Lifestyle|01.11.2021 13:25

DWTS - Μαρίνα Λαμπροπούλου: Οι 4 παίκτες που βλέπει στον τελικό και η αποχώρηση

Newsroom

Στο 3o live του σόου «Dancing With The Stars» οι 15 celebrities χόρεψαν ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Κυριακής (31/10), με τη βραδιά να περιλαμβάνει μία αποχώρηση και μία «κόντρα» ανάμεσα στους κριτές, που συζητήθηκε. Συγκεκριμένα η Μαρίνα Λαμπροπούλου και ο Στέφανος Δημουλάς διαφώνησαν έντονα, σχολιάζοντας την εμφάνιση της Μαριάννας Γεωργαντή στο παρκέ του χορευτικού σόου.

Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησής τους από τους κριτές του σόου, ο Jason Roditis είπε πως η χορογραφία τους δεν ταίριαζε στη διαγωνιζόμενη και τότε η Μαρίνα Λαμπροπούλου πήρε τον λόγο, αναφέροντας: «Δε φταίει η Μαριάννα σε αυτό, φταίει ο χορογράφος».

Τότε ο Στέφανος πήρε τον λόγο, σημειώνοντας: «Έγινε ξανά η παλιά καλή Μαρίνα», με εκείνη να απαντά: «Παιδιά, σταμάτα! Δίκαιη είμαι και προσπαθεί να καταλάβει ο κόσμος». Ο Στέφανος δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια, απαντώντας στην κριτή: «Κάτσε λίγο Μαρίνα μου! Πρέπει και συ να μάθεις να ακούς καμιά φορά». «Κοίτα εδώ… Η δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά!», απάντησε η Μαρίνα, με τον Στέφανο να συμπληρώνει: «Όχι, δεν έχει να κάνει καθόλου με δασκάλα. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι, όταν ένας χορογράφος σου δίνει κάποιες κινήσεις, είναι θέμα σεβασμού αν τις κάνεις και να τις εκτελέσεις».

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μίλησε στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και ξεκαθάρισε όσα έγιναν με τον Στέφανο, τονίζοντας πως τον εκτιμά πολύ και για αυτό το λόγο μάλιστα τον πήρε στην σχολή της για να κάνει σεμινάρια χορού.

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Στον τελικό βλέπω Βραχάλη, Τζώρτζια και Μιλλούση

Η κριτής του σόου έδωσε το πρώτο δεκάρι στην Χριστίνα Βραχάλη, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι τη «βλέπει» στον τελικό μαζί με την Τζώρτζια Γεωργίου και τη Βασιλική Μιλλούση. Κολακευτικά σχόλια έκανε και για τον πρώην παίκτη του GNTM, Έντουαρντ. «Αυτό το παιδί είναι χαμαιλέων, τσαλακώνεται, ξεδιπλώνεται, ερμηνεύει ρόλους. Είναι απίστευτος, δεν του το είχα» είπε και συμπλήρωσε: «Η Μπέσσυ Αργυράκη είναι θεά. Την αγαπώ. Η Μπέσσυ για μένα είναι μάθημα ζωής. Γιατί πρέπει όλοι να παραδειγματιζόμαστε. Μεγαλώνουμε και βαραίνουμε και βλέπεις την Μπέσσυ και σκέφτεσαι "τι λάθη κάνω στη ζωή μου, πρέπει να μάθω, να προχωρήσω, να αφήνω πίσω τις μιζέριες, την τοξικότητα».

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε το ζευγάρι που αποχώρησε και αυτό ήταν ο Λευτέρης Μητσόπουλος μαζί με την παρτενέρ του, Κριστίνα.

Dancing With The StarsαποχώρησηΒίκυ ΚαγιάΜαρίνα ΛαμπροπούλουStar TV