Lifestyle|15.11.2021 14:13

Στον πλανήτη των celebrities: Το ζεϊμπέκικο της Ζουγανέλη στο Voice, ο Τσαλίκης για τον Γκουντάρα και η σχέση της Λάουρα Νάργες

Newsroom

Τηλεοπτικά νέα, δηλώσεις «δηλητήριο», ποιοι αποχώρησαν από τα σόου του σαββατοκύριακου και το «παράλληλο σύμπαν» των επώνυμων, ξεδιπλώνεται στα πιο χαρακτηριστικά βίντεο με τα νέα της Δευτέρας (15/11) ... φρέσκα από την εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Όσα έγιναν στο Voice - Το ζεϊμπέκικο της Ζουγανέλη

Μάγεψαν στη σκηνή ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η Ελεονώρα ξεκίνησε με τα «Βεγγαλικά» και εν συνεχεία ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνέχισε με το κομμάτι «Αθήνα μου». Εκεί ήταν που η δημοφιλής ερμηνεύτρια και πρώην coach του The Voice αποφάσισε να ρίξει μια ζεϊμπεκιά!

Ο Γιώργος Βελισσάρης έγινε... τατουάζ!

Θαυμαστής του Γιώργου Βελισσάρη, βρέθηκε στα παρασκήνια του Just the two of us και έδειξε σε όλους το τατουάζ με το όνομα του τραγουδιστή.

Ματθίλδη Μαγγίρα: Το bullying που δέχθηκε η κόρη της Λήδα λόγω δυσλεξίας

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη “Μαμά-δες” στην ΕΡΤ βρέθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο bullying που δέχτηκε η κόρη της Λήδα από έναν καθηγητή της στο γυμνάσιο, λόγω της δυσλεξίας που έχει.

Γιώργος Τσαλίκης: Δεν έκανα αγωγή στον ΣΚΑΪ, στον Γρηγόρη θα κάνω;

Ο Γιώργος Τσαλίκης αναφέρθηκε στον Γρηγόρη Γκουντάρα, αλλά και στον ΣΚΑΙ, λέγοντας πως δεν έχει κάνει αγωγή, ενώ μίλησε και για την επιστροφή του στην πίστα.

Just The Two Of Us: Όσα έγιναν στο show τραγουδιού

Το ζευγάρι που αποχώρησε από το Just The Two Of Us ήταν η Super Κική και ο Γιώργος Βελισσάρης. Ποιο είναι το νέο ζευγάρι που μπήκε στο show και ποια η αντίδραση της Ελένης Δήμου για το φιλί με τον Μαρίνο Κόνσολο.

Όσα έγιναν στο «Dancing With The Stars»

Από το Dancing With The Stars αποχώρησε η Έλενα Τσαγκρινού που δίχασε τους κριτές για τις χορευτικές της ικανότητες. Ο Τάσος Παλατζίδης ενθουσίασε με τη σάλσα του, η Μπέσσυ Αργυράκη... δίδαξε τη Βικτώρια Χίσλοπ και η Χριστίνα Βραχάλη εντυπωσίασε με το τσα-τσα της!

Χρήστος Σαντικάι: Η σχέση με τη Νάργες και η καριέρα του

Ο Χρήστος Σαντικάι αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Λάουρα Νάργες, στην καριέρα του, αλλά και στο bullying που ίσως βίωσε στο παρελθόν. Η Λάουρα αντικατέστησε την Ιωάννα Τούνη στο σόου του Νίκου Κοκλώνη, J2US.

Γιάννης Αϊβάζης: Διαγνώστηκα με covid την ημέρα που μπήκα στο νοσοκομείο

Η Μαρία Κορινθίου ενθουσίασε το κοινό στην πρεμιέρα της παράστασης «Τζόρνταν», υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιάννη Αϊβάζη, με τον ίδιο να μιλάει για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό που πέρασε.

OPENJ2USΕλεωνόρα ΖουγανέληThe VoiceOpen TVΛάουρα ΝάργεςαποχώρησηcelebritiesΜπέττυ ΜαγγίραDancing With The Stars