Lifestyle|28.01.2019 21:01

Κώστας Μαρτάκης: Αποκαλύπτει την «κρυφή» συμβουλή της Μενεγάκη (vid)

Newsroom

Τον Κώστα Μαρτάκη τον γνωρίσαμε μέσα από το «Dream Show». Το εντυπωσιακό παρουσιαστικό του γρήγορα τον έκανε δημοφιλή, ιδίως στον γυναικείο πληθυσμό, ενώ σύντομα ακολούθησαν και οι πρώτες επαγγελματικές επιτυχίες.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (28/1), ο γοητευτικός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Για την παρέα» και μίλησε για τη στροφή που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στο λαϊκό τραγούδι. 

«Εμένα από πάντα μου άρεσε το λαϊκό τραγούδι. Έχω λαϊκά ακούσματα. Αλλά λόγω της συνεργασίας μου τότε με τον Ηλία Ψινάκη, την εξωτερική μου εμφάνιση και το νεαρό της ηλικίας μου, με πήγαν σε πιο ποπ μονοπάτια. Επειδή έχω μάθει να ακούω τους ανθρώπους που έχουν μία εμπειρία στο χώρο, είπα οκ πάμε. Τα τελευταία χρόνια, όμως, έχω ξεκινήσει να τραγουδώ πιο ελαφρολαϊκά κομμάτια. Αυτά που θέλω», εξήγησε ο ίδιος. 

Ωστόσο, στη διάρκεια της συνέντευξης, ο Κώστας Μαρτάκης θέλησε να επανατοποθετήσει το μαξιλάρι στην πολυθρόνα του, ώστε να είναι καλύτερη η στάση του σώματός του απέναντι στην κάμερα, μία συμβουλή που του έχει δώσει παλιότερα  η Ελένη Μενεγάκη για τέλειο τηλεοπτικό αποτέλεσμα. 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Κώστας ΜαρτάκηςΝίκος Μουτσινάςτραγουδιστής