Lifestyle|22.09.2021 12:06

Nicole Richie: Έπιασε φωτιά όταν πήγε να σβήσει τα κεράκια των γενεθλίων της

Newsroom

H υιοθετημένη κόρη του γνωστού τραγουδιστή-τραγουδοποιού, Λάιονελ Ρίτσι, Νικόλ Ρίτσι (Nicole Richie) βρίσκεται στον κόσμο της μόδας και της τηλεόρασης για περισσότερο από μια δεκαετία. Η 40χρονη τηλεπερσόνα, σχεδιάστρια μόδας και ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της με μία ανάρτηση που σόκαρε τους ακολούθους της στο Instagram.

Η Νικόλ Ρίτσι έσκυψε να φυσήξει τα κεράκια για τα 40 της γενέθλια και... πήραν φωτιά τα μαλλιά της. Όταν το κατάλαβε έβαλε τις φωνές, όπως φαίνεται στο βίντεο. «Λοιπόν μέχρι τώρα τα 40 είναι φωτιά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης που μας θύμησε λίγο τον.... Πέτρο Γαϊτάνο σε παλιαότερη πασχαλινή διαφήμιση γνωστής μάρκας παιχνιδιών.

T

Η Νικόλ Ρίτσι έγινε γνωστή πρώτα στο ριάλιτι σόου του Fox «The Simple Life» με την Πάρις Χίλτον. Κατόπιν, βρέθηκε ως κριτής στον διαγωνισμό σχεδιαστών μόδας του NBC «Fashion Star» και στο «Candidly Nicole» του VH1.

Η Νικόλ έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία με το brand μόδας «House of Harlow», το οποίο επικεντρώνεται στο στιλ μπόχο (boho). Η Ρίτσι βοήθησε να διαδοθεί το μπόχο στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με μια σύγχρονη γραμμή ενδυμάτων που τώρα πωλείται αποκλειστικά στο Revolve, καθώς και κοσμημάτων που πωλούνται σε καταστήματα στις ΗΠΑ. 

Όλες οι ειδήσεις

Monica Bellucci και Άννα Βίσση χέρι χέρι στο Ηρώδειο - Όταν η «απόλυτη» γνώρισε την Ιταλίδα σταρ

Willie Garson: Πέθανε ο «Stanford Blatch» του Sex and the City στα 57 του

Monica Bellucci: Έλαμψε ως Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο - Μπακογιάννης και Ιμάμογλου στο κοινό

Louis Vuitton: Στη νέα καμπάνια του γαλλικού οίκου συμμετέχουν μαθητές της Μήλου

Σπύρος Μπιμπίλας: Δέχτηκε πρόταση για τη σειρά «The Crown» - Ο ρόλος που θα υποδυθεί

γενέθλιαφωτιάΝικόλ Ρίτσικεριά