Lifestyle|12.11.2021 13:52

Στον πλανήτη των celebrities: Άγριοι καβγάδες στο Bachelor, αξέχαστος Ψωμιάδης και το παράπονο της Μαγγίρα

Newsroom

Τηλεοπτικά νέα, δηλώσεις «δηλητήριο», παπαρατσικές εκπλήξεις και το «παράλληλο σύμπαν» των επώνυμων ξεδιπλώνεται στα πιο χαρακτηριστικά βίντεο με τα νέα της ημέρας (12/11) από την εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με τη Μπέττυ Μαγγίρα στο OPEN.

Αξέχαστες στιγμές του Παναγιώτη Ψωμιάδη

Οι πιο «δυνατές» στιγμές του Παναγιώτη Ψωμιάδη, που έχουν μείνει αξέχαστες συγκεντρωμένες σε ένα βίντεο, με αφορμή την είσοδό του στη Φάρμα.

Στράτος Τζώρτζογλου: Είμαι περίεργος να δω τη Φάρμα

«Είναι πολύ θαρραλέο για κάποιον που θα μπει στη Φάρμα να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να επιβιώσει σε δύσκολες συνθήκες, ανεξαρτήτου ηλικίας», δήλωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου σχολιάζοντας τη συμμετοχή του Παναγιώτη Ψωμιάδη στο ριάλιτι.

The Bachelor: Άγριοι καβγάδες για τα μάτια του Αλέξη

Άγριοι καυγάδες ξέσπασαν στο The Bachelor, για τα μάτια του Αλέξη. Η Γιώτα και η Φένια αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και η Μαρία μπήκε στη μέση για να τις ηρεμήσει.

Τρύφωνας Σαμαράς: Δεν πηγαίνω στο J2US γιατί μου έχουν απαγορεύσει την είσοδο

Ο Τρύφωνας Σαμαράς αναφέρθηκε στο Just the two of us λέγοντας πως αν του γίνει κάποια πρόταση θα πάει. Μάλιστα, τόνισε πως προς το παρόν δεν πηγαίνει καν διότι του έχουν απαγορεύσει την είσοδο. Τέλος, μίλησε και για τα παράπονα που είχε στο Style me up.

Εύη Βατίδου: Επικοινώνησα με τον Αλέξη Κούγια όταν έμαθα για το ατύχημά του

«Το καλοκαίρι ήμουν υποδοχή σε ένα μαγαζί στη Μύκονο. Δεν ήθελα γυρνώντας στην Αθήνα να το συνεχίσω, αλλά μου το πρότειναν και είπα να κρατήσω επαφή με την εστίαση», δήλωσε η Εύη Βατίδου, ενώ αναφέρθηκε και στο ατύχημα του πρώην συζύγου της.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου και το μέλλον της εκπομπής της

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για το μέλλον της εκπομπής της, τονίζοντας πως δεν έχει δοθεί από τον ΣΚΑΙ ένα χρονικό περιθώριο μέχρι τις γιορτές, ενώ μάλιστα αναφέρθηκε και στην κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου.

MasterChef - Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη είναι ακόμα ερωτευμένοι

Παρόλο που έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια, ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη είναι ακόμα μαζί και ερωτευμένοι.

Το... παράπονο της Μπέττυς Μαγγίρα στον σύζυγό της

Για... «μαχαιριά στην καρδιά» έκανε λόγο η Μπέττυ Μαγγίρα, βλέποντας τα πλάνα της Ιωάννας Μαλέσκου από drone που χειριζόταν ο σύντροφός της, εκφράζοντας τα παράπονά της στον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, καθώς 20 χρόνια τώρα, αρκείται μόνο σε... φωτογραφίες με το κινητό....

Αλέξης ΠαππάςOPENΠαναγιώτης ΨωμιάδηςΦάρμαΣτράτος ΤζώρτζογλουThe BachelorOpen TVΜπέττυ Μαγγίρα