Lifestyle|26.09.2021 14:25

Καίτη Γαρμπή για Σάσα Σταμάτη και το σχόλιο για τις «κυρίες» - «Μπορεί να λέει ό,τι θέλει για μένα»

Newsroom

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (25/09) το «Just the two of us» με τον Νίκο Κοκλώνη στη θέση του παρουσιαστή και τους Σταμάτη Φασουλή, Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου και Μαρία Μπακοδήμου να παίρνουν τη θέση τους στην κριτική επιτροπή. Φέτος, στα backstage είδαμε την εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη, που διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ μία από τις διαγωνιζόμενες είναι και η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη με παρτενέρ τον Θέμη Αδαμαντίδη. Μία ατάκα της Σάσας σχολιάσε με τον δικό της μοναδικό τρόπο η Καίτη Γαρμπή στο twitter και έκανε αίσθηση.

Η Σάσα Σταμάτη, που εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας μια αποκαλυπτική δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη και μόλις τελείωσε με την ερμηνεία της άρχισε το μπραντεφέρ με τους κριτές. Δεν άφηνε τον Σταμάτη Φασουλή να ολοκληρώσει τις φράσεις του ενώ είχε και μια απορία, αν θα μπορούσε να αποκαλεί πλέον (μετά την ανακοίνωση του χωρισμού από τον Ντέμη Νικολαΐδη) την Δέσποινα Βανδή δεσποινίς ή κυρία.

Καίτη Γαρμπή:  Από 17 και πάνω όλες μας αποκαλούμαστε και είμαστε Κυρίες

Την απορία της αυτή δεν άφησε ασχολίαστη η Καίτη Γαρμπή η οποία παρακολουθούσε το σόου και έκανε το εξής tweet: «Σάσα μου γλυκιά: Δεσποινίδες λέμε τα κορίτσια από 16 και κάτω! Από 17 και πάνω όλες μας αποκαλούμαστε και είμαστε Κυρίες! Οκ Σάσα μου;».

T

Η κάμερα του «Open Weekend» βρέθηκε στα παρασκήνια του σόου και συνομίλησε με την Σάσα, η οποία απάντησε για την ατάκα της Γαρμπή: «Η κριτική είναι κριτική και τη δεχόμαστε. Δεν έχω κανένα θέμα. Σέβομαι και εκτιμώ την Καίτη Γαρμπή. Ήμουνα κάθε Παρασκευή στην Καίτη Γαρμπή, είναι ιεροσυλία να πω κάτι για εκείνη, μπορεί να λέει ό,τι θέλει για εμένα».

Ανάμεσα στα πρόσωπα που εμφανίστηκαν στο J2US ήταν οι: Ελένη Δήμου, Νικηφόρος, Κώστας Φραγκολιάς, Stan, Μάρα Μεϊμαρίδη, Μαρίνος Κόσνολος, Δημοσθένης Τζουμάνης, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Ιωάννα Τούνη, Χάρης Βαρθακούρης, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Εβελίνα Νικόλιζα, Super Kiki, James Καφετζής, Ειρήνη Παπαδοπούλου. Στην πρεμιέρα του J2US τραγούδησε και ο Βασίλης Καρράς, που ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του και μοιράστηκε τη σκηνή με τη Δέποινα Βανδή.

Όλες οι ειδήσεις

Πάολα για τη συνάντηση με τον Μίκη Θεοδωράκη και το τραγούδι που διαφώνησε να πει

Στα παρασκήνια του J2US: Σάσα Σταμάτη, Ιωάννα Τούνη και Μάρα Μεϊμαρίδη μιλούν για την πρεμιέρα

Άννα Βίσση: Χαμός στην εμφάνισή της στο Μόντε Κάρλο - Ο χορός με τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Γιάννης Μόρτζος για Πέτρο Φιλιππίδη – «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανε τέτοια πράγματα»

Σπύρος Φωκάς – Δραματική έκκληση για τον ηθοποιό: «Είναι ανάγκη να βρεθεί ένα σπίτι»

Καίτη ΓαρμπήΔέσποινα ΒανδήJ2USΣάσα Σταμάτη