Lifestyle|06.10.2021 10:30

Σοφία Μουτίδου: Στη σκηνή με τον επί 12 χρόνια σύντροφό της, Κωνσταντίνο

Newsroom

Μία αναπάντεχη κίνηση έκανε η Σοφία Μουτίδου στην stand-up παράσταση που έδωσε στην Κύπρο και προκάλεσε χείμαρρο χειροκροτημάτων. Η γνωστή ηθοποιός στο τέλος της παράστασης, κάλεσε τον σύντροφό της στη σκηνή και οι δυο τους αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί.

Σοφία Μουτίδου - Κάλεσε τον επί 12 χρόνια σύντροφό της στη σκηνή 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης το «Love it», η Σοφία Μουτίδου είπε πως εκεί βρίσκεται και ο ηχολήπτης της, ο Κωνσταντίνος, με τον οποίο είναι σε σχέση τα τελευταία 12χρόνια. Όπως ακούσαμε στην εκπομπή, οι δυο τους μάλιστα συγκατοικούν, ενώ πριν τη σχέση τους ήταν φίλοι.

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που είδαμε το πρόσωπο του συντρόφου της Σοφίας Μουτίδου, παρότι εκείνη κατά καιρούς αναφέρεται στον αγαπημένο της.

Πρόσφατα η Σοφία Μουτίδου μέσα από το κανάλι της στο YouΤube, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις έπειτα από ένα βίντεο που δημοσίευσε και σχολίαζε τη σεξουαλικότητα των ομοφυλόφιλων. «Αυτό που επιθυμεί ένας ομοφυλόφιλος άντρας πάρα πολύ στο κρεβάτι του είναι έναν straight άντρα, όχι κάποιον που δείχνει straight, αλλά κάποιον που είναι straight. Δηλαδή θέλει να πάει μαζί του για πρώτη φορά και θα αλλαξοπιστήσει γι’ αυτόν», ανέφερε στο βίντεο η Σοφία Μουτίδου. Και συνέχισε: «Ο πατέρας του κολλητού του θα ήθελε πάρα πολύ να πάει με αυτόν, ο αδερφός του κουμπάρου του να είναι αυτός που θα λυγίσει στον ομοφοβικό έρωτα. Μην ψάχνεστε μεταξύ σας οι gay. Δεν θέλετε ο ένας τον άλλον. Σας το λέω εγώ» είπε η Σοφία Μουτίδου. 

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media, με πολλούς χρήστες να το χαρακτηρίζουν «ομοφοβικό», ενώ άλλοι στήριξαν την ελευθερία της να εκφράζει την άποψή της. Η Έλενα Παπαρίζου στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha είπε: «Σε ξένο σώμα, δεν κουμπώνει η αγάπη, αγάπη μου. Δεν θα ασχοληθώ. Αυτοί που ξέρουν ποια είναι η στάση της ζωής μου και τι θεωρώ για την κοινωνία, ξέρουν πάρα πολύ καλά. Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Πραγματικά είναι περιττά. Έχουν αλλάξει οι εποχές και πρέπει και εμείς όσο μεγαλώνουμε να ακολουθούμε και τη νεολαία γιατί, αν δεν το κάνουμε αυτό, θα χάσουμε τα παιδιά μας. Πρέπει να ζούμε μέσα στην κοινωνία, δεν μπορούμε να είμαστε εκτός και να λέμε ένα σωρό μπούρδες».

Όλες οι ειδήσεις

GNTM 4 makeover: Δεν ήξεραν τη Cher και η έκρηξη της Ζενεβιέβ - «Είναι ντροπή σου»

Jennifer Lawrence: Έγκυος σε πορεία για το δικαίωμα στην άμβλωση - Η συνεργασία με τον DiCaprio

Gloria Leonard: Η χρηματίστρια της Wall Street που εμπνεύστηκε τις «ροζ γραμμές»

HBO Max: Έρχεται στην Ελλάδα με τη συνέχεια του «Sex and the City» και το «House of the Dragon»

Συγκίνησε η Νένα Μεντή για τον πρώτο της σύζυγο: «Πέθανε σε ηλικία 34 ετών, δεν υπάρχει αυτό το σοκ»

Σοφία Μουτίδουσύντροφοςyoutubeηθοποιός