Lifestyle|18.11.2021 07:35

Brad Pitt, Jason Statham και Michael Fassbender: 40άρηδες που μαγνητίζουν τα βλέμματα με τη γοητεία τους

Newsroom

Έχουν πατήσει για τα καλά τα σαράντα, αλλά όσο μεγαλώνουν, ομορφαίνουν και παραμένουν πιο σέξι από ποτέ. Μπορεί σε άλλους σταρ, ο χρόνος να φέρεται σκληρά, σε άλλους πάλι, ο χρόνος αποδεικνύεται σύμμαχός τους και οι αγαπημένοι μας διάσημοι ωριμάζουν σαν το καλό κρασί. 

Ο αιώνιος έφηβος, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), παραμένει το ίδιο ποθητός και σέξι όσο ήταν και στα τριάντα του. Υπήρξε για πολλές δεκαετίες το όνειρο πολλών έφηβων κοριτσιών και οι αφίσες του διακοσμούσαν τους τοίχους των δωματίων τους. Σήμερα, ο Μπραντ Πιτ παραμένει ένας κουλ πενηντάρης, με τα σημάδια του χρόνου να είναι εμφανή στο πρόσωπό του.  

 

Όσο μεγαλώνει ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney), αυξάνεται και η γοητεία του. Όσο απίστευτο και να φαίνεται, ο ηθοποιός του Χόλυγουντ είναι εξήντα ετών και εξακολουθεί να τρελαίνει τις γυναίκες σε κάθε του εμφάνιση. Ο ατσαλάκωτος σταρ διαθέτει στιλ και φινέτσα, ενώ σίγουρα είναι πιο ωραίος από δεκαετίες πριν. Μάλιστα, ο Μπραντ Πιτ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ πρόκειται να επανασυνδεθούν για ένα νέο θρίλερ από τον σκηνοθέτη του «Spider-Man: Homecoming», Τζον Γουότς. Οι δύο ηθοποιοί έχουν συμπρωταγωνιστήσει στο παρελθόν σε πολλά κινηματογραφικά έργα, όπως στην τριλογία «Ocean’s» και στην ταινία «Burn After Reading» του 2008, με σκηνοθέτες τους αδελφούς Κοέν.  

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ έγινε παγκοσμίως γνωστός, όταν υποδύθηκε τον Λεωνίδα στους «300» και οι γυμνασμένοι κοιλιακοί του έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου. Στα 51 του χρόνια, ο ηθοποιός από τη Σκωτία συνεχίζει να μαγεύει το κοινό, χωρίς να το προσπαθεί καν. Πρόσφατα, βρέθηκε ξανά στην επικαιρότητα για τον χωρισμό του με τη Σοφία Χαρμαντά. Υπήρξαν ζευγάρι για 1,5 χρόνο, ωστόσο πλέον δεν είναι μαζί. Η μελαχρινή καλλονή, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», αποκάλυψε ότι «έχουμε πολύ καλές σχέσεις, αλλά δεν είμαστε πλέον μαζί. Μέχρι και τώρα κρατάμε τυπικές καλές σχέσεις. Είναι πολύ καλός, πολύ respectful και ξέρει πώς να φέρεται σε μία γυναίκα». 

 

Οι γυναίκες τον βρίσκουν σέξι, γοητευτικό και πολυτάλαντο. Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ είναι 56 ετών και πιο ελκυστικός από αρκετούς νεαρούς του Χόλυγουντ. Στα 57 του χρόνια παραμένει σύμβολο του σεξ και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το καλογυμνασμένο κορμί του, ενώ τους κοιλιακούς του θα ζήλευαν και οι εικοσάρηδες.

Λένι Κράβιτς: 57 ετών με κοιλιακούς... πέτρα

Παράλληλα, ο ροκ σταρ, Λένι Κράβιτς, με τα ράστα μαλλιά και τα μαύρα γυαλιά, αποτελεί πηγή έμπνευσης τόσο για το στιλ του όσο και για το ταλέντο του στη μουσική. Ζει μόνιμα στο νησί Eλεύθερα στις Μπαχάμες σε ένα τροχόσπιτο, περιτριγυρισμένος από τροπικά δέντρα. έχει δικό του κήπο όπου καλλιεργεί λαχανικά και φρούτα, και γυμνάζεται καθημερινά έξω στη φύση. Κάνει βάρη καθισμένος σε έναν κορμό δέντρου με τις υποδείξει του personal trainer του που τον καθοδηγεί online με βιντεοκλήση. Του αρέσει να κάνει sup στη θάλασσα και ποδήλατο στη φύση.

Ο Μάθιου Μακόναχι, αν και στο παρελθόν συνήθιζε να υποδύεται τον ωραίο και σέξι καρδιοκατακτητή, κατά τη διάρκεια της πορείας του εξελίχθηκε σε ένα πολύ ταλαντούχο ηθοποιό, δίνοντας ρεσιτάλ ερμηνείας σε κάθε του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη. Στα 51 του παραμένει το ίδιο ακαταμάχητος και μοιάζει σαν να μην τον έχει αγγίξει ο χρόνος.

 

Τζέϊσον Στέϊθαν: Ο σκληρός του Χόλυγουντ

Ο Τζέϊσον Στέϊθαν (Jason Statham), ο σκληρός του Χόλυγουντ, διαθέτει ένα  εκπληκτικό κορμί, παρά τα 54 χρόνια του. Πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, ήταν αθλητής καταδύσεων. Λατρεύει τη γυμναστική και καθημερινά δημοσιεύει τις προπονήσεις του στα social media. Φανατική θαυμάστριά του, μάλιστα, τον εντόπισε στα γυρίσματα των «Αναλώσιμων» στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε να φωνάζει με λατρεία για τον ηθοποιό: «Πραγματικά, θέλω να πεθάνω, να πέσω κάτω, down, down... I love you». Το ξεκαρδιστικό βίντεο δημοσιεύτηκε στο TikTok, ενώ ο ηθοποιός - που έχει ασφαλώς - συνηθίσει τα «ξεσπάσματα» θαυμασμού ήταν πολύ χαμογελαστός και ευγενικός, λέγοντας «ευχαριστώ» από μακριά. Από το 2010 είναι σε σχέση με το μοντέλο Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι. Επτά χρόνια μετά, έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον Jack Oscar Statham.

 

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ δεν είναι μόνο ένας σέξι άντρας, αλλά και ένας ταλαντούχος ηθοποιός που αναστατώνει σε κάθε του εμφάνιση. Έχει κλέψει τις καρδιές πολλών διάσημων γυναικών, μεταξύ αυτών, Τζένιφερ ΛόπεζΚάμερον Ντίαζ και τη μητέρα του παιδιού του, Ιρίνα Σάικ. Φήμες τον ήθελαν να είναι ζευγάρι και με τη Lady Gaga, μετά τη συνεργασία τους στην ταινία «Ένα Αστέρι Γεννιέται» (A Star Is Born), που της χάρισε το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο. 

Μάϊκλ Φασμπέντερ: Οι 20άρηδες κομπλάρουν δίπλα του στο λεωφορείο

Τ' όνομα του φιγουράρει πάντα στις λίστες με τους πιο σέξι άντρες του κόσμου. Ο Γερμανός ηθοποιός, Μάϊκλ Φασμπέντερ, είναι 44 ετών και διαθέτει ένα καλογυμνασμένο κορμί. Είναι πολύ γοητευτικός, ταλαντούχος και οι γυναίκες τον ακολουθούν πιστά σε κάθε του βήμα. Κλείνοντας, ο Τζο Μαγκανιέλο, ο πρωταγωνιστής του «True Blood», έλκει τις γυναίκες σαν μαγνήτης και όχι άδικα. Την καρδιά του 44χρονου ηθοποιού έχει κλέψει η σέξι κολομβιανή Σοφία Βεργκάρα. Μάλιστα, είχε εξομολογηθεί ο ίδιος σε συνέντευξή του, ότι αυτό που τον τραβά σε μία γυναίκα είναι η μυρωδιά της.

  

Τζέραρντ ΜπάτλερΛένι ΚράβιτςΤζέισον ΣτέιθαμΜπραντ ΠιτΡόμπερτ Ντάουνι ΤζούνιορΜπράντλεϊ ΚούπερΤζορτζ Κλούνεϊ