Lifestyle|31.10.2021 12:51

Μάρα Μεϊμαρίδη: Πήρε το πρώτο μηδέν στο J2US - «Τα μαγιολίκια μάς πάνε πίσω»

Newsroom

Το βράδυ του Σαββάτου (30/10), η Μάρα Μεϊμαρίδη και ο Stan ερμήνευσαν το τραγούδι «Να τη χαίρεσαι» της Δέσποινας Βανδή στο J2US. Η συγγραφέας και ανθρωπολόγος εμφανίστηκε στο πλατό με μπικουτί στα μαλλιά και παρίστανε την προδομένη σύζυγο και νοικοκυρά. Ο Νίκος Κοκλώνης σημείωσε πως για μια γυναίκα με τρεις γάμους στο ιστορικό της, μάλλον ήταν κόντρα ο συγκεκριμένος ρόλος. 

Η Μαρία Μπακοδήμου, φανερά ενοχλημένη, άσκησε κριτική στη Μάρα Μεϊμαρίδη σχετικά με την προσέγγισή της για τη θέση - στάση της γυναίκας καθώς και για κάποια δώρα που έλαβε η κριτική επιτροπή από την ίδια την προηγούμενη εβδομάδα. «Θα κάνω κάτι παράδοξο και δε θα σχολιάσω το σημερινό σας act. Συγνώμη Σταν μου, πραγματικά δεν σου αξίζει. Επειδή στο προηγούμενο act βαθμολόγησα πριν υπάρξει εξέλιξη με τα δώρα που μας έφερε η κυρία Μεϊμαρίδη, θέλω να πω ότι όλη αυτή η κουλτούρα του μαντζουνιού που έδωσες στη Βίκυ, κάτι ερωτικά φίλτρα, κάτι κόκαλα από πουλερικά, κάτι ακέφαλα κουκλάκια με πάει πολύ πίσω. Δεν μου αρέσει, είναι κάτι που το βρίσκω πολύ παρακμιακό. Όπως και σήμερα υπήρξε ένας μισογυνισμός ανάμεσα στη γυναίκα με τα μπικουτί και σε μια άλλη που ήταν πολύ… Λογικό, και εγώ αν ήμουν ο Σταν, με την άλλη θα πήγαινα». Μάλιστα, η Μαρία Μπακοδήμου ενοχλήθηκε τόσο που τη βαθμολόγησε με μηδέν.

Μάρα Μεϊμαρίδη: «Ο καθένας μπορεί να βαθμολογεί, όπως νιώθει»

Αργότερα, η Μάρα Μεϊμαρίδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend» για την βαθμολογία που πήρε στο J2US, τονίζοντας πως δεν τη στενοχώρησε και πως ο καθένας μπορεί να βαθμολογεί όπως θέλει. «Γιατί να πικραθώ από τη βαθμολογία; Ο καθένας μπορεί να βαθμολογεί, όπως νιώθει. Ο κάθε κριτής παίζει τον ρόλο του και αμείβεται γι' αυτό. Ένας είναι ο κριτής, ο Θεός. Σήμερα νομίζω ότι ήταν το καλύτερο act μου. Ένιωσα σπίτι μου και στη γειτονιά μου την Καστέλλα, όπου η μάνα μου κυκλοφορούσε με την ποδιά και τα ρόλεϊ όλη μέρα. Έκανε πάρα πολύ ωραία μπαρμπούνια σαβόρο». 

Όλες οι ειδήσεις

Alec Baldwin: «Η Halyna Hutchins ήταν οικογένειά μου» - Τίτλοι τέλους για τα γυρίσματα του Rust

Kim Kardashian: Μία νέα σειρά που θα παρουσιάζει τη «σοβαρή της πλευρά» ετοιμάζει η διάσημη τηλεπερσόνα

Τάμτα: Eισέβαλε στο «The Voice» με παπούτσια του ΠΑΣΟΚ - Πώς σχολίασε το Twitter την εμφάνισή της

Ivana Trump: Σε ηλικία 49 ετών πέθανε ο τελευταίος σύζυγός της

Madonna: Ποζάρει γυμνή στο κρεβάτι και αναπαριστά τον θάνατο της Marilyn Monroe

J2USΔέσποινα ΒανδήΜαρία ΜπακοδήμουΜάρα Μεϊμαρίδη