Lifestyle|07.10.2021 15:42

Kylie Jenner: Η μικρότερη αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν γυμνή σε λουτρό αίματος

Newsroom

Η μικρότερη αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, Κάιλι Τζένερ (Kylie Jenner), είναι αρκετά ενεργή στα social media, αφού μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, με τους εκατομμύρια διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά, η νεαρή καλλονή δημοσίευσε ένα ολιγόλεπτο βίντεο, στο οποίο ζήτησε από τους followers της να μαντέψουν από ποιον κινηματογραφικό ήρωα είναι εμπνευσμένη η νέα της συλλογή καλλυντικών.

«Μπορείτε να μαντέψετε με ποιον συνεργαστήκαμε φέτος για το halloween; Η συλλογή αποκαλύπτεται σήμερα @kyliecosmetics» έγραψε στη λεζάντα.

T

Ξανά έγκυος η Kylie Jenner - Το επιβεβαίωσε με ένα συγκινητικό βίντεο

Επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της η Κάιλι Τζένερ, ποστάροντας στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ τρυφερό βίντεο. Στην ανάρτηση, η 24χρονη εκατομμυριούχος δείχνει τη στιγμή που είδε το θετικό αποτέλεσμα στο τεστ εγκυμοσύνης της, αλλά και την ώρα που τρέχει χαρούμενη στο σύντροφό της Travis Scott να του το ανακοινώσει. «Stormi, θα έχουμε ένα μωράκι», λέει η «γιαγιά» Κρις Τζένερ (Kris Jenner) στην εγγονή της και συνεχίζει: «Αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου».

Τον Απρίλιο του 2019, η Κάιλι Τζένερ, αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει και άλλα παιδιά. Κατά τη διάρκεια ενός Instagram Live, είπε στην καλή της φίλη, Stassie Karanikolaou, ότι σίγουρα θέλει άλλα επτά, αλλά όχι ακόμη. To 2018, μπήκε στη λίστα «America's Women Billionaires» του περιοδικού Forbes, έχοντας την ωστόσο το περιοδικό Forbes αποκάλυψε πως έγινε λάθος στο προϋπολογισμό περιουσίας της Κάιλι, με την ίδια να κατέχει μια εκ νέου περιουσία αξίας 700 εκατομμυρίων δολαρίων , χάνοντας έτσι το τίτλο «δισεκατομμυριούχος που της είχε απονεμηθεί πριν από δύο χρόνια.

T

Από τον Νοέμβριο του 2014 μέχρι τον Απρίλιο του 2017 είχε σχέση με τον ράπερ Tyga. Από τον Απρίλιο του 2017 μέχρι και τώρα ειναι σε σχέση με τον ράπερ Travis Scott και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Stormi Webster.

 

Όλες οι ειδήσεις

Οι ταινίες της εβδομάδας: Η επέλαση του James Bond και μια τολμηρή ταινία πάνω στην έννοια του χυδαίου από τον Ράντου Ζούντε

Naomi Campbell: Αγκαλιά με Βασίλη Κικίλια και Τζένη Μπαλατσινού - H ανάρτηση στο Instagram

Expendables 4: Τέλος Οκτωβρίου ξεκινούν τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη - Στα 19 εκατομμύρια ευρώ η αξία της παραγωγής

t.A.T.u.: Οι Ρωσίδες Lena Katina και Julia Volkova επιστρέφουν με νέα τραγούδια

Γιώργος Παπαδάκης: Αποχώρησε εκνευρισμένος από το πλατό – Η Δανάη λιβάνισε τη Μελέτη

Κάιλι ΤζένερμοντέλοinstagramΚιμ Καρντάσιαν