Lifestyle|01.11.2021 14:23

Καίτη Γαρμπή: «Κάρφωσε» τον Ξιαρχό με τα ίδια του τα λόγια - Γέμισαν με #οριζοντιες_ριγες τα social media

Newsroom

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα social media με πρωταγωνιστή τον γνωστό χορογράφο Τάσο Ξιαρχό. Ο λόγος είναι μια ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό δημοσίευσε ένα βίντεο από βραδινή του έξοδο, στο οποίο σχολιάζει υποτιμητικά μια κοπέλα που κάθεται σε διπλανό τραπέζι για τα κιλά και τα ρούχα της, δείχνοντας μάλιστα και το πρόσωπό της. «Όταν ήμουν παιδί μου έλεγαν ότι όταν είσαι παχύς δεν φοράς ρίγα οριζόντια», είπε μεταξύ άλλων στο βίντεο.

Την ίδια ώρα, μέσω του #οριζοντιες_ριγες, γυναίκες και άνδρες στέλνουν ηχηρό μήνυμα προς τον Ξιαρχό, δηλώνοντας πως θα φορούν ό,τι θέλουν, όσα κιλά και αν είναι. Μεταξύ αυτών, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Δανάη Μπάρκα, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Καίτη Γαρμπή.

«Δεν θα τοποθετηθώ όπως πραγματικά θα ήθελα, γιατί όπως βλέπουμε ξεκάθαρα από την περίπτωση του #ξιαρχο , το bullying γεννάει πολλές φορές bullies. Θα πω μόνο πως εγώ μικρή έμαθα κυρίως να μην κάνω πράξεις σαν αυτή. Για τις ρίγες δεν έμαθα κάτι…» έγραψε η Σίσσυ Χρηστιδου, ενώ η Μπάρκα εμφανίστηκε με ριγέ μπλούζα στη σημερινή εκπομπή «Πάμε Δανάη» και είπε: «Για όσους ανθρώπους εκεί έξω έχουν νιώσει υποδεέστεροι, ενώ δεν πρέπει, θέλω να τονίσω ότι δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος κατώτερος, όλοι είμαστε το ίδιο σημαντικοί, το ίδιο απαραίτητοι και αναγκαίοι σε αυτό τον κόσμο και όσο αλλάζουμε τον εαυτό μας για να αρέσουμε στους άλλους ή στην κοινωνία, τόσο χαλάμε την προσωπικότητά μας. Γι' αυτό να μην πέφτουμε σε αυτή την παγίδα». 

Μπέττυ Μαγγίρα: «Είναι ταλαντούχο παιδί, αλλά πρέπει να ξέρεις που πρέπει να σταματάς»

«Αδικεί τον εαυτό του, είναι ταλαντούχο παιδί, αλλά πρέπει να ξέρεις που πρέπει να σταματάς. Η κυρία αυτή επέλεξε να βάλει αυτό το ρούχο και με γεια της με χαρά της. Δεν περιμένεις κάτι τέτοιο από έναν άνθρωπο που έχει υποστεί bullying και κακοποίηση. Για μένα ήταν μια πολύ κακή και λάθος στιγμή», είπε η Μπέτυ Μαγγίρα στον αέρα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»

Παράλληλα, η Φαίη Σκορδά μέσα από το «Πρωινό» δεν έκρυψε πως «έχω γίνει έξαλλη και στεναχωριέμαι πάρα πολύ με τον Τάσο. Είναι κρίμα γιατί του έχουν δοθεί ευκαιρίες, αλλά το χθεσινό το επαναλαμβανόμενο ήταν τραγικό. Βγαίνεις έξω και νομίζεις ότι έχεις την εξουσία να εκθέτεις τη ζωή ενός ανθρώπου που μπορεί να μην ήθελε να φανεί. Δεν ενημερώνεις. Μιλάς για την εξωτερική εμφάνιση, μιλάς για τα ρούχα, μιλάς για δεδομένα και στερεότυπα ότι οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά δεν πρέπει να φοράνε τι; Ριγέ μπλουζάκια; Το κρύβεις». Μάλιστα, η παρουσιάστρια συμπλήρωσε ότι μίλησε τηλεφωνικά χθες αργά το βράδυ με την κοπέλα και «θαύμασα το πόσο ισορροπημένος άνθρωπος είναι και πόσο καλόκαρδα μιλούσε ακόμα και για τον Τάσο».

Καίτη Γαρμπή: Απαντά στον Τάσο Ξιαρχό με όσα έλεγε ο ίδιος το 2019

Η Καίτη Γαρμπή, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, απάντησε στον γνωστό χορογράφο και τραγουδιστή, ποστάροντας μία παλαιότερη ανάρτηση που είχε κάνει ο ίδιος το 2019. «Μου έχουν στείλει μηνύματα γράφοντάς μου ότι είμαι λούγκρα, αδερφάρα, ανορεξικός και πρεζάκιας. Στενοχωριέμαι με τους κομπλεξικούς, είναι κρίμα που είναι μονοδιάστατοι.», σχολιάζοντας «Αυτά δήλωνε το 2019 ο #ξιαρχο. Για να μας πει λοιπόν σήμερα μετά την κάθετη χοντράδα του για τις οριζόντιες ρίγες, ποιος είναι ο κομπλεξικός κι ο μονοδιάστατος;»

TwitterΦαίη ΣκορδάΔανάη ΜπάρκαΚατερίνα ΖαρίφηΤάσος ΞιαρχόΚαίτη ΓαρμπήΜπέττυ Μαγγίρα