Lifestyle|05.11.2021 10:19

Ζήνα Κουτσελίνη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Με έδιωξε δύο εβδομάδες μετά την κηδεία του αδερφού μου»

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ανοιχτά» του OPEN βρέθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μίλησε για τις δικές της αλήθειες. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια και για τη μεγάλη απόφαση της να φύγει από την οικογένεια της και να ζήσει μόνη της στα 12 της χρόνια. 

«Πας να πεις τον πόνο σου και βρίσκεις χειρότερα, έλεγε η μητέρα μου. Δεν έχω δικαίωμα εγώ, λοιπόν, όταν βλέπω εκεί έξω, μέσω της δικής μου εκπομπής, μάνες να χάνουν τα παιδιά τους, άνθρωποι να μην έχουν να φάνε. Ναι, έζησα καταστάσεις φρικτές στο σπίτι μου. Μία μάνα να με διώχνει. Έφυγα δεκατριών χρονών. Αλλά ξέρεις τι είχα; Τσαγανό, που μου το δίδαξαν σε αυτή την οικογένεια. Αυτή η μάνα, αυτός ο πατέρας και αυτός ο αδελφός. Δεν έχω πει ούτε το 1% της ζωής μου. Νομίζουν ότι, επειδή έχω πει για τον αλκοολισμό του αδελφού και του πατέρα μου, τους τα έχω πει όλα. Τρίχες. Ποιος έχει αντιληφθεί ότι ένα κορίτσι 12 ετών πήγε και έμεινε μόνη της; Εγώ ήμουν αυτή. Γι' αυτό δεν μπορώ ν' ακούω δικαιολογίες». 

Αποκάλυψε, επίσης, χωρίς να κρύψει τίποτα, όλο το παρασκήνιο της απομάκρυνσης της από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό εξαιτίας μιας συγκεκριμένης παρουσιάστριας. «Είναι γνωστό ότι το μπροστά στην κάμερα προέκυψε από μία δύσκολη θέση, από μία απόλυση. Είμαι διευθύντρια προγράμματος στον ALPHA, ήμουν αρχισυντάκτρια της εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Η Κατερίνα Καραβάτου αποχώρησε... Περνά ο καιρός, η εκπομπή έκανε επιτυχία αλλά όχι αυτή που θα ήθελε. Μου είπαν ότι κάνει 15% τους είπα να είστε έτοιμοι να κάνει και 7%. Όταν έφυγα έκανε 4%, 7% και 8%. Είχε τις δυσκολίες της, όπως όλοι στο ξεκίνημα.

Αφού με απέλυσαν, δεν μπήκαν στον κόπο να μου δώσουν την αποζημίωση. Έχω όλα τα στοιχεία στα χέρια μου. Όταν μετά από 25 χρόνια καριέρας και φτιάχνοντας παρουσιάστριες και προγράμματα, σε απολύουν δύο εβδομάδες μετά από τον θάνατο του αδερφού σου… Γύρισα από την κηδεία και κάναμε πρεμιέρα. Ήθελαν το πρόγραμμα, που είχαμε εκείνη την στιγμή, να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Ε δεν μπορείς να γίνεις με την μία, θέλει πολλή δουλειά» δήλωσε, αρχικά, η Ζήνα Κουτσελίνη. 

«Με περίμεναν οι διευθυντές στο λογιστήριο για να με απολύσουν»

Και συνέχισε: «Δεν έχω πικρία αλλά να μπορείς να πεις ότι σε διώχνει ο άνθρωπος που παρουσιάζει την εκπομπή… Δευτέρα ενώ μου είχαν πει ότι είναι δύσκολα αλλά θα πάω στη δουλειά, με περίμεναν οι διευθυντές στο λογιστήριο για να με απολύσουν. Εξαφανίστηκα στο σπίτι μου και δεν έδωσα καμία συνέντευξη…. Ποιο είναι καλό παιδί, αυτό που λέει τώρα την αλήθεια ή εκείνο που είχε εξαφανιστεί στους διαδρόμους;

Δεν το έκρυψα και ποτέ. Δεν είμαι θυμωμένη, είμαι ειλικρινής με εμένα. Της έκανα σεμινάρια και 3 και 4 και 5 ώρες πώς να στηθεί στην κάμερα. Αν δεν με έδιωξε εκείνη, γιατί τόσα χρόνια δεν με πήρε ένα τηλέφωνο; Αγάπη έχω για την Κωνσταντίνα. Δεν έχω κακές αναμνήσεις, ξέρεις τι έχω; Αγάπη, αυτό θα κρατήσεις από μένα και γι' αυτό το πλάσμα που με έδιωξε δύο εβδομάδες μετά την κηδεία του αδερφού μου, αγάπη έχω». 

«Δεν ήθελα για άντρα της Φαίης Σκορδά τον Λιάγκα»

Μεταξύ άλλων, η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε ότι δεν ήθελε η Φαίη Σκορδά να παντρευτεί τον Γιώργο Λιάγκα. «Δεν τον ήθελα με τίποτα. Έχω πάει για φαγητό στο σπίτι της Φαίης και ξαφνικά βλέπω να την παίρνει κάποιος στο τηλέφωνο και να φεύγει από μπροστά μου. Νωρίτερα, έχει προηγηθεί και η συνέντευξη που πήγε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη. Τη ρώτησα ποιος ήταν, αλλά δεν ήθελε να μου πει. Μην στα πολυλογώ και τον παντρεύτηκε και στη σύσκεψη του Alter όταν στοιχηματίζαμε ποιο πρωινό θα πήγαινε καλά, τότε έγραψα σε ένα χαρτί και το ανήρτησα πάνω στον πίνακα εκεί: "Σκορδά και Λιάγκας, θα σκίσουν". Ακόμα το θυμούνται».  

Φαίη ΣκορδάΖήνα ΚουτσελίνηΑννίτα ΠάνιαΚωνσταντίνα ΣπυροπούλουStar TVΓιώργος Λιάγκας