Lifestyle|19.11.2021 11:00

Νίκος Μουτσινάς: «Θέλω να υιοθετήσω δυο παιδιά, είμαι στη διαδικασία»

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» του OPEN βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μίλησε για τη μητέρα του, λέγοντας πως τον βάρυνε η απώλειά της, ενώ μίλησε και για τις σχέσεις με τον πατέρα του, τονίζοντας ότι τα βρήκανε τα τελευταία χρόνια. «Πριν από πέντε χρόνια έφυγε η μαμά από τη ζωή. Βαρέθηκε. Με βάρυνε πάρα πολύ αυτό που έγινε, αλλά μέσα στα χρόνια που έχουν περάσει, αντιλήφθηκα ότι αυτό ήταν μία "σωστή" κίνηση με κάποιον τρόπο γιατί έτσι μου έδωσε ένα περιθώριο να δω δικά μου πράγματα, που δεν μου το επέτρεπε η ίδια, με την προσωπικότητά της. Ήταν υπερπροστατευτική, πνιχτική. Τα τελευταία χρόνια, με τον μπαμπά είναι καλύτερες οι σχέσεις. Σε πιο ενήλικη κατάσταση. Ιδανικά, η μαμά ήθελε ν' αγαπάω μόνη εκείνη. Οι γονείς μου είχαν χωρίσει πριν γεννηθώ εγώ. Τώρα είμαι ανεξάρτητος. Ο πατέρας μου πλέον κάνει μεγάλη προσπάθεια μαζί μου. Θέλει να κερδίσει κάποιο χρόνο. Έχει και αυτός τις δικές του ενοχές. Έχω δύο μικρότερα αδέλφια. Είναι δίδυμα. Έχω επαφή μαζί τους. Είναι ωραίοι τύποι» ανέφερε ο ίδιος. 

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία του ν' αποκτήσει παιδιά. «Θέλω ν' αποκτήσω δύο παιδιά. Με μπλόκαρε η γραφειοκρατία, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό. Όχι από ύφος, είμαι στην διαδικασία. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες. Το τρέχω ένα χρόνο και κάτι, οπότε υπήρξαν στιγμές που είπα μήπως να μην, αφού δεν πηγαίνουν, όπως τα θέλω. Το έλεγα χρόνια ότι θέλω, το φίλτραρα πάρα πολύ, πριν ξεκινήσω διαδικασίες για παιδί. Θέλω να πιστεύω ότι θα ήμουν καλός πατέρας. Κι όλη αυτή η δουλειά, που κάνω για τον εαυτό μου, ο τελικός σκοπός είναι για εκεί». 

Για το εξώφυλλο του «DownTown» της Κύπρου

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ μίλησε για τη «διαφορετικότητα», ενώ ανέφερε πως δεν μπορεί να καταλάβει γιατί κάποιος άνθρωπος πρέπει να κριθεί για την προσωπική του ζωή. «Ο καθένας το βιώνει λίγο διαφορετικά. Ψαχνόμαστε όλοι για να βρούμε πως να ορίσουμε πράγματα και καταστάσεις. Κάποιος σκέφτηκε τη λέξη διαφορετικότητα, που δεν θεωρώ πως έχει πολύ ενδιαφέρον. Είναι κάτι πολύ προσωπικό, που αλλάζει στην επιλογή του ερωτικού συντρόφου. Πριν από αυτό και μετά από αυτό, όλο το υπόλοιπο είναι ίδιο με όλους. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πρέπει να χαρακτηριστεί με την ερωτική προτίμησή του. Με ξεπερνά. Γιατί θα έπρεπε να βρεθούν συγκεκριμένες λέξεις, που να σημαίνουν κάτι για κάποιον… Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνει τόσο μεγάλη κουβέντα για το τι φύλο γουστάρω. Δεν κλείνουμε και καμιά πόρτα στο σπίτι; Να ξέρουμε τι συμβαίνει στην κρεβατοκάμαρα; Ότι κοιμήθηκε με τον Βασίλη ο άλλος κι όχι με την Σοφία. Γιατί πρέπει αυτό να επηρεάσει την θέση στην κοινωνία και να υπάρχει bullying; Είναι μια μπούρδα για να βγάλει κάποιος την ένταση που έχει και την οργή του». 

Η σχέση του με την Ιωάννα Μαλέσκου και τη Μαρία Ηλιάκη

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Νίκος Μουτσινάς ρωτήθηκε για το αν έχει μανούρα με την Ιωάννα Μαλέσκου, απαντώντας πως δεν έχει τίποτα με την παρουσιάστρια. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη Μαρία Ηλιάκη, λέγοντας ότι δεν της έστειλε κάποιο δώρο μετά τη γέννηση του παιδιού της. «Με τη Μαρία όντως δεν έχω μιλήσει πολύ καιρό, όπως είπε. Δεν έστειλα δώρο για το παιδί της και μπορεί να θεωρηθεί γαϊδουριά σε κάποιες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά δεν έχει συμβεί κάτι. Την έχουμε καλέσει στην εκπομπή, την έχουμε πάρει για να βγει σε τηλεφωνική έστω ή καλεσμένη όλα αυτά τα χρόνια και δεν έρχεται. Δεν είχε παιδί, όταν την καλέσαμε, τώρα έχει παιδί. Δεν καταλαβαίνω τι έχει γίνει. Πρέπει να την πάρω τηλέφωνο, είναι "γκομενικό" αυτό που έχει γίνει τώρα. Δεν είμαι πολύ σίγουρος, αν θέλω να την πάρουμε τώρα τηλέφωνο, όχι» ανέφερε με χιούμορ ο Νίκος Μουτσινάς στην πρότασή της Αννίτας Πάνια να πάρουν τηλέφωνο τη Μαρία Ηλιάκη on air.

«Με τις καταγγελίες δεν έπεσα από τα σύννεφα»

Κλείνοντας, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα στο χώρο του θεάτρου, επισημαίνοντας ότι «ο αυθορμητισμός αυτή την περίοδο είναι λίγο επικίνδυνος. Είμαστε λίγο στο ψάξιμο μέχρι να δούμε που θα κάτσει η μπίλια». 

υιοθεσίαOPENΜαρία ΗλιάκηΑννίτα ΠάνιαΙωάννα ΜαλέσκουΝίκος Μουτσινάς