Lifestyle|13.10.2021 16:23

Dean Cain: Ξεσπά ο τηλεοπτικός Superman - «Άλλα πράγματα είναι γενναία όχι ένας bisexual σουπερήρωας»

Newsroom

Ο ηθοποιός Ντιν Κέιν (Dean Cain), που έχει ερμηνεύσει στο παρελθόν τον ρόλο του Superman, διατύπωσε ευθαρσώς την κριτική του αναφορικά με την απόφαση της DC Comics να εμφανίσει τον νέο Superman, που είναι ο γιος του Κλαρκ Κεντ και της Λόις Λέιν, να είναι αμφιφυλόφιλος Η απόφαση να αποκαλύψει ο σουπερήρωας που φοράει τον μανδύα του Man of Steel ότι είναι bisexual είναι  άλλη μια κίνηση των εκδοτών κόμικ να επεκτείνουν το εύρος της εκπροσώπησης της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στις σελίδες τους.

Μιλώντας στο «Fox & Friends» ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε τον Σούπερμαν για τέσσερις σεζόν στην τηλεοπτική σειρά «Lois & Clark: The New Adventures of Superman» του 1993, μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με την απόφαση, σημειώνοντας ότι δεν θεωρεί ότι ένας αμφιφυλόφιλος Σούπερμαν είναι κάτι πρωτοποριακό.

«Είναι δύσκολο για μένα να παρακολουθώ όλες τις διαφορετικές εκδοχές του Σούπερμαν και τους διαφορετικούς κόσμους και τις περιπέτειες που έχει στα κόμικς», εξήγησε. «Είπαν ότι πρόκειται για μια τολμηρή νέα κατεύθυνση» πρόσθεσε και σημείωσε ότι ο ίδιος δεν νομίζει καθόλου ότι κάτι τέτοιο ισχύει.

Ντιν Κέιν - «Άλλα πράγματα είναι γενναία όχι ένας bisexual σουπερήρωας»

«Δε νομίζω ότι είναι τολμηρό ή γενναίο ή κάποια τρελή νέα κατεύθυνση. Αν το είχαν κάνει αυτό πριν από 20 χρόνια, ίσως αυτό να ήταν τολμηρό ή γενναίο. Αλλά γενναίο θα ήταν να τον βάλουν να αγωνιστεί για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στο Ιράν, όπου θα σε πετάξουν από ένα κτίριο επειδή είναι έγκλημα να είσαι ομοφυλόφιλος» είπε ο ηθοποιός.

«Λένε ότι θα τον βάλουν να παλεύει για την κλιματική αλλαγή και την απέλαση των προσφύγων και ότι θα έχει δεσμό με έναν "hacktivist", ό,τι και να σημαίνει αυτό. Γιατί δεν τον βάζουν να παλέψει τις αδικίες που δημιούργησαν το κύμα προσφύγων; Αυτό θα ήταν γενναίο. Θα το διάβαζα. Ή να αγωνίζεται για τα δικαιώματα των γυναικών να πηγαίνουν στο σχολείο και να εργάζονται και να ζουν και τα αγόρια να μην πέφτουν θύματα βιασμού από άνδρες Ταλιμπάν. Αυτό θα ήταν γενναίο.» είπε.

Ενώ κατέληξε πως «Υπάρχει πραγματικό κακό σε αυτόν τον κόσμο σήμερα, πραγματική διαφθορά και κυβερνητική υπέρβαση, υπάρχουν πολλά πράγματα για να παλέψεις. Διακίνηση και εμπορία ανθρώπων, σκλαβιά που υπάρχει στα αλήθεια. … Θα ήταν σπουδαίο να πιάσει τέτοια θέματα» είπε ο 55χρονος ηθοποιός Ντιν Κέιν (Dean Cain).

Το 1993 ο Κέιν εμφανίστηκε στον ρόλο που τον καθιέρωσε στην τηλεόραση ως Superman στη σειρά «Lois & Clark: The New Adventures of Superman». Στην κορυφή της τηλεθέασης το πρόγραμμα έφτασε τους 15 εκατομμύρια θεατές ανά επεισόδιο. Η σειρά διήρκεσε για τέσσερις σεζόν και ολοκληρώθηκε το 1997.

Όλες οι ειδήσεις

Megan Fox: Πάσχει από σωματική δυσμορφική διαταραχή -«Δεν μου αρέσει το σώμα μου»

Κωστής Μαραβέγιας: Η συγκινητική ανάρτηση και το φιλί με την Τόνια Σωτηροπούλου στον γάμο

Cillian Murphy: Μετά τους Peaky Blinders θα γίνει ο «πατέρας της ατομικής βόμβας» σε νέα ταινία

GNTM 4: Η φωτογράφιση για τη σεξουαλική παρενόχληση έφερε δάκρυα στον Κωνσταντίνο - Η οικειοθελής αποχώρηση

Η χυδαία ερώτηση που έκαναν στην Adele σε live και η «πληρωμένη» απάντηση

ηθοποιόςSupermanbisexual