Lifestyle|18.11.2021 11:55

Νίκος Μουτσινάς: «Με βάρυνε πάρα πολύ η απώλεια της μητέρας μου» - Τι είπε για τη Μαρία Ηλιάκη

Newsroom

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται στην ταράτσα της, απόψε στις 00:15, στο OPEN, τον πολυτάλαντο Νίκο Μουτσινά και τα λένε όλα «Ανοιχτά». Ο Νίκος ανοίγει την καρδιά του και εξιστορεί τα παιδικά του χρόνια, αναφέρεται στην απώλεια της μητέρας του και στις σχέσεις του με τον πατέρα του και τα δύο του αδέρφια.

«Πριν από πέντε χρόνια η μαμά έφυγε από τη ζωή. Βαρέθηκε. Με βάρυνε πάρα πολύ αυτό που έγινε, αλλά μέσα στα χρόνια που έχουν περάσει, αντιλήφθηκα ότι αυτό ήταν μία "σωστή" κίνηση με κάποιον τρόπο γιατί έτσι μου έδωσε ένα περιθώριο να δω δικά μου πράγματα, που δεν μου το επέτρεπε η ίδια, με την προσωπικότητά της. Ήταν υπερπροστατευτική, πνιχτική. Τα τελευταία χρόνια, με τον μπαμπά είναι καλύτερες οι σχέσεις» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μουτσινάς. 

Όσο για την Μαρία Ηλιάκη; Η Αννίτα προτείνει στο Νίκο να την πάρουν επί τόπου τηλέφωνο! «Έχουμε όντως να μιλήσουμε πολύ καιρό. Είναι αλήθεια αυτό που είπε. Δεν της έχω στείλει δώρο για το παιδί της. Μπορεί να θεωρηθεί γαϊδουριά σε κάποιες χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης. Ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν έχει γίνει κάτι με τη Μαρία. Την εχουμε καλέσει στην εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια και δεν έχει έρθει» επισήμανε ο παρουσιαστής. 

Αποκλειστικό απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» του OPEN. Η συνέχεια στην ταράτσα της Αννίτας απόψε στις 00:15.   

Μαρία ΗλιάκηΝίκος ΜουτσινάςΑννίτα ΠάνιαOPEN