Lifestyle|22.10.2021 10:35

Άννα Βίσση: «Όταν γνώρισα τον Καρβέλα, δεν τον ήθελα καθόλου» - Η ιστορία που έκανε την Αννίτα Πάνια να… κρυφτεί

Newsroom

Το βράδυ της Πέμπτης (21/10), η Αννίτα Πάνια υποδέχτηκε στην ταράτσα της, την Άννα Βίσση σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, καθώς τα είπαν όλα «Ανοιχτά». Η τραγουδίστρια, τελείως έξω από τα καθιερωμένα, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για την καρμική της σχέση με τον Νίκο Καρβέλα, για τους άλλους έρωτες, για τους άντρες, για τις πλαστικές επεμβάσεις αλλά και για το διαδικτυακό bullying που έχει δεχτεί.

«Τον Καρβέλα τον γνώρισα όταν ήταν 30 ετών. Τι να πρωτοπώ για τον Νίκο. Τον αγαπάμε πολύ και έχουμε γελάσει πολύ μαζί. Όταν ήταν ερωτευμένος μαζί σου, μου μιλούσε για το πώς ερχότανε να σε πάρει από το κανάλι. Η σχέση μου μαζί του χωρίζεται σε δεκαετίες. Η πρώτη ήταν όταν τον γνώρισα, δεν τον ήθελα καθόλου, ήταν επιθετικός, μου την έλεγε διαρκώς και ήταν πολύ…. μάγκας. Εγώ άρχισα αμέσως να ενδιαφέρομαι για εκείνον. Στην αρχή ήταν έντονος, αλλά μετά μαζεύτηκε. Μου έλεγε τις… βρωμιές του, μου τα έλεγε όλα» είπε, αρχικά, η τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης: Άννα Βίσση: Χαμός στην εμφάνισή της στο Μόντε Κάρλο - Ο χορός με τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Στη συνέχεια, θυμήθηκε την εποχή του γάμου της. «Όταν παντρευτήκαμε το 1983 ήμουν έγκυος, ενώ παράλληλα ξεδίπλωνα μια καριέρα. Από το '84 και μετά ξεκίνησαν οι πρώτες μου επιτυχίες από τον Νίκο. Ήμασταν μαζί σε όλα, στη ζωή, στο τραγούδι, στην επιτυχία. Ο Νίκος ήταν ο πιο διαφορετικός γκόμενος που είχα στη ζωή μου».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Άννα Βίσση έλαβε ένα γράμμα από τον Νίκο Καρβέλα, το οποίο προκάλεσε την έντονη συγκίνησή της. «Γουρουνίτσα μου, κάνω μεγάλα γράμματα για να μπορέσεις να τα διαβάσεις χωρίς γυαλιά. Χτες το βράδυ έκανες τα μάτια μου να δακρύσουν, τα αυτιά μου να δονηθούν εξαίσια. Σήμερα το πρωί, τη γλώσσα μου να ριγήσει και τη μύτη μου ν' αγαλλιάσει. Πάντα η αφή συνεχίζει να μας χωρίζει γ@μ@το σ’ αγαπάω» ανέφερε το γράμμα. «Η σχέση μας δεν έχει τελειώσει ολόκληρη, έχει τελειώσει η… αφή. Όλο το υπόλοιπο που περάσαμε μαζί, μου έμαθε πολλά. Κάποιος έρχεται στη ζωή να σου τα μάθει όλα αυτά» σχολίασε με δάκρυα στα μάτια η τραγουδίστρια.

Από την άλλη, η Αννίτα Πάνια θυμήθηκε τον γάμο της. «Στον γάμο με τον Καρβέλα, ένιωθα ότι περισσότερο παντρευόσουν εσύ παρά εγώ. Τραγούδαγες, χαιρόσουν. Εγώ δεν χαιρόμουν καθόλου με όλο αυτό που συνέβαινε δίπλα μου. Αισθανόμουν τόσο κομπλεξικά και χάλια με όλο αυτό το πράγμα. Ήξερα ότι γίνεται όλο αυτό για να περάσουν οι άλλοι καλά, εκτός από εμένα».

Η ζωή μετά τον Νίκο Καρβέλα

Η παρουσιάστρια του OPEN ρώτησε την Άννα Βίσση για την ερωτική της ζωή μετά τον Νίκο Καρβέλα. «Έχω υπάρξει τρελά καψούρα με διάφορες περιπτώσεις. Αλλά δεν ήταν προτεραιότητά μου». Για το γεγονός, ότι είχε σχέσεις με μικρότερους ηλικιακά άντρες, σε μια εποχή που δεν ήταν ταμπού, η τραγουδίστρια απάντησε: «Έτυχε εκείνη την περίοδο. Έβγαινα από μια σχέση που λίγο τον τελευταίο καιρό έπαιξε μια αδιάφορη φάση κι εμένα με κούρασε και με άφησε διψασμένη. Ποιος έχει κέφι να ικανοποιήσει μια γυναίκα; Ένας νέος άντρας. Ο μεγαλύτερός μου θα ήθελα να ήταν σαν κι εμένα. Νιώθω και αυτά που θέλω ν' αρπάξω από τη ζωή ακόμα είναι νεανικά και τα δικαιούμαι. Τα είχα φτιάξει με τον Λιβιεράτο και τι τον είχε πιάσει τον Καρβέλα και μου έλεγε ότι δεν θα τραγουδάω μαζί του. Με εμένα ασχολούταν παρά του ότι είχε ωραία γκόμενα. Του είπα ότι θα τραγουδάω ό,τι γουστάρω και μου απαγόρευσε να τραγουδάω τα τραγούδια του. Τελικά, δεν θέλω άνθρωπο. Λες να ήθελα και να μην είχα. Με ενοχλεί στους άντρες που με πλησιάζουν και δεν μου φέρονται κανονικά. Στήνονται, παίζουν ρόλο».

Διαβάστε επίσης: Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Από τα παιδικά τους χρόνια μέχρι το J2US

Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι η πιο αστεία στιγμή στην καριέρα της ήταν με τον Στίβεν Κέλι. «Εγώ πρέπει να χρησιμοποιώ ένα χάπι που σε βοηθά να πας τουαλέτα. Αυτό ήταν έντονο εκείνη τη μέρα. Είμαι στη Χαλκίδα με το «Λάμπω», χορεύω στη σκηνή και με παίρνει ο άνθρωπος αγκαλιά στο χορευτικό. Τον αγκαλιάζω και με γυρνάει γύρω γύρω και ήρθε η ώρα του χαπιού. Σηκώνομαι λέω στον κόσμο “Στίβεν χορεύεις και γυρνάω”».

Μόνικα Μπελούτσι

Κλείνοντας, η Άννα Βίσση αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί ρατσισμό. «Είχαμε γνωριστεί με τη Μόνικα Μπελούτσι. Βγήκαμε φωτογραφίες και οι δικοί μου έσπευσαν να μου γράψουν ότι είμαι καλύτερη και ομορφότερη. Είδα μια σελίδα που ήταν τέσσερις γυναίκες που εγώ ήμουν η πατσαβούρα και η γυναίκα που πώς τολμάω, σαν "τοπική", να είμαι δίπλα στο σύμβολο του σεξ. Η μία έλεγε ότι έχω κάνει τα πάντα στη μούρη μου. Δεν μου αρέσει να κρίνω τους άλλους».

T

Όλες οι ειδήσεις

Alec Baldwin: Τραγωδία σε γυρίσματα ταινίας - Πυροβόλησε θανάσιμα γυναίκα

Paris Hilton για την κακοποίηση που υπέστη ως έφηβη: «Με κλείδωναν σ' ένα δωμάτιο που έζεχνε αίμα»

Γρηγόρης Πετράκος σε Γιώργο Παπαδάκη: «Είχατε λάθος πληροφόρηση, παρακαλώ ανακαλέστε»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την υγεία του - Τι λέει η Σοφία Βόσσου

Θοδωρής Φέρρης: «Φορούσα το ίδιο μπλουζάκι στην πίστα για 3 χρόνια»

διαζύγιογάμοςΆννα ΒίσσηΑννίτα ΠάνιαΝίκος ΚαρβέλαςOPEN