Lifestyle|25.09.2021 12:58

Elon Musk: Γιατί χώρισε μετά από 3 χρόνια την Καναδή τραγουδίστρια Grimes

Newsroom

Χωριστούς δρόμους τράβηξαν μετά από τρία χρόνια σχέσης και ένα παιδί, σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, o Έλον Μασκ (Elon Musk) και η σύντροφός του Grimes. Ο ιδρυτής της SpaceX επιβεβαίωσε ότι αυτός και η τραγουδίστρια από το Βανκούβερ είναι «μισοχωρισμένοι», αλλά η σχέση τους παραμένει καλή και συνεχίζουν να είναι γονείς του ενός έτους γιοὐ τους με το... κωδικο όνομα X-A-Xii Musk.

«Είμαστε μισοχωρισμένοι, αλλά εξακολουθούμε να αγαπιόμαστε, να βλέπουμε ο ένας τον άλλον συχνά και η σχέση μας παραμένει εξαιρετική», δήλωσε ο Μασκ.

«Είναι γιατί η δουλειά μου στο SpaceX και στην Tesla απαιτεί να είμαι στο Τέξας ή να ταξιδεύω στο εξωτερικό και η δουλειά της είναι κυρίως στο Λος Άντζελες. Μένει μαζί μου τώρα (εκείνη) και το Baby X βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο», συμπλήρωσε ο δισεκατομμυριούχος. 

T
T

Έλον Μασκ και Grimes στο Met Gala

Ο δισεκατομμυριούχος και η Κλερ Μπουσέ, όπως είναι το πραγματικό όνομα της τραγουδίστριας της ηλεκτρονικής synth και art ποπ μουσικής, έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση τον Μάιο του 2018 στο Met Gala, μετά τον χωρισμό του Μασκ με την Άμπερ Χερντ.

Τον Ιανουάριο του 2020 η Grimes επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος και ο γιος τους γεννήθηκε τον Μάιο του 2020. Το ζευγάρι του έδωσε το, τουλάχιστον ασυνήθιστο, όνομα X Æ A-Xii. (το σύμβολο Æ αντιστοιχεί στην «τέφρα» δηλαδή Ash, το Χ προέρχεται από το αρχικό γράμμα του ονόματος Xavier, ενώ το A-12 αναφέρεται στο υπερηχητικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος της Lockheed , γνωστότερο ως Archangel δηλαδή Αρχάγγελος - Xavier Ash Archangel). Ο γιος της τη φωνάζει Κλερ, γεγονός που της αρέσει γιατί δεν προτιμάει τον όρο «μαμά»(!). το ζευγάρι σπανίως έκανε δημόσιες εμφανίσεις. 

Ο Μασκ ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τη συγγραφέα Justine Wilson, με την οποία έχει πέντε γιους: τα δίδυμα Griffin και Xavier, 17 ετών και τρίδυμα Damian, Saxon και Kai, 15. O δισεκατομμυριούχος είχε έναν εκρηκτικό δεσμό με τη Άμπερ Χερντ από το 2017 έως το 2018 μετά τον επεισοδιακό γάμο της με τον Τζόνι Ντεπ - και μάλιστα είχε κυκλοφορήσει βίντεο με την Άμπερ και τον Μασκ να ερωτοτροπούν σε ασανσέρ, ενώ ήταν παντρεμένη με τον σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής».

Η είδηση του χωρισμού του Μασκ και της Grimes ήρθε στο φως αφότου ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο τουριστικό ταξίδι που διοργάνωσε η Space X, με το Inspiration 4 να προσθαλασσώνεται με ασφάλεια ανοιχτά της Φλόριντα.

Ο Έλον Μασκ αποκάλυψε, στην εμβληματική εκπομπή Saturday Night Live (SNL) της αμερικανικής τηλεόρασης πως πάσχει από το σύνδρομο Άσπεργκερ.

Όλες οι ειδήσεις

Britney Spears: Εταιρεία που προσέλαβε ο πατέρας της παρακολουθούσε την κρεβατοκάμαρά της και ηχογραφούσε συνομιλίες

Μέγκαν Φοξ - Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ποζάρουν τόπλες με εσώρουχα της Κιμ

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της - Γιατί έφυγε από τον Alpha

Monica Bellucci στο Ηρώδειο: Η επιστολή της Κάλλας στον Ωνάση που συγκίνησε το κοινό

Σασμός: Τα social media βρήκαν τον δολοφόνο του Στεφανή - Νεκρή και η Βασιλική

Space XΈλον Μασκτραγουδίστριαχωρισμός