφέρει σε βίντεο που έχει ανεβάσει από τη διαμονή τους στην Ιταλία.

«Είναι το πρώτο σενάριο που έγραψαν ο Ματ και ο Μπεν μαζί με τη Νικόλ Χόλοφσενερ μετά την ταινία «Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ». Και είναι καταπληκτικό. Η ερμηνεία όλου του καστ είναι φανταστική».

T

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Το ζευγάρι ποζάρει στη Βενετία και μία λεπτομέρεια ξεσηκώνει τους φανς

H Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) ανταλλάσσουν φλογερά φιλιά στο κόκκινο χαλί του 78ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας «The Last Duel», στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης. Αυτή είναι η πρώτη κοινή εμφάνιση σε επίσημη εκδήλωση, από τον Απρίλιο, οπότε επανασυνδέθηκαν μετά το χωρισμό της εκρηκτικής Λατίνας με τον πρώην σύντροφό της, A-Rod, Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Οι φανς των «Bennifer» ενθουσιάστηκαν με την εμφάνιση του ζευγαριού, που φήμες λένε ότι ζει έναν έρωτα πιο δυνατό από τον... πρώτο! Ο Μπεν Άφλεκ φόρεσε μαύρο κοστούμι και η Jlo μία δημιουργία του Georges Hobeika με προκλητικό ντεκολτέ. Cartier κοσμήματα και κίτρινα διαμάντια συμπλήρωσαν την εμφάνιση της Τζένιφερ, που φαινόταν να βρίσκεται στον έβδομο ουρανό. Μάλιστα το ζευγάρι φρόντισε να δώσει φλογερά φιλιά ποζάροντας στους φωτογράφους που απαθανάτισαν τη σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί... κάτι που και οι δύο απέφευγαν επίμονα πίσω στο χρόνο όταν ζούσαν την πρώτη φάση του έρωτά τους. Οι φανς παρατήρησαν στα social ότι Μπεν και Τζένιφερ κρατήθηκαν χέρι χέρι σε όλη τη διαδρομή, μια λεπτομέρεια που σχολιάστηκε τρυφερά από όλους όσοι «βλέπουν» την ποπ σταρ να φοράει σύντομα... νυφικό!

Σύμφωνα με το TMZ η Λόπεζ και ο Άφλεκ σχεδιάζουν να περάσουν μέρος του φθινοπώρου στο Όστιν, όπου εκείνος θα έχει γυρίσματα για την επόμενη ταινία του. Η ποπ σταρ δεν θα βρίσκεται εκεί συνεχώς γιατί έχει τα δικά της πρότζεκτ, τα οποία ως γνήσια εργασιομανής φυσικά και δεν θα εγκαταλείψει. 

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ (AP)

Bennifer: Τι συνέβη πριν από 17 χρόνια;

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ χώρισαν πριν από 17 χρόνια περίπου. Έγιναν ζευγάρι τον Ιούλιο του 2002, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Gigli», και τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς ο διάσημος ηθοποιός τής έκανε πρόταση γάμου μ’ ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. Ωστόσο λίγες ημέρες πριν παντρευτούν, τον Σεπτέμβριο του 2003, ανέβαλαν τον γάμο τους. Χώρισαν τον Ιανουάριο του 2004, με την Τζένιφερ Λόπεζ να περιγράφει αργότερα τον χωρισμό τους ως τον «πρώτο πραγματικό πόνο στην καρδιά» της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Λόπεζ ήταν παντρεμένη με τον δεύτερο σύζυγό της όταν γνώρισε τον Μπεν και ζήτησε αμέσως διαζύγιο. Το 2002 το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, αλλά λίγους μήνες μετά χώρισαν. Σε μετέπειτα συνέντευξή της η ποπ σταρ είχε πει «υπήρχε αγάπη εκεί» αλλά η δημοσιότητα ήταν αμείλικτη.

«Αγαπώ τον Μπεν αλλά ήταν υπερβολή όλη αυτή η πολιορκία επί δύο χρόνια. Ήμασταν κάθε εβδομάδα στα εξώφυλλα των περιοδικών με παράξενους τίτλους. Δεν θα κατηγορούσα τα media για τον χωρισμό, επηρέασαν όμως αρνητικά τη δυναμική της σχέσης μας» είχε πει η Τζένιφερ. 

Ο Μπεν Άφλεκ σε συνέντευξή του είχε πει ότι ήταν πολύ ερωτευμένοι αλλά εκτέθηκαν πάρα πολύ στα media και δεν ήταν προετοιμασμένοι ως προς το τι θα σήμαινε κάτι τέτοιο. Το 2016 η Jlo είπε σε συνέντευξή της: «Δεν προσπαθήσαμε να έχουμε μια "δημόσια" σχέση. Έτυχε να είμαστε μαζί τη στιγμή που γεννήθηκαν τα ταμπλόιντ και είχαμε τρομερή πίεση. Σε άλλη στιγμή ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να γίνει;».

Όλες οι ειδήσεις

Ζάχος Χατζηφωτίου: Στον Άλιμο στα 98 του για να θαυμάσει συλλεκτικά αυτοκίνητα

Είναι ο πρίγκιπας Χάρι γιος του Καρόλου; - Η αλήθεια πίσω από τις φήμες

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ακύλα - 3 νέοι ηθοποιοί εισβάλλουν στο Διαφάνι

Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση με βιτριόλι: Εγώ θα πονάω κι εκείνη θα είναι ελεύθερη

Zoë Kravitz: Αποστομώνει τους επικριτές της για το Met Gala - «Σας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου»

Μπεν ΆφλεκΤζένιφερ ΛόπεζΧόλιγουντ