Lifestyle|26.01.2019 14:58

Η Ελένη Χατζίδου ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας (pics)

Newsroom

Από την πρώτη στιγµή που γνωρίστηκαν ένας µεγάλος έρωτας γεννήθηκε. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αφέθηκαν στην έλξη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον και ξεκίνησαν την κοινή ζωή τους, µε πολύ πάθος και µεγάλη... ταχύτητα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών, η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, Παραολυμπιονίκης και personal trainer, Ετεοκλής Παύλου, σκέφτονται πολύ σοβαρά να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες, το ζευγάρι περπάτησε μαζί στην πασαρέλα του fashion show που διοργάνωσε η σχεδιάστρια Stalo Theodorou στην Κύπρο. Φόρεσαν μοναδικές customade δημιουργίες της γνωστής σχεδιάστριας, ενώ μέρος των εσόδων της εκδήλωσης διατέθηκε στο σωματείο «Δύναμη Ζωής & Αγάπης». Τα φλας των φωτογράφων άστραψαν, όταν οι «Mr and Mrs E» έδωσαν ένα τρυφερό φιλί. 

Οι «Mr and Mrs E»

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Ετεοκλής Παύλου σχεδιάζει σύντομα να κάνει πρόταση γάμου στην πανέμορφη τραγουδίστρια, ενώ ο γάμος τους προγραμματίζεται να γίνει το ερχόμενο φθινόπωρο.

T

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Ελένη Χατζίδουτραγουδίστριαγάμος