Lifestyle|01.11.2021 15:57

Τάσος Ξιαρχό: Απενεργοποίησε τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις του - «Βροχή» τα unfollow στο Instagram

Newsroom

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα social media με πρωταγωνιστή τον γνωστό χορογράφο Τάσο Ξιαρχό. Ο λόγος είναι μια ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό δημοσίευσε ένα βίντεο από βραδινή του έξοδο, στο οποίο σχολιάζει υποτιμητικά μια κοπέλα που κάθεται σε διπλανό τραπέζι για τα κιλά και τα ρούχα της, δείχνοντας μάλιστα και το πρόσωπό της. «Όταν ήμουν παιδί μου έλεγαν ότι όταν είσαι παχύς δεν φοράς ρίγα οριζόντια» είπε μεταξύ άλλων στο βίντεο.

Ωστόσο, πριν από λίγη ώρα, ο λογαριασμός του επανήλθε κανονικά με μία μικρή αλλαγή. Ο γνωστός χορογράφος απενεργοποίησε τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις του. Μάλιστα, μετά τη δημοσίευση του βίντεο, έχει χάσει σημαντικό αριθμό ακολούθων, αφού από τις 52,3 χιλιάδες έχει πέσει μέσα σε λίγες μόνο ώρες στις 46 χιλιάδες.

Την ίδια ώρα, μέσω του #οριζοντιες_ριγες, γυναίκες και άνδρες στέλνουν ηχηρό μήνυμα προς τον Ξιαρχό, δηλώνοντας πως θα φορούν ό,τι θέλουν, όσα κιλά και αν είναι. Μεταξύ αυτών, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Δανάη Μπάρκα, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Καίτη Γαρμπή.

«Εκείνη τη στιγμή αισθάνεσαι ντροπιασμένος, εκτεθειμένος, καθώς έχεις πάει να απολαύσεις τη βόλτα σου με την παρέα σου δεν ενοχλείς κανένα και βλέπουμε αυτή την εικόνα της κοπέλας αυτής, η οποία ήταν εκεί αμέριμνη και μπήκε στο κάδρο μίας ιστορίας και στο χλευασμό ενός ανθρώπου, ο οποίος φαίνεται πως όχι μόνο το διασκεδάζει, αλλά αισθάνεται ανωτερότητα και να επιμένει με αυτό τον τρόπο κοροϊδεύοντας μία κοπέλα που δεν ξέρει καν» ανέφερε, αρχικά, η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή «Love It».

Και συνέχισε: «Αισθάνθηκα ντροπή παρακολουθώντας το βίντεο, αισθάνθηκα ένα μούδιασμα, ανατρίχιασα σκεπτόμενη ότι θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της. Εμένα πάντως οι γονείς μου δεν μου είπαν ποτέ αν θα βάζουμε οριζόντιες ή κάθετες ρίγες. Μου είχαν ξεκαθαρίσει πώς θα πρέπει να σέβομαι τους γύρω μου και να σκέφτομαι πριν μιλήσω ή μοιραστώ κάτι».

Ιωάννα ΜαλέσκουΤάσος Ξιαρχόbullyinginstagramfollowers