Lifestyle|25.11.2021 10:00

Jessie J: Έχασε το μωρό που κυοφορούσε - Με μια ανάρτηση δίνει δύναμη στις γυναίκες που ξέρουν τι περνάει

Newsroom

Η Jessie J έχασε το μωρό που κυοφορούσε και με μία συγκινητική ανάρτηση δίνει δύναμη σε όλες τις γυναίκες που έχουν βιώσει το ίδιο. Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram κρατάει στα χέρια της ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης και κάνει γνωστό στους διαδικτυακούς της φίλους ότι αυτή η εγκυμοσύνη της δυστυχώς δεν ευοδώθηκε.

«Χθες το πρωί γελούσα με μια φίλη μου λέγοντας της: "Σοβαρά πώς θα δώσω συναυλία στο Λος Άντζελες αύριο το βράδυ χωρίς να πω σε όλο το κοινό ότι είμαι έγκυος;". Μέχρι χθες το απόγευμα φοβόμουν στην σκέψη ότι πρέπει να ολοκληρώσω τη συναυλία χωρίς να "σπάσω"», γράφει στην αρχή της ανάρτησής της. Στην συνέχεια, εξηγεί πως όταν επισκέφτηκε τον γιατρό της για τον 3ο υπέρηχο, την ενημέρωσαν πως η καρδούλα του δεν ακούγεται. «Αφού πήγα για 3ο υπέρηχο, μου είπαν ότι δεν υπήρχε πλέον καρδιακός παλμός. Αυτό το πρωί, νιώθω ότι δεν έχω κανέναν έλεγχο των συναισθημάτων μου. Μπορεί να μετανιώσω που το δημοσίευσα. Μπορεί και όχι. βασικα δεν ξερω. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να τραγουδήσω απόψε», αναφέρει η Jessie J.

 

Jessie J: Αποφάσισα να κάνω ένα παιδί μόνη μου - Γιατί αυτό ήθελα πάντα και η ζωή είναι πολύ μικρή

«Δεν αποφεύγω τη θλίψη ή την διαδικασία της, αλλά ξέρω ότι το τραγούδι απόψε θα με βοηθήσει. Έχω κάνει μόνο 2 shows σε 2 χρόνια και η ψυχή μου το χρειάζεται, ακόμη περισσότερο σήμερα. Ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι θα σκεφτούν ότι πρέπει απλώς να το ακυρώσω. Αλλά αυτή τη στιγμή γνωρίζω ένα μόνο πράγμα. Ξεκίνησα να τραγουδάω όταν ήμουν μικρή από χαρά, για να γεμίσω την ψυχή μου με αγάπη, αυτό δεν έχει αλλάξει ποτέ και πρέπει να το επεξεργαστώ με τον δικό μου τρόπο. Θέλω να είμαι ειλικρινής και αληθινή και να μην κρύβω αυτό που νιώθω. Μου αξίζει αυτό. Θέλω να είμαι όσο μπορώ ο εαυτός μου αυτή τη στιγμή. Όχι μόνο για το κοινό, αλλά και για μένα και το μωρό μου που έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Γνωρίζω τον εαυτό μου και ξέρω ότι θα μιλούσα για αυτό στην σκηνή, γιατί αυτή είμαι», δήλωσε η τραγουδίστρια.

«Αποφάσισα να κάνω ένα παιδί μόνη μου. Γιατί αυτό ήθελα πάντα και η ζωή είναι πολύ μικρή. Το να μείνω έγκυος ήταν ένα θαύμα και μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Είμαι ακόμα σε σοκ, η θλίψη είναι συντριπτική, αλλά ξέρω ότι είμαι δυνατή και ξέρω ότι θα είμαι εντάξει. Ξέρω επίσης ότι εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν νιώσει αυτόν τον πόνο και πολύ χειρότερο. Νιώθω συνδεδεμένη με όσες από εσάς γνωρίζω και με αυτές που δεν ξέρω. Είναι το πιο μοναχικό συναίσθημα στον κόσμο. Θα σε δω λοιπόν, απόψε LA. Μπορεί να κάνω λιγότερα αστεία, αλλά η καρδιά μου θα είναι στο δωμάτιο» έγραψε η τραγουδίστρια.

΄Ήταν αμβίβολο αν θα μπορούσε να τραγουδήσει ξανά

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, είχε βρεθεί στο νοσοκομείο, καθώς στα ξαφνικά είχε χάσει εντελώς την ακοή της στο δεξί της αυτί. Μάλιστα, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παρουσιάζει αστάθεια ακόμα και στο περπάτημα της. Τότε δεν ήξερε τι ακριβώς συμβαίνει, όμως τώρα μετά από πολλές ιατρικές εξετάσεις, αποδείχθηκε ότι η Jessie J. πάσχει από τη νόσο Meniere. Πρόκειται για μία νόσο, η οποία χαρακτηρίζεται από ιλίγγους, κυμαινόμενη απώλεια της ακοής, εμβοές με συνεχώς αυξανόμενες εντάσεις, ναυτία και μάλιστα το επεισόδιο μπορεί να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή, αφήνοντας τον ασθενή εξουθενωμένο. Ο χωρισμός της Jessie από τον γνωστό ηθοποιό Τσάνινγκ Τέιτουμ ήταν επίπονος, αλλά η ποπ σταρ «αποκάλυψε» στο Insta τη νέα της σχέση με τον χορευτή, Max Pham Nguyen. 

αποβολήτραγουδιστήςεγκυμοσύνη