Lifestyle|26.10.2021 11:00

Angelina Jolie: Στην πρεμιέρα των Eternals στη Ρώμη - Δεν την αγγίζουν τα σχόλια για τις αποτυχημένες τρέσες

Newsroom

Άλλη μία εμφάνιση έκπληξη έκανε η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) μετά από εκείνη του Λος Άντζελες, που περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τα πέντε από τα έξι παιδιά της. Θυμίζουμε ότι η χολιγουντιανή σταρ και ακτιβίστρια εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας της Marvel «Eternals» στο Λος Άντζελες με ένα εκκεντρικό σκουλαρίκι που ξεκινούσε από τα κάτω χείλη και «αγκάλιαζε» το πιγούνι, ένα κόσμημα που δίχασε τους χρήστες των social media. Αυτή τη φορά, για την πρεμιέρα των Eternals στη Ρώμη, κατά τη διάρκεια του 16ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου, επέλεξε ένα ασημένιο φόρεμα Versace.

Η Τζολί ταξίδεψε στη Ρώμη μαζί με τις δύο μεγαλύτερες κόρες της, την 16χρονη Ζαχάρα και την 15χρονη Σάιλο, και περπάτησε μαζί τους στο κόκκινο χαλί. Το φόρεμα - πανοπλία του διάσημου οίκου, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, όπως και το γεγονός ότι οι .... τρέσες της σταρ δεν άρεσαν σε χρήστες των social media.

Η Αντζελίνα Τζολί έχει αποδείξει και στο παρελθόν με τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί ότι τα μαλλιά δεν την ... απασχολούν ιδιαίτερα, και σπανίως την έχουμε δει με περίτεχνα χτενίσματα. Η Τζολί που έκανε ρεκόρ στο Instagram ανοίγοντας προφίλ για να προωθήσει την ακτιβιστική της δράση ποτέ δεν απαντάει για τις στιλιστικές τις επιλογές και όπως φαίνεται το ίδιο έχει εμφυσήσει και στα παιδιά της...

Στο κόκκινο χαλί της Ρώμης η Ζαχάρα φόρεσε ένα vintage λευκό φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες αρχαιοελληνικού στιλ, ενώ η αδελφή της Σάιλο, φόρεσε ένα πολύ απλό μαύρο μίνι φόρεμα Versace, το οποίο συνδύασε με κιτρινόμαυρα sneakers.

View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Οι «Eternals» έρχονται να εντυπωσιάσουν - Ο ρόλος της Αντζελίνα Τζολί

Η ταινία της Κλόι Ζάο (Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Ταινίας για το «Nomadland»), «Eternals», έρχεται στις αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου για να αλλάξει όλα όσα ξέραμε για το σύμπαν της Marvel. Η Αντζελίνα πρωταγωνιστεί στην ταινία στον ρόλο της μαχήτριας Θίνα.

Οι Eternals είναι μια φυλή αθάνατων εξωγήινων που ζουν μυστικά στη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Κάθε ένα από τα μέλη της ομάδας διαθέτουν διαφορετικές δυνάμεις και ικανότητες και για πρώτη φορά τώρα θα χρειαστεί να διακινδυνεύσουν τη μυστική τους ύπαρξη προκειμένου να σώσουν τον κόσμο.

Οι 10 υπερήρωες του «Eternals» είναι η Τζέμα Τσαν (Σέρσι), ο Ρίτσαρντ Μάντεν (Ικαρις), ο Κουμάιλ Ναντζιάνι (Κίνγκο), η Λία ΜακΧιου (Σπράιτ), ο Μπράιαν Τάιρι Χένρι (Φάστος), η Λόρεν Ρίντλοφ (Μάκαρι), ο Μπάρι Κέογκαν (Ντρούιγκ), ο Ντον Λι (Γκίλγκαμες), η Σάλμα Χάγιεκ (Αζακ), η Αντζελίνα Τζολί (Θένα) και ο θνητός Κιτ Χάρινγκτον (Ντέιν Γουίτμαν).

«Γύρισα την ταινία ακριβώς με τον τρόπο που ήθελα να την γυρίσω, σε πραγματικές τοποθεσίες και με αρκετά πλάνα με ηλιοβασίλεμα. 360 μοίρες με την ίδια κάμερα με την οποία γύρισα το Nomadland. Είναι κάπως σουρεαλιστικό. Ακόμα περιμένω να μου δώσουν κάποιο άκυρο. Αλλά δεν έχει γίνει κάτι ακόμα. Νομίζω πως στάθηκα τυχερή με το ότι η Marvel είναι πρόθυμη στο να παίρνει ρίσκα και να κάνει κάτι διαφορετικό» είχε δήλωσει στο The Hollywood Reporter η Κλόι Ζάο.

Όλες οι ειδήσεις

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την υγεία του και το εξιτήριο - «Έχω σπάσει όλα τα κοντέρ»

Joanne: Η εκφυλιστική ασθένεια που επηρεάζει την όρασή της και το «δώρο» του The Voice

Ρίτσα Μπιζόγλη: «Ένα πρωί ξύπνησα και κατέληξα στο νοσοκομείο γιατί δεν ανέπνεα»

Φαίη Μαυραγάνη: Πρώτη επιλογή των τηλεθεατών το «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» στο OPEN

Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Η Στέλλα χάνει το παιδί - Ένα νέο πρόσωπο φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά

Αντζελίνα ΤζολίπρεμιέραMarvel