Lifestyle|25.10.2021 11:15

Jennifer Aniston: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον «Γκάνθερ» από τα Φιλαράκια

Newsroom

Tα Φιλαράκια δεν θα ήταν τα ίδια χωρίς εσένα. Σ' ευχαριστώ για το γέλιο που χάρισες στη σειρά και στις ζωές όλων μας. θα μας λείψεις πολύ», έγραψε η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) για τον Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ (James Michael Tyler), τον «Γκάνθερ» του καφέ «Central Perk» που καθ' όλη τη διάρκεια της σειράς «Φιλαράκια» ήταν ερωτευμένος με τη «Ρέιτσελ». Το δικό της αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό  είπε και η «Μόνικα», Κόρτνεϊ Κοξ. «Το μέγεθος της ευγνωμοσύνης που έδειχνες κάθε μέρα στο σετ είναι η ευγνωμοσύνη που νιώθω που σε γνώρισα. Αναπαύσου εν ειρήνη Τζέιμς» έγραψε η ηθοποιός. 

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα ενημέρωσης, ο ηθοποιός διαγνώστηκε με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη το 2018, ο οποίος αργότερα εξαπλώθηκε στα οστά του. Ο μάνατζερ του, σύμφωνα με το BBC, δήλωσε: «Ο Tyler πέθανε ήσυχα μέσα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες την Κυριακή το πρωί».  «Ο κόσμος τον γνώριζε ο Γκάνθερ… αλλά οι αγαπημένοι του Michael τον γνώριζαν ως έναν ηθοποιό, ως έναν μουσικό, ως έναν μαχητή κατά του καρκίνου και ως έναν αξιαγάπητο σύζυγο» ανέφερε σε δήλωσή της η οικογένεια του 59χρονου ηθοποιού.

T
T

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα από τα «Φιλαράκια» για τον Γκάνθερ

Συγκινητική ήταν και η ανάρτηση της σειράς «Friends» στον ηθοποιό μέσω ανάρτησης της στο twitter. «H Warner Bros. Television πενθεί την απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού και του αναπόσπαστου μέλους της οικογένειας των FRIENDS. Οι σκέψεις μας είναι μαζί με την οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους φαν του».Σημειώνεται ότι τον Μάιο ο 59χρονος ηθοποιός είχε εμφανιστεί στο Friends: The Reunion συμμετέχοντας, όμως, εξ αποστάσεως, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Τότε είχε πει ότι «αυτά ήταν τα πιο αξιομνημόνευτα 10 χρόνια της ζωής μου. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ μια καλύτερη εμπειρία. Ήσασταν φανταστικοί και ήταν χαρά μου να δουλέψω μαζί σας».

T

Όλες οι ειδήσεις

James Michael Tyler: Πέθανε ο «Γκάνθερ» από τα Φιλαράκια

Άγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Ένας θάνατος που θα συγκλονίσει - Τι εξοργίζει την Ελένη

Squid Game: Απογειώθηκαν οι ζωές των σταρ της σειράς του Netflix - Προτάσεις βροχή

Η πραγματική σχέση Νταϊάνας και Κάρολου με τον Γιάννη Λάτση - Ο Σπύρος Μπιμπίλας εξηγεί για τον ρόλο

Άρης Σερβετάλης: «Αναζητούσα την ηδονή σε οποιαδήποτε μορφή της - Με έσωσε ένας μοναχός»

ΦιλαράκιαΚόρτνεϊ ΚοξΤζένιφερ Άνιστονηθοποιόςθάνατος