Lifestyle|13.10.2021 12:00

Megan Fox: Πάσχει από σωματική δυσμορφική διαταραχή -«Δεν μου αρέσει το σώμα μου»

Newsroom

Το GQ αποκαλεί την Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) και τον σύντροφό της Machine Gun Kelly, ως το επόμενο «power couple» του Χόλιγουντ. Το περιοδικό πήρε συνέντευξη από το ζευγάρι και αποκάλυψε την ιστορία πίσω από έναν έρωτα, που όπως λένε οι δυο τους, είναι «το πιο σκοτεινό παραμύθι».

Τους ενώνει το κάρμα και τα πολλά τατουάζ, αλλά η σχέση τους όπως λέει η Μέγκαν δεν είναι «τόσο ήρεμη» όπως φαίνεται. Η Μέγκαν Φοξ ήταν από τις πρώτες διάσημες που έκαναν πλαστικές επεμβάσεις, προσπαθώντας να καθιερωθεί στην αδυσώπητη βιομηχανία του Χόλιγουντ, αλλά όπως φαίνεται αυτό επηρέασε την ψυχική της υγεία

MGK και Fox γνωρίστηκαν το 2020 στα γυρίσματα του «Midnight In The Switchgrass», αλλά είχαν ξαναβρεθεί σε ένα πάρτι του GQ στο Λος Άντζελες - αλλά όπως λέει το ζευγάρι «Το σύμπαν δεν μας άφησε τότε να "δούμε" ο ένας το πρόσωπο του άλλου, γιατί δεν ήταν ακόμα η σωστή στιγμή».

Η Megan Fox αποκάλυψε πως πάσχει από σωματική δυσμορφική διαταραχή - Τι είναι η δυσμορφοφοβία;

Η Μέγκαν Φοξ αποκάλυψε στο πλαίσιο της συνέντευξης ότι πάσχει από σωματική δυσμορφική διαταραχή ή αλλιώς δυσμορφοφοβία. Είναι μια διανοητική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από την έμμονη ιδέα ότι κάποια πτυχή του μέρους του σώματος ή της εμφάνισης ενός ατόμου είναι σοβαρά λανθασμένη. Η συγκεκριμένη πάθηση είναι πολύ συνηθισμένη στους αστέρες του Χόλιγουντ, στους ανθρώπους που εκτίθενται σε μεγάλο κοινό, που η δουλειά και η επιτυχία(;) τους στηρίζεται στην καλή τους εμφάνιση. Τα άτομα που πάσχουν από αυτή τη διαταραχή θεωρούν πως έχουν ατέλειες που είτε μπορεί να μην υπάρχουν καθόλου, είτε να τις μεγαλοποιούν εμμονικά.

«Μπορεί να κοιτάς κάποιον και να πιστεύεις ότι είναι τόσο όμορφος και πως η ζωή του θα πρέπει να είναι πανεύκολη εξαιτίας της εμφάνισής του, όμως εκείνος ίσως να μην έχει την ίδια γνώμη για τον εαυτό του», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. «Έχω σωματική δυσμορφική διαταραχή, έχω πολλές βαθιές ανασφάλειες» δήλωσε η ηθοποιός, ενώ είπε πως αυτό ξεκίνησε το 2009, από την συμμετοχή της στην ταινία Jennifer’s Body.

«Ήμουν στα πρόθυρα κατάρρευσης τότε, βλέποντας την εικόνα μου να αντικειμενοποιείται σεξουαλικά» αναφέρει. Το «σωσίβιό της» ήταν ο σύντροφός της, Muchine Gun Kelly.  Απ’ όταν ξεκίνησαν την σχέση τους, η Μέγκαν Φοξ αποκάλυψε στο GQ ότι έχει αλλάξει πολύ και  κατανοεί ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από την εμφάνιση.

«Θέλω το στήθος της Σάλμα Χάγιεκ, είναι εκπληκτικό»

Μέγκαν Φοξ ανέλαβε την ευθύνη για όλα όσα είχε δηλώσει στις Χρυσές Σφαίρες το 2009, και δήλωσε ότι μετάνιωσε, λέγοντας ότι τότε είχε πιει πολύ και για τον λόγο αυτό τώρα δεν πίνει καθόλου αλκοόλ. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ηθοποιός είπε ότι θυμάται πως εκείνη τη βραδιά καθόταν στο τραπέζι με την Μπλέικ Λάιβλι και τους αδελφούς Τζόνας.

Σε απόσπασμα από το κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών του 2009 που μετέδωσε το TMZ, η ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων ότι είναι σωσίας του Άλαν Άλντα πριν πει: «Είμαι άντρας». «Είμαι τόσο οδυνηρά ανασφαλής. Είμαι στα πρόθυρα εμετού τώρα» είχε δηλώσει στην Τζουλιάνα Ράντσιτς. «Είμαι τόσο τρομοκρατημένη που είμαι εδώ».

Η Φοξ είχε ακόμα δηλώσει στην Ράντσιτς: «Θέλω πραγματικά το στήθος της Σάλμα Χάγιεκ», για το οποίο είπε ότι είναι «εκπληκτικό» και «τέλειο», ενώ αναφερόμενη στον τότε σύντροφό της και πατέρα των παιδιών της Μπράιαν Όστιν Γκριν, ο οποίος δεν την συνόδευσε στα βραβεία, είπε: «Δεν ήθελε να είναι ο συνοδός μου. Είναι άντρας, έχει εγωισμό. Νομίζω ότι μάλλον ασχολείται με τη μουσική...».  

«Υπήρχαν παντού μεγάλα μπουκάλια σαμπάνιας κι εγώ ήπια πολλά ποτήρια», είπε η Μέγκαν Φοξ και πρόσθεσε: «Τώρα δεν πίνω καθόλου και ένας λόγος είναι ότι ήμουν επιθετική και είπα ένα σωρό βλακείες, δεν έπρεπε να τα πω όλα αυτά στο κόκκινο χαλί. Νομίζω δημιούργησα πολλά προβλήματα με αυτά που είπα σε εκείνη την εκδήλωση».

Μέγκαν Φοξ - Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ποζάρουν τόπλες με εσώρουχα της Κιμ

Η Μέγκαν Φοξ και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν είναι το νέο δίδυμο που λατρεύουν οι παπαράτσι του Χόλιγουντ, ενώ στα πρόσφατα ΜΤV VMA, οι δύο γυναίκες δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν σέλφι μαζί με τους συντρόφους τους Τράβις Μπέικερ και Machine Gun Kelly, οι οποίοι είναι επίσης φίλοι.

Ιι δυο τους έκαναν μια άκρως αισθησιακή φωτογράφιση, φορώντας εσώρουχα και ποζάροντας με φρούτα. Τη φωτογράφιση, που πραγματοποιήθηκε για τις ανάγκες της συλλογής εσωρούχων «Skims» της Κιμ Καρντάσιαν, κοινοποίησαν και στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. 

Μέγκαν Φοξσώμαψυχική υγεία