Lifestyle|03.12.2021 17:00

Θέμης Γεωργαντάς: Θυμάται αστεία περιστατικά με τη Γερμανού - «Δεν θεωρώ πως είμαι αδιάκριτος στο εξομολογητήριο»

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;» με την Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς. Η παρουσιάστρια τον ρώτησε για το πώς καταφέρνει να ξεκλειδώνει τους καλεσμένους στο «After Dark» και να τους κάνει ν' αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές τους, τις οποίες δεν γνωρίζει το ευρύ κοινό.

Παράλληλα, μίλησαν για τη συζήτηση του Θέμη με τον αποψινό του καλεσμένο, Πέτρο Λαγούτη, αλλά και τη Ντάνη Γιαννακοπούλου, στις 23:00 στο OPEN. Ο ηθοποιός μιλάει για το κίνημα #metoo και δήλωσε πως είναι «τύχη και ευλογία αυτό που συνέβη στο χώρο τους. Είχαν τη δύναμη οι άνθρωποι να βγουν και να μιλήσουν και να ρίξουν φως στα σκοτεινά σημεία». Συνεχίζοντας, ο Πέτρος Λαγούτης δήλωσε πώς περίμενε και «οι άνθρωποι της τηλεόρασης να πάρουν τη σκυτάλη κάτι το οποίο δεν έγινε. Μάλλον στην τηλεόραση είναι πιο δεμένη η διαπλοκή όπως φαίνεται και οι άνθρωποι σιώπασαν» είπε ο ηθοποιός.

Ακόμα, ο Θέμης Γεωργαντάς μίλησε για τις έντονες στιγμές που έχει ζήσει στην εκπομπή και ανέφερε τη συνάντησή του με την Αγγελική Λάμπρη. Μίλησε για το πόσο έντονη ήταν εκείνη η στιγμή, περιέγραψε πώς έγινε η συνέντευξη και παραδέχτηκε πως πολλές φορές αυτό που συμβαίνει είναι να τον συνεπαίρνει τόσο πολύ η ιστορία κάποιων ανθρώπων και να νιώθει και τα δικά του μάτια να βουρκώνουν. Μια τέτοια στιγμή έζησε και όπως είπε και με τη Μπέττυ Μαγγίρα, την οποία έχει καλεσμένη την επόμενη εβδομάδα στην εκπομπή του.

Κλείνοντας, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις συνεντεύξεις που είχε πάρει από καλλιτέχνες του εξωτερικού, όπως η Τζέρι Χάλιγουελ και η Μαράια Κάρεϊ, ενώ παράλληλα περιέγραψε αστείες στιγμές που έχει περάσει με την αγαπημένη του φίλη, Ναταλία Γερμανού, όταν οι δυο τους πήγαν να συναντήσουν τη Μπιγιονσέ και η Ναταλία ήταν μέσα στην γκρίνια, αλλά και όταν κοιμήθηκε στο πάτωμα στη συναυλία της Μαντόνα.

Θέμης ΓεωργαντάςMeTooΝαταλία ΓερμανούΜπέττυ ΜαγγίραΑγγελική Λάμπρη