Lifestyle|09.12.2021 11:43

Nicki Minaj: Η διάσημη ράπερ είχε γενέθλια και έκανε... δώρο στους φαν της μια σειρά από τόπλες πόζες της

Newsroom

Η Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj), η τραγουδίστρια του «Anaconda», εδώ και χρόνια μας έχει δείξει πως τολμά να κάνει εκκεντρικές εμφανίσεις και για τα γενέθλιά της αποφάσισε να ποζάρει, όπως τη γέννησε η μητέρα της. Η 39χρονη ράπερ, στιχουργός, ηθοποιός και μοντέλο από το Τρινιντάτ, με τους 164 εκατομμύρια followers στο Instagram, δημοσίευσε μία σειρά από τόπλες πόζες της.

Σε μία από τις φωτογραφίες της, ποζάρει αγκαλιά μ' έναν τεράστιο λούτρινο αρκούδο, ο οποίος αραχτός και χαμογελαστός απολαμβάνει τη παρέα του, σε ροζ φόντο που είναι και το αγαπημένο χρώμα της τραγουδίστριας. Σε άλλη, η Nicki Minaj ποζάρει, κρατώντας μια τούρτα στο χέρι της, γέρνει προς την κάμερα, τονίζοντας γι' άλλη μια φορά το στήθος της. 

 

Nicki Minaj για το εμβόλιο: «Προκαλεί ανικανότητα, μου το είπε ο ξάδερφός μου»

Σάλο αντιδράσεων στα social media είχε προκαλέσει, πρόσφατα, η Nicki Minaj, όταν υποστήριξε σε ανάρτησή της πως το εμβόλιο κατά του κορονοϊού προκαλεί πρήξιμο των όρχεων και ανικανότητα, γεγονός που το έμαθε από τον... ξάδερφό της. Οι επιστήμονες φαίνεται ότι δεν πείθουν τη ράπερ Νίκι Μινάζ για τη χρησιμότητα του εμβολίου και η διατύπωση της άποψης που εξέφρασε online φάνηκε σε πολλούς ακολούθους της... στερημένης νοημοσύνης.

«Ο ξάδερφός μου στο Τρινιντάντ δεν θα κάνει το εμβόλιο, γιατί ο φίλος του που το έκανε έμεινε ανίκανος. Οι όρχεις του πρήστηκαν. Ο φίλος του επρόκειτο να παντρευτεί σε μερικές εβδομάδες, τώρα το κορίτσι ακύρωσε τον γάμο. Οπότε προσευχηθείτε και βεβαιωθείτε πως είστε σίγουροι για την απόφασή σας, όχι εκφοβισμένοι» έγραψε η Νίκι Μινάζ, προκαλώντας την έκπληξη σε πολλούς από τους θαυμαστές της.

Οι αντιδράσεις πολλές. Ο Τζίμι Κίμελ είχε δηλώσει χιουμοριστικά ότι θέλει να πάρει συνέντευξη από τον ξάδερφο της Μινάζ: «Αν οι όρχεις σου πρήστηκαν, η ερώτηση δεν είναι αν έκανες το εμβόλιο, είναι τι άλλο έκανες στην περιοχή αυτή φίλε;». Οι περισσότεροι χρήστες της έγραψαν να πάρει πληροφορίες από ειδικούς και όχι από το οικογενειακό της περιβάλλον και από φίλους που μπορεί να έχουν... σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Αντίδραση όμως υπήρξε, παραδόξως, και από τον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος έσπευσε να τονίσει πως δεν γνωρίζει τη ράπερ και να προτρέψει τους πολίτες να ακούν τους ειδικούς. Η απάντηση της ράπερ ήρθε σε ένα βίντεο: «Πήγα σχολείο με την Μάργκαρετ Θάτσερ και μου είπε καλά πράγματα για εσάς. Θα ήθελα να σας στείλω το portfolio με τη δουλειά μου μιας και δεν με ξέρετε. Είμαι μία μεγάλη, μεγάλη σταρ στις ΗΠΑ».

 

Nicki Minaj: Έγινε η πλουσιότερη γυναίκα της ραπ μουσικής

To 2020 η Nicki Minaj έγραψε ιστορία ως η πλουσιότερη γυναίκα της ραπ μουσικής. Τα έσοδα της ράπερ από το Τρινιντάντ ανήλθαν στα 100 εκατομμύρια δολάρια, όπως είχε ανακοινώσει η δισκογραφική της εταιρεία, Young Money στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ανάρτηση στο Twitter, η δισκογραφική εταιρία δημοσίευσε φωτογραφία της ράπερ με τίτλο «Η Nicki Minaj έχει γίνει η πρώτη γυναίκα ράπερ στην ιστορία με έσοδα 100 εκατομμυρίων δολαρίων». Τα περιουσιακά της στοιχεία υπερβαίνουν κατά πολύ εκείνα της Queen Latifah (60 εκατομμύρια δολάρια), της Missy Elliott (50 εκατομμύρια δολάρια) και της Lil Kim (18 εκατομμύρια δολάρια).

Τον Σεπτέμβριο του 2019, η Minaj ανακοίνωσε την απόσυρσή της από τη μουσική, ωστόσο, άλλαξε γνώμη και εν μέσω της κόντρας της με την Cardi B, έκανε μεγάλη επιστροφή με την επιτυχία «Yikes» στις αρχές του 2020. Έπειτα από 11 χρόνια στη μουσική βιομηχανία έφερε επανάσταση για τις γυναίκες ράπερ. Στη διάρκεια της καριέρας της, η Nicki Minaj κυκλοφόρησε τέσσερα άλμπουμ, που έγιναν πλατινένια.

Η ράπερ έχει κάνει επίσης μια σειρά επιχειρηματικών προσπαθειών. Το 2012, σύμφωνα με πληροφορίες, κέρδισε 12 εκατομμύρια δολάρια ως μέλος της κριτικής επιτροπής του American Idol.

Είναι συνιδιοκτήτρια της Tidal, συνδρομητικής μουσικής υπηρεσίας streaming μαζί με τους Jay-Z, Beyonce, Kanye West, Alicia Keys και άλλους. Η συνεργασία της με τις εταιρείες MAC, Pepsi και Adidas και με τον οίκο Fendi συνέβαλαν στην αύξηση της περιουσίας της.

γενέθλιαinstagramράπερτούρταΝίκι Μινάζ