Lifestyle|16.11.2021 16:17

The Enforcer: Πρώην παίκτης του ελληνικού Survivor «έπαιξε ξύλο» με τον Αντόνιο Μπαντέρας - Συμμετέχει και στο «The Expendables 4»

Newsroom

Ο Ορέστης Τσανγκ, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο «Survivor», βρίσκεται στο καστ της τέταρτης ταινίας των «Αναλώσιμων» (The Expendables), η οποία κάνει γυρίσματα αυτή την περίοδο στη Θεσσαλονίκη. Το αμερικανικό franchise δράσης που συνυπογράφει ο Σιλβέστερ Σταλόνε, έχει σημειώσει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία στα box office, με την τρίτη ταινία να έχει κυκλοφορήσει πριν από επτά χρόνια. 

Ο Ορέστης Τσανγκ θα ντουμπλάρει σε κάποιες σκηνές τον Tony Jaa, τον διάσημο ηθοποιό και αθλητή πολεμικών τεχνών από την Ταϊλάνδη. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media. «H ταινία Αναλώσιμοι 4 είναι γεγονός. Μεγάλη ευκαιρία να αναδειχθεί η πόλη της Θεσσαλονίκης στον παγκόσμιο κινηματογραφικό χάρτη. Και είναι μεγάλη μου χαρά που έχω να μάθω τόσα πολλά αυτές τις ημέρες, δουλεύοντας μαζί με τους καλύτερους στον χώρο του κινηματογράφου» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Το πρωί της Τρίτης (16/11), ο Θεσσαλονικιός με καταγωγή από την Κίνα μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και περιέγραψε πώς είναι στα γυρίσματα της ταινίας, αλλά και πώς του συμπεριφέρονται οι αστέρες του Χόλιγουντ. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έγινε εδώ στη Θεσσαλονίκη, με τον Αντόνιο Μπαντέρας τον Ιούλιο. Τώρα η ίδια εταιρεία παραγωγής κάνει τη δεύτερη χολιγουντιανή ταινία εδώ. Είναι ακόμα μεγαλύτερων προδιαγραφών και το budget είναι τετραπλάσιο από την περασμένη ταινία. Είναι τρομερό να βλέπεις τον Jason Statham, που είναι και παραγωγός, να δουλεύει έτσι από το πρωί μέχρι το βράδυ. Να είσαι δίπλα στον 50 Cent, τη Meghan Fox. Είναι πολύ ευγενικός με όλους, άψογος επαγγελματίας και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη» δήλωσε.

Κλείνοντας, ο Ορέστης Τσανγκ αποκάλυψε ότι στα γυρίσματα του «The Enforcer» «έπαιξε ξύλο» με τον Αντόνιο Μπαντέρας για τις ανάγκες μίας σκηνής: «Παίξαμε ξύλο με τον Μπαντέρας, ήταν αυτός που με χαστούκιζε και με έδερνε».

Ο Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Αντόνιο Μπαντέρας (Antonio Banderas) βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer». Αμερικάνικες πινακίδες, ταξί, σημαίες, μέχρι και ζωντανοί φοίνικες τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης.

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ, σύμφωνα με το flix.gr, υποδύεται έναν μπράβο (ή και εκτελεστή) που είναι εδώ και χρόνια το δεξί χέρι μιας επικίνδυνης γυναίκας του υπόκοσμου. Οταν θα ανακαλύψει ότι το αφεντικό του έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο πεδίο του ηλεκτρονικού sex trafficking κι ότι ανάμεσα στα υποψήφια θύματά της είναι ένα νεαρό κορίτσι που το έχει σκάσει από το σπίτι του, ο ήρωας θα διακινδυνεύσει τα πάντα για να το προστατεύσει. Και όχι μόνο θα έρθει σε σύγκρουση με το αφεντικό του, αλλά και ολόκληρη τη φονική εγκληματική οργάνωση την οποία βοήθησε ο ίδιος να χτιστεί.

Στην ταινία συμμετέχει και η σταρ του κινηματογράφου Κέιτ Μπόσγουορθ, όπως και ο Αμερικανός ράπερ 2 Chainz. Το σενάριο είναι γραμμένο από τον Γ. Πίτερ Ιλιφ σεναριογράφο του πρωτότυπου «Point Break» ή του «Patriot Games».

ΘεσσαλονίκηΜέγκαν ΦοξγυρίσματαΑντόνιο ΜπαντέραςΣιλβέστερ ΣταλόνεSurvivorΟρέστης Τσανγκ