Lifestyle|01.11.2021 15:50

Ζευγάρι η Kim Kardashian και ο Pete Davidson; «Είμαστε φίλοι»

Newsroom

Σαν τα... γεράκια παρακολουθούν οι ξένοι ρεπόρτερς την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) περιμένοντας τον διάδοχο του Κάνιε Γουέστ (Kanye West) και η τηλεπερσόνα δεν τους αφήνει παραπονεμένους. Η νέα φήμη είναι γεγονόες και όλοι αναρωτιούνται αν οι φωτογραφίες της Κιμ με τον Πιτ Ντέιβιντσον (Pete Davidson) σε θεματικό πάρκο στην Καλιφόρνια κρύβουν κάτι περισσότερο από... δύο φιλαράκια που περνούν λίγο χρόνο μακριά από τις υποχρεώσεις τους.

Η 41χρονη τηλεπερσόνα και ο κωμικός επισκέφτηκαν το Knott's Berry Farm για να γιορτάσουν το Halloween και σύμφωνα με μαρτυρίες περπατούσαν πιασμένοι χέρι-χέρι.

Η Κιμ και ο Πιτ συνοδευόντουσαν από την Kourtney Kardashian και τον αρραβωνιαστικό της, Travis Barker. Φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψή τους στο πάρκο κάνουν τον γύρο των tabloids και όλοι μιλούν για το νέο ζευγάρι της showbiz.

Ποιος είναι ο Πιτ Ντέιβιντσον

Ο Peter Michael Davidson είναι Αμερικανός κωμικός, ηθοποιός, συγγραφέας και παραγωγός. Είναι μέλος της ομάδας του NBC Saturday Night Live από το 2014. Ο Davidson έχει επίσης εμφανιστεί στις εκπομπές του MTV Guy Code, Wild 'n Out και Failosophy.  Το 2018 είχε δεσμό με την ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε και κατόπιν με την κατά 20 χρόνια μεγαλύτερή του, εντυπωσιακή ηθοποιό Κέιτ Μπέκινσεϊλ. όταν μάλιστα τον είχαν ρωτήσει για τη διαφορά ηλικίας με την σταρ του «Underworld» είχε απαντήσει: «Γιατί δεν κάνετε την ίδια ερώτηση σε άντρες που κάνουν δεσμό με γυναίκες 20 χρόνια μικρότερες, όπως τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, τον Λάρι Κινγκ, τον Ντόναλντ Τραμπ;». 

Ο Ντέιβιντσον είχε δεσμό και με την κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Γκάια Γκέρμπερ. Στις 15 Σεπτεμβρίου του 2018 είχε δημιουργήσει αντιδράσεις όταν σε μία ανάρτησή του στο Instagram έγραψε ότι σκεφτόταν την αυτοκτονία.

διαζύγιοKim KardashianΚιμ ΚαρντάσιανΚάνιε Γουέστ