Lifestyle|17.11.2021 10:18

Αναλώσιμοι 4: «Greek καμάκι» στον Jason Statham από Θεσσαλονικιά - Πώς αντέδρασε ο ηθοποιός στα γυρίσματα

Newsroom

Φανατική θαυμάστρια του 54χρονου Τζέισον Στέιθαμ (Jason Statham) τον εντόπισε στα γυρίσματα των «Αναλώσιμων» στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε να φωνάζει με λατρεία για τον ηθοποιό: «Πραγματικά, θέλω να πεθάνω, να πέσω κάτω, down, down... I love you». 

Το ξεκαρδιστικό βίντεο ανέβασε στο TikTok μία θαυμάστρια του Τζέισον Στέιθαμ, που είχε την ευκαιρία να... εξομολογηθεί τον έρωτά της στον Βρετανό ηθοποιό, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της τέταρτης ταινίας των Αναλώσιμων.

Ο ηθοποιός - που έχει ασφαλώς - συνηθίσει τα «ξεσπάσματα» θαυμασμού ήταν πολύ χαμογελαστός και ευγενικός, λέγοντας «ευχαριστώ» από μακριά.

Τζέισον Στέιθαμ - Από το μόντελινγκ στους Αναλώσιμους και τη Ρόζι Χάντινγκτον

Ο Τζέισον Στέιθαμ είναι γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες του Γκάι Ρίτσι (πρώην συζύγου της μαντόνα) «Lock», «Stock and Two Smoking Barrels», «Snatch», «Revolver». Έχει εμφανιστεί επίσης σε ταινίες όπως η τριλογία θρίλερ-δράσης «Transporter», η μαύρη κωμωδία-ταινία δράσης «Crank», η ταινία δράσης «War», το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας-δράσης «Death Race» και φυσικά η σειρά ταινιών δράσης «The Expendables».

Το 2015 πρωταγωνίστησε στην ταινία «Fast and Furious 7» και έπαιξε έναν κωμικό ρόλο στην ταινία «Spy» της Melissa McCarthy. Συνηθίζει να εκτελεί μόνος του τις πολεμικές σκηνές, ενώ ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο.

 

Ο ηθοποιός είχε ένα πολυσυζητημένο δεσμό με το μοντέλο Κέλι Μπρουκ μέχρι τα μέσα του 2000, ενώ το 2005 έκανε σχέση με την Σόφι Μονκ. Από το 2010 έχει σχέση με το μοντέλο Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι. Η Rosie και ο Τζέισον Στέιθαμ (Jason Statham) είναι σε σχέση από το 2010 και αρραβωνιάστηκαν το 2016. Τον Ιούνιο του 2017 έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον Jack Oscar Statham.

 

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Ρόζι Χάντινγκτον (Rosie Huntington) ανακοίνωσε πως είναι έγκυος για δεύτερη φορά. Το κορυφαίο μοντέλο δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, γνωστοποιώντας έτσι το χαρμόσυνο γεγονός. «Δεύτερος γύρος» έγραψε στη λεζάντα, άρα ο Τζέισον Στέιθαμ περιμένει να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά!

ΘεσσαλονίκηΤζέισον ΣτέιθαμηθοποιόςΧόλιγουντ