Lifestyle|05.10.2021 10:32

Ursula Corbero: Έκλαψαν και οι πέτρες - Η «Τόκιο» λέει αντίο στο La Casa de Papel

Newsroom

Το δάκρυ... κορόμηλο για την 31χρονη Ούρσουλα Κορμπερό (Ursula Corbero) την εκρηκτική «Τόκιο» της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «La Casa De Papel». Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα τελευταία επεισόδια της σειράς ήταν ένα «συναισθηματικό τρενάκι του λούνα παρκ». «Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω» είχε δηλώσει η Κορμπερό, και το βιντεάκι που αναρτήθηκε στα social media με τις τελευταίες σκηνές του Casa De Papel επιβεβαιώνει τα όσα είπε. 

Στο βίντεο βλέπουμε τον σκηνοθέτη να της δίνει λουλούδια στο τελευταίο γύρισμα, ενώ όλοι οι συντελεστές της έγραψαν μια κάρτα με ευχές για υγεία και καλή σταδιοδρομία. Η ηθοποιός κλαίει συγκινημένη μετά από μία πολύ δυνατή σκηνή με εκρήξεις και πολλή δράση.

Η 31χρονη Ούρσουλα Κορμπερό είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο σέξι Ισπανίδες ηθοποιούς της γενιάς της. Η δημοτικότητά εκτοξεύθηκε όταν έκοψε τα μαλλιά της καρέ με αφέλειες και έπαιξε το ρόλο της «Τόκιο». Πριν ξεκινήσει τη... ληστεία στο Νομισματοκοπείο, η Ούρσουλα αναστάτωνε με τις καλλίγραμμες εμφανίσεις και τους ερωτικούς της δεσμούς την ισπανική showbiz. 

Το μουσικό χαλί του βίντεο είναι το τραγούδι «Corazón» του Χάιμε Λορέντε (Jaime Lorente), ο οποίος ερμηνεύει τον ρόλο του «Ντένβερ» στο  «La Casa De Papel».

T

Όταν έπαιξε στην πιο δημοφιλή σειρά του Netflix απέκτησε ευρύτερη αναγνώριση και ξέφυγε από τα σύνορα της χώρας της. Όπως και όλοι οι ηθοποιοί της σειράς Casa de Papel, έτσι και η Ούρσουλα Κορμπερό είδε την απήχησή της στα social media να εξακοντίζεται. Σήμερα, μετράει 21,2 εκατ. followers στο Instagram. 

La Casa De Papel πολύ κοντά στο ... τέλος

Η ομάδα βρίσκεται κλεισμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Κατάφερε να σώσει τη Λισαβόνα, αλλά θα ζήσει την πιο σκοτεινή στιγμή μετά την απώλεια ενός από τα μέλη της. Ο Καθηγητής είναι αιχμάλωτος της Σιέρα και, για πρώτη φορά, δεν έχει σχέδιο διαφυγής.

Τη στιγμή που τίποτα άλλο δεν θα μπορούσε να πάει στραβά, ένας εχθρός έρχεται στο προσκήνιο, πολύ πιο ισχυρός από οποιονδήποτε άλλο στο παρελθόν: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία πλησιάζει, κάτι που ξεκίνησε ως ληστεία και θα καταλήξει σε πόλεμο. Το πέμπτο μέρος της εμβληματικής σειράς κυκλοφορεί σε δύο τόμους, στις 3 Σεπτεμβρίου και στις 3 Δεκεμβρίου 2021, όταν θα γραφτεί και το τέλος.

Η τελευταία σκηνή στο Casa De Papel για την Τόκιο
Λουλούδια από τον σκηνοθέτη για την Κορμπερό
Αντιο από την «Τόκιο»

Όλες οι ειδήσεις

Συγκίνησε η Νένα Μεντή για τον πρώτο της σύζυγο: «Πέθανε σε ηλικία 34 ετών, δεν υπάρχει αυτό το σοκ»

Σώτη Τριανταφύλλου: «Συχνά μου έρχεται να φωνάξω: Ξυπνήστε, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει»

Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Η γιαγιά Ειρήνη βλέπει την εγγονή της να φιλιέται με τον Αστέρη

Pandora Papers: Shakira, Claudia Schiffer και τα κέρδη των διάσημων από τις «χρυσές» offshore

Ούρσουλα ΚορμπερόNetflixLa casa de papel