Lifestyle|31.10.2018 09:13

Τα ζώδια της Τετάρτης (31/10)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Λέοντα χαρίζει ερωτική διάθεση και όρεξη για φλερτ! Φλέρταρε τον/τη σύντροφό σου όπως στην αρχή, καθώς αυτό σας φέρνει πολύ κοντά! Από το µεσηµέρι να προσέχεις, το τετράγωνό της µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως ίσως παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου.

Ταύρος

Θα προκύψει µια δουλειά µε το σπίτι σου καθώς η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει στο προσκήνιο σχετικά ζητήµατα. ∆ιεκπεραίωσε το πρωί εκκρεµότητες σχετικές µε αυτό, καθώς όσο περνούν οι ώρες γίνεται πιο δύσκολο. Αιτία είναι το τετράγωνο της Σελήνης µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό το µεσηµέρι.

Δίδυµοι

Μέρα µε ευκαιρίες για να βρεθείς µε αγαπηµένους ανθρώπους, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή. Οι επαφές µε το στενό περιβάλλον σού φτιάχνουν τη διάθεση. Μετά το µεσηµέρι πρόσεχε, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό φέρνει µικρές παρεξηγήσεις.

Καρκίνος

Ξεκινάς την ηµέρα σου πηγαίνοντας σε τράπεζα για να τακτοποιήσεις οικονοµικές υποχρεώσεις ή να διευθετήσεις τα έξοδά σου. Η Σελήνη στον Λέοντα στρέφει το ενδιαφέρον στα χρήµατα. Μετά το τετράγωνό της µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό φέρνει κυκλοθυµία.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και τραβάς την προσοχή όλων καθώς χρειάζεσαι στοργή και φροντίδα! Αν δεν µονοπωλήσεις το ενδιαφέρον αγαπηµένων ανθρώπων εκνευρίζεσαι, καθώς θεωρείς πως δεν νοιάζονται για εσένα ενώ είναι λάθος. Πρόσεχε τις απαιτήσεις από τους αγαπηµένους ανθρώπους.

Παρθένος

Αποφεύγεις την πολυκοσµία καθώς η Σελήνη στον Λέοντα δηµιουργεί την ανάγκη να µείνεις µόνος/η σου. Το τετράγωνό της µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως εκνευρίζεσαι µε το παραµικρό, ιδιαίτερα µε το στενό περιβάλλον. Πρόσεξε γιατί στον εκνευρισµό σου λες πράγµατα που δεν εννοείς.

Ζυγός

Αφιέρωσε χρόνο στους φίλους σου και σε συλλογικές δραστηριότητες, αν θέλεις να περάσεις όµορφη µέρα! Η Σελήνη στον Λέοντα προτρέπει να βγεις, να συναντήσεις ανθρώπους µε κοινά στοιχεία. Παρ’ όλα αυτά πρόσεχε, καθώς το µεσηµέρι το τετράγωνό της µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό σηµαίνει παρεξηγήσεις.

Σκορπιός

Ηµέρα γεµάτη επαγγελµατικές ανησυχίες, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει να διευθετήσεις ζητήµατα στον τοµέα της καριέρας. Αυτό µπορεί να είναι κάτι πολύ απλό, όµως σου δηµιουργεί αναταραχή και δεν αντιδράς µε λογική. Το τετράγωνό της µε τον Ηλιο στο ζώδιό σου δεν θα σε βοηθήσει να µην παρεξηγηθείς!

Τοξότης

Η Σελήνη στον Λέοντα βοηθάει να κάνεις ταξίδι για προσωπικούς ή για επαγγελµατικούς λόγους. Ακόµα είναι πολύ βοηθητική σχετικά µε εκπαιδευτικά θέµατα και νέες γνώσεις. Το µεσηµέρι σχηµατίζει τετράγωνο µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό και ίσως σου δηµιουργήσει κυκλοθυµία και νευρικότητα.

Αιγόκερως

Φέρνεις στο µυαλό µια ανάµνηση που αφήνει γλυκόπικρα συναισθήµατα, καθώς γυρνάς σε ανθρώπους και καταστάσεις του παρελθόντος. Η Σελήνη στον Λέοντα και το τετράγωνό της µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό δηµιουργούν συναισθηµατική κυκλοθυµία και είναι εύκολο να περάσεις από το «άσπρο» στο «µαύρο» χωρίς ενδιάµεση στάση στο «γκρι».

Υδροχόος

Αφιέρωσε χρόνο στους ανθρώπους σου, στους συνεργάτες αλλά και στον/στη σύντροφό σου καθώς η Σελήνη στον Λέοντα προτρέπει να το κάνεις. Οµως οι στενές επαφές δηµιουργούν προβλήµατα, γι’ αυτό πρόσεχε τις συζητήσεις. Το µεσηµέρι το τετράγωνο της Σελήνης µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό φέρνει αναστάτωση ανάµεσα σε εσένα και στους άλλους.

Ιχθύες

Διευθέτησε δουλειές και υποχρεώσεις που προκύπτουν. Η Σελήνη στον Λέοντα προτρέπει να ασχοληθείς µε καθηµερινά ζητήµατα, µε µικροδουλειές αλλά και κάποιες αγγαρείες, καθώς χρειάζεται να τις βάλεις σε τάξη. Το τετράγωνό της µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως κάποια από τις δουλειές σου δεν εξελίσσεται όπως περιµένεις και εκνευρίζεσαι.

ζώδιαωροσκόπιο