Lifestyle|22.06.2020 15:56

Demy: «Δεν φοβάμαι τις κριτικές»

Newsroom

H Demy έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη μέσα από τη νέα ταινία του Νίκου Ζαπατίνα, «Περιμένοντας Τη Νονά». Η γνωστή τραγουδίστρια μιλάει στο People για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς της.

Κατά καιρούς, ακούμε ηθοποιούς να καταφέρονται εναντίον όσων συμμετέχουν σε σίριαλ, ταινίες ή παραστάσεις και δεν ανήκουν στον κλάδο τους. Οι συμπρωταγωνιστές σου στην ταινία μίλησαν για σένα με θερμά λόγια. Ωστόσο, είχες αγχωθεί για την υποδοχή που θα σου γινόταν;

Όχι. Να σου πω την αλήθεια, ούτε και τις κριτικές φοβάμαι. Περισσότερο θα με προβλημάτιζε η κριτική του κόσμου. Αν κάτι λαμβάνω υπόψη μου, είναι μια γενικότερη άποψη που μπορεί να διαμορφωθεί γύρω από το πρόσωπό μου. Δεν μπορεί να με αποθαρρύνει η γνώμη δύο τριών ατόμων. Θεωρώ πως ο φόβος για έναν τραγουδιστή να μπει στο χώρο της υποκριτικής υπάρχει μόνο στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό οι καλλιτέχνες μπαινοβγαίνουν σε διάφορα πεδία και δεν μετράνε ούτε οι σχολές, ούτε τα πτυχία, παρά μόνο η απόδοσή σου στην κάθε δουλειά.

Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι η Lady Gaga στο «A Star Is Born».

Και υπάρχουν και πάρα πολλές ακόμη περιπτώσεις. Στο τέλος μετράει μόνο το αποτέλεσμα.

Είχες άγχος μέχρι να βγει η ταινία;

Ναι.

Ήταν το αποτέλεσμα όσο καλό θα ήθελες να είναι;

Είναι καλύτερο από αυτό που περίμενα. Δεν μιλάω για τη δική μου ερμηνεία, γιατί εγώ πάντα βλέπω κάποιες αδυναμίες, όσα και να μου λένε ο σκηνοθέτης και οι συμπρωταγωνιστές μου.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, μαζί με το Έθνος της Κυριακής!

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

συνέντευξηDemy