Lifestyle|28.09.2021 10:38

Demi Lovato: «Έχω συναντήσει εξωγήινους και άλλαξαν τη ζωή μου» - Η φωτεινή σφαίρα

Newsroom

Η Ντέμι Λοβάτο (Demy Lovato) δεν πιστεύει απλά στους εξωγήινους, ισχυρίζεται ότι έχει έρθει σε επαφή με πλάσματα από άλλο πλανήτη. Η 29χρονη ποπ σταρ ισχυρίζεται σύμφωνα με το Page Six ότι κάποτε είχε επαφή με εξωγήινα όντα στο Joshua Tree της Καλιφόρνια και βρήκε αυτή την εμπειρία συγκλονιστική. 

H Ντέμι Λοβάτο έχει δηλώσει ότι αυτοπροσδιορίζεται ως μη δυαδική, χρησιμοποιώντας τις αντωνυμίες «τους, εμείς, εμάς». Η ποπ σταρ, η οποία στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοικτά για την ψυχική της κατάρρευση και τη θεραπεία απεξάρτησης που έκανε μετά την υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2018, αναφέρει ότι η επαφή με τους εξωγήινους ήταν μια «όμορφη και απίστευτη εμπειρία».

Ντέμι Λοβάτο για τους εξωγήινους: «Κοιτούσα τα αστέρια και ξαφνικά κάτι εμφανίστηκε ακριβώς πάνω μας στον ουρανό»

«Βγήκα στην έρημο στο Joshua Tree και ουσιαστικά είδα αυτή τη μπλε σφαίρα που ήταν περίπου 50 πόδια μακριά, ίσως και λιγότερο, και ήταν σαν να αιωρείται  πάνω από το έδαφος, περίπου 10 ή 15 πόδια, και ήταν κάπως σα να κρατούσε απόσταση από μένα», δήλωσε η Λοβάτο κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής του στο E! 

Η Λοβάτο συνέχισε λέγοντας ότι η συνάντησή της «άλλαξε τον τρόπο» που βλέπει τον κόσμο. «Έχετε ένα προαίσθημα και ξαφνικά επιβεβαιώνεται», εξήγησε η ποπ σταρ.

Σύμφωνα με τη Λοβάτο όμως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που αλληλεπιδρούσε με εξωγήινους επισκέπτες. Εξήγησε σε άλλη συνέντευξή τη ότι γοητεύτηκαν από τα UFO μετά από μια «βαθιά εμπειρία» στους εορτασμούς των 28ων γενεθλίων της το 2020.

«Έκανα επαφή (με εξωγήινους) και ήταν μια πολύ συναρπαστική εμπειρία. Από τότε, άρχισα να το εξετάζω περισσότερο και ήθελα να κάνω ένα σόου γι 'αυτό» δήλωσε στο Entertainment Weekly.  «Παρακολουθούσα τα αστέρια […] και ξαφνικά κάτι εμφανίστηκε ακριβώς πάνω μας στον ουρανό», εξήγησε προσθέτοντας ότι είδαν «τεράστια φώτα που έκαναν ένα ερωτηματικό, σχεδόν, στον ουρανό» πριν εξαφανιστεί η φωτιζόμενη φιγούρα.  «Συνειδητοποίησα ότι η ζωή μου πιθανότατα θα άλλαζε με πνευματικό τρόπο, επειδή έχω πνευματική σύνδεση και με αυτό το ταξίδι» είπε η Λοβάτο.

T

Η Ντέμι Λοβάτο θα ερευνά τα UFO σε νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Unidentified with Demi Lovato»

Η Ντέμι Λοβάτο θα μάθει αν η αλήθεια είναι εκεί έξω σε μια νέα σειρά, χωρίς σενάριο, με θέμα τα UFO (Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα).

Στη σειρά του τηλεοπτικού δικτύου Peacock «Unidentified with Demi Lovato», η σούπερ σταρ της μουσικής και ηθοποιός, ο σκεπτικιστής καλύτερος της φίλος, Μάθιου και η αδερφή της, Ντάλας προσπαθούν να βοηθήσουν στην αποκάλυψη της αλήθειας για τα φαινόμενα UFO. Κατά τη διάρκεια συζητήσεων με κορυφαίους εμπειρογνώμονες, οι τρεις τους θα ερευνούν πρόσφατες μαρτυρίες για συναντήσεις με UFO, θα αποκαλύπτουν μυστικές κυβερνητικές εκθέσεις και θα διεξαγάγουν δοκιμές σε γνωστά ως σημεία, στα οποία έχουν θεαθεί UFO.

Σε πρώτη φάση θα προβληθούν τέσσερα επεισόδια της σειράς. Η Λοβάτο εκτός από παρουσιάστρια θα είναι εκτελεστική παραγωγός. Οι Σκούτερ Μπράουν, Σκοτ Μάνσον και Άλισον Κέι θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί για τη SB Projects και οι ΤζέιΝτι Ροθ, Άνταμ Γκρίνερ, και Σάρα Χάνσεμαν για τη GoodStory Entertainment. 

Σύμφωνα με την περιγραφή της σειράς η Ντέμι Λοβάτο «ελπίζει να πείσει τους φίλους της, την οικογένειά της και τα εκατομμύρια των θαυμαστών της ότι όχι μόνο υπάρχουν έξυπνα όντα πέρα από τη Γη, αλλά ότι είναι ήδη εδώ…

Όλες οι ειδήσεις

Άκης Πετρετζίκης: Γάμος και βάπτιση για τον σεφ - Μυστική η τοποθεσία μέχρι την τελευταία στιγμή

R. Kelly: Ένοχος για trafficking και σεξουαλική κακοποίηση γυναικών και ανηλίκων - Η ιστορία της Aaliyah

Πρίγκιπας Αλβέρτος και Σαρλίν: Εντείνονται οι φήμες περί χωρισμού

Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Η Στέλλα χωρίζει με τον Αστέρη - Η αλήθεια για το Στεφανή διαλύει τη Βασιλική

Σπύρος Φωκάς: «Ζούμε αξιοπρεπώς, μην μας αναστατώνετε» λέει η σύζυγός του - Δείτε το κοντέινερ που ζουν

Angelina Jolie - The Weeknd: Το τρίτο ραντεβού και οι φήμες για φλογερό ειδύλλιο

τραγουδίστριαΝτέμι Λοβάτοεξωγήινη ζωήεξωγήινοι