Lifestyle|07.11.2021 11:50

J2US: Η οικειοθελής αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη και το ιταλικό «καρφί» για Μπισμπίκη στη Δέσποινα Βανδή

Newsroom

Ακόμα ένα live του J2US πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Τα 10 ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή και διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Η ψηφοφορία άνοιξε στην αρχή του σόου και έκρινε κατά 50% την αποχώρηση της βραδιάς. Έτσι λοιπόν, ο Νίκος Κοκλώνης ξεκίνησε να ανακοινώνει με τυχαία σειρά τα ζευγάρια που τα κατάφεραν και τα οποία το κοινό θα δει και την επόμενη εβδομάδα. Εννέα είναι τα ζευγάρια για την επόμενη εβδομάδα, αλλά η οικειοθελής αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη ήταν η έκπληξη της βραδιάς.

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου αποχώρησαν από το J2US 

Μετά τις ερμηνείες των ζευγαριών και την κριτική στη σκηνή έμειναν η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μάρα Μεϊμαρίδη με τον Σταν.Τελικά αυτοί που δεν τα κατάφεραν και αποχώρησαν από το »Just the 2 of us» είναι η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η influencer Ιωάννα Τούνη αποχώρησε οικειοθελώς από το J2US καθώς ένα θέμα υγείας που απασχολεί κοντινό της πρόσωπο δεν της επέτρεπε να συνεχίσει. Δεν αποκλείεται παρ' όλα αυτά να την δούμε πίσω στο άμεσο μέλλον. «Η Ιωάννα δεν θα είναι μαζί μας στο επόμενο live. Μπορεί να είναι σε μεθεπόμενο, θα δούμε. Είναι ένα θέμα υγείας, δεν είναι δικό της, ένα οικογενειακό θέμα, όλα καλά να πάνε. Ο Νικηφόρος θα είναι μαζί μας, θα δείτε το επόμενο Σάββατο τι, πώς και γιατί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη Θεσσαλονίκη, κάποια οικογενειακά θέματα υγείας. Πρέπει να ανέβω στη Θεσσαλονίκη και να περνάω εκεί λίγο παραπάνω χρόνο αυτό το διάστημα για να στηρίξω έναν δικό μου άνθρωπο», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη. Η Ιωάννα Τούνη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Οπότε, έπρεπε να φύγω σε αυτή τη φάση, αλλά όσο ήμουν εδώ το απόλαυσα στο έπακρο, πέρασα τέλεια. Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσει ο Δημήτρης, ήτα αναπάντεχο για μένα. Όχι, δεν είμαι έγκυος» δήλωσε η Ιωάννα.

J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης πέταξε «ιταλικό» υπονοούμενο στη Δέσποινα Βανδή

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά την επιστροφή από το ταξίδι στη Ρώμη πλάι στον Βασίλη Μπισμπίκη, η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλατό του λαμπερού σόου του Alpha. Ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US, όμως, είχε τον τρόπο να σχολιάσει την μικρή αυτή εξόρμηση της.

«Πάμε σε διαφημίσεις και μόλις επιστρέψουμε θα γίνει χαμός! Αλλά πώς θα φύγουμε;» αναρωτήθηκε με νόημα ο Νίκος Κοκλώνης προς το κοινό. «Με ένα τραγούδι αφιερωμένο η στην αγαπημένη μου Δέσποινα» συμπλήρωσε με χαμόγελο. Το τραγούδι ήταν το ιταλικό Amore και ένα ξεκάθαρο υπονοούμενο.

Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Open Weekend» (07/11) προβλήθηκαν οι πιο δυνατές στιγμές του σόου. 

Ο Σταμάτης Γονίδης «πέταξε» στη σκηνή του J2US, ενώ και ο Δήμος Αναστασιάδης συγκίνησε με το «Πες».

Βασίλης ΜπισμπίκηςΔημήτρης ΑλεξάνδρουJ2USΝίκος ΚοκλώνηςΙωάννα ΤούνηΔέσποινα Βανδή