Lifestyle|17.11.2021 13:37

Στον πλανήτη των celebrities: Η αποχώρηση του Γαρδέλη από τη «Φάρμα», η αισθησιακή φωτογράφιση στο GNTM και ο ξέφρενος χορός του Άγγελου Λάτσιου

Newsroom

Τηλεοπτικά νέα, δηλώσεις «δηλητήριο», ποιοι αποχώρησαν από τα σόου του σαββατοκύριακου και το «παράλληλο σύμπαν» των επώνυμων, ξεδιπλώνεται στα πιο χαρακτηριστικά βίντεο με τα νέα της Τετάρτης (17/11) ... φρέσκα από την εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Το παρασκήνιο για την αποχώρηση του Σταμάτη Γαρδέλη από τη «Φάρμα»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης δεν πρόλαβε να μπει στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1 και βγήκε. «Ο λόγος ήταν ότι δημιουργούσε πολλές εντάσεις γιατί δεν μπορούσε να προσαρμοστεί. Ξέφυγε από τα όρια των κανόνων, με αποτέλεσμα η παραγωγή να τον διώξει. Αυτό είχε ακουστεί μέχρι σήμερα. Εμείς, όμως, έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες ότι δεν έφυγε γιατί τσακώθηκε, αλλά γιατί έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας με τη μέση του» ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιώργος Οικονομάκης. 

 

Η φωτογράφιση με άλογα στο GNTM και η αποχώρηση

Τα 11 επίδοξα μοντέλα του GNTM ταξίδεψαν μέχρι τη λίμνη Δόξα, πραγματοποιώντας το πρώτο τους ταξίδι εκτός Αθηνών. Στο φωτογραφικό challenge, με τίτλο «Fashionable Campers» νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος. Η Κυβέλη και ο Ντίνος κοιμήθηκαν στο ίδιο δωμάτιο και μάλιστα μοιράστηκαν το ίδιο κρεβάτι. Πολλοί κατηγόρησαν την Κυβέλη πως βάζει λόγια στον Ντίνο, η ίδια πάντως εξήγησε πως την «πολεμούν» επειδή τα πηγαίνει καλά στον διαγωνισμό. Από τη δοκιμασία με το άλογο ξεχώρισαν οι πόζες της Ειρήνης και του Αγγαίου, οι κριτές όμως εντυπωσιάστηκαν από την Ειρήνη και της έδωσαν τη νίκη. Ο Θάνος αποχώρησε για δεύτερη φορά από το «GNTM».

Ο Βασίλης Νομικός ένα βήμα πριν μπει στο Survivor

Ο Βασίλης Νομικός ένα βήμα πριν «δώσει τα χέρια» για να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Μίλησε με την Acun Medya, πήγε πάρα πολύ καλά το πρώτο ραντεβού, τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα και τις επόμενες ημέρες θα κάνει ένα ακόμη ραντεβού για να οριστικοποιηθεί και η ημερομηνία που θα φύγει» ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιώργος Οικονομάκης. Ένας ακόμα παίκτης που φέρεται ότι θα μπει στον νέο κύκλο του «Survivor» είναι ο κουνιάδος του Γιώργου Παπαδόπουλου

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Για ποιο λόγο η Πατούλη να γίνει τηλεοπτικό «σκουπίδι»;

«Είχα 5 φίλους εκτός "κυκλώματος". Όταν έπρεπε να με βγάλουν από το αυτόφωρο έδωσαν χρήματα» δήλωσε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στην πρωινή εκπομπή του OPEN και συνέχισε λέγοντας πως: «Φίλος μου καλλιτένης όταν ήμουν ζορισμένος οικονομικά, μου έδωσε λεφτά. Όλοι οι καλλιτέχνες που έγιναν όνομα, δεν είπαν μια φορά από ποια μαγαζιά ξεκίνησαν. Ξέρετε, τι μου έκανε εντύπωση μια μέρα; Αυτό το μαγκάκι που έχετε εκεί, τη Μαγγίρα, που είχε καλεσμένο τον γιο μου και του είπε σε ξέρω από μικρό. Τη ρώτησε ο γιος μου από πού με ξέρεις και εκείνη απάντησε ότι ήταν μπαργούμαν στα μαγαζιά μου. Δεν το λέει καμία άλλη αυτό». Παράλληλα, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος μίλησε για τη Μαρίνα Πατούλη, τον Σάκη Ρουβά, τον Τριαντάφυλλο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. 

Η ιστορική ομιλία της Μελίνας Μερκούρη για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Η ιστορική ομιλία της Μελίνας Μερκούρη για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, μπροστά στον Μπόρις Τζόνσον. «Δεν υπάρχουν Ελγίνεια Μάρμαρα. Υπάρχουν Γλυπτά του Παρθενώνα, όπως υπάρχει ο Δαβίδ του Μικελάντζελο» είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ομιλία της. 

Ο ξέφρενος χορός του Άγγελου Λάτσιου

Ο Άγγελος Λάτσιος, το διασκέδασε παρέα με τον Άρη Αργυρόπουλο και τη Γαία Μερκούρη.

Η πρώτη δημόσια έξοδος της Ιωάννας Μαλέσκου με τον σύντροφό της

Έναν μεγάλο έρωτα φαίνεται πως ζει η Ιωάννα Μαλέσκου με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες πραγματοποίησαν μια κοινή εμφάνιση με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει έξω από το θέατρο «Μουσούρη» όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Ο κήπος με τις αλήθειες».

Συγκινημένη η Μυρτώ Κάζη: Ο γιος μου γεννήθηκε 7 μηνών

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα προωρότητας, η Μυρτώ Κάζη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και μοιράστηκε τη δική της ιστορία προωρότητας, λέγοντας εμφανώς συγκινημένη ό,τι ο γιος της γεννήθηκε 7 μηνών, με αποτέλεσμα εκείνη να εκλιπαρεί να την αφήσουν να τον ακουμπήσει.

Αργύρης ΠαπαργυρόπουλοςGNTM 4Άγγελος ΛάτσιοςGNTMΣταμάτης ΓαρδέληςΦάρμαΜελίνα ΜερκούρηΙωάννα ΜαλέσκουSurvivor