Lifestyle|06.11.2021 12:19

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Το ταξίδι στην Ιταλία και το χρονικό του έρωτά τους

Newsroom

Το χρονικό της γνωριμίας της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, ένα ζευγάρι που έχει απασχολήσει πάρα πολύ τα Μέσα τις τελευταίες ημέρες, συζητήθηκε στο πάνελ της εκπομπής «Open Weekend» με την Ελένη Τσολάκη, το πρωί του Σαββάτου (07/11). 

Πρόκειται για το νέο πιο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Οι φήμες για τη σχέση τους άρχισαν να φουντώνουν αμέσως μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της τραγουδίστριας με τον πρώην ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαΐδη, ένας χωρισμός που είδε το φως της δημοσιότητας ξαφνικά μέσα στο καλοκαίρι που μας πέρασε.

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης - Η γνωριμία και το ρομαντικό ταξίδι τους στην Ιταλία

Όπως αναφέρεται στο βίντεο της εκπομπής και σύμφωνα με τη  Real News η γνωριμία τους έγινε στο Στούντιο Κ  όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης συμμετείχε στα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες», ενώ η Δέσποινα Βανδή βρισκόταν σε διπλανό studio για τα γυρίσματα του Just the Two of Us. Στο ίδιο άρθρο η εφημερίδα αναφέρει πως το ζευγάρι πραγματοποίησε ολιγοήμερες διακοπές στην περιοχή Μεσοχώρια της νότιας Εύβοιας. Εκεί κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως οι δυο τους χέρι-χέρι κυκλοφορούσαν χαλαροί στα σοκάκια του χωριού.

 

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού από ένα ταβερνάκι στα Εξάρχεια πρόδωσαν πως πρόκειται για έναν έρωτα και μάλιστα πολύ φλογερό. Η Κρήτη ήταν ακόμα ένα μέρος που οι δύο καλλιτέχνες συνδύασαν διακοπές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς ο Βασίλης Μπισμπίκης πρωταγωνιστεί στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι», ενώ η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο νησί για τα γυρίσματα του My Greece. Φήμες λένε πως έμειναν και μαζί.

Νέες φωτογραφίες μαρτυρούν ότι οι δυο τους ταξίδεψαν στην αιώνια πόλη τη Ρώμη. H εκπομπή «Love It» εξασφάλισε φωτογραφίες του ζευγαριού στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο πριν αναχωρήσουν για την Ιταλία. Φορούσαν μάσκες και ήταν ντυμένοι στα μαύρα. Όσο κι αν προσπάθησαν διακριτικά να καλύψουν την παρουσία τους, τελικά δεν κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητοι από τους συνεπιβάτες τους. Τρεις μέρες αργότερα ο φωτογραφικός φακός του «Πρωινού» τους απαθανάτισε έξω από το αεροδρόμιο Fiumicino όπου το ζευγάρι πήρε την πτήση της επιστροφής με προορισμό την Αθήνα.

J2USΒασίλης ΜπισμπίκηςΔέσποινα ΒανδήΆγριες μέλισσεςταξίδιτραγουδίστρια