Lifestyle|09.12.2021 12:26

Νότης Σφακιανάκης για τον πρώην μετρ του: «Αντίο φίλε και συνεργάτη» - To σημείωμα που άφησε ο Σήφης Δαμανάκης πριν αυτοκτονήσει

Newsroom

Ο πρώην μετρ του Νότη Σφακιανάκη αυτοκτόνησε, μέσα στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης. Η δυσάρεστη είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας, καθώς ο 59χρονος ήταν γνωστός σε ευρύ κύκλο, αφού εκτός από τον λαϊκό τραγουδιστή, είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

«Αντίο φίλε και συνεργάτη» έγραψε ο Νότης Σφακιανάκης για τον Νότη Δαμανάκη στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram. Σύμφωνα με το cretalive, ο 59χρονος εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (8/12), νεκρός από σφαίρα με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός. Δίπλα στο άψυχο σώμα του βρέθηκε και το όπλο, γεγονός που οδήγησε αμέσως στο συμπέρασμα πως πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ βρέθηκε και σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της πράξης του.

 

Tο τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Νότης Δαμανάκης τα έφερνε δύσκολα, καθότι άνεργος με οικονομικά προβλήματα, είχε φτάσει σε αδιέξοδο οικονομικό και ψυχολογικό, γεγονός που όπως όλα δείχνουν τον οδήγησε στην αυτοχειρία.

Γιώργος Μουκίδης: «Εμείς οπλίσαμε το χέρι σου»

Ο Γιώργος Μουκίδης έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ενώ ως ένδειξη πένθους ανήρτησε και μία μαύρη εικόνα. «1000 συγνώμη φίλε μου καλέ. Φταίμε όλοι μας γι' αυτό που έκανες. Εμείς οπλίσαμε το χέρι σου. Οι δικοί σου άνθρωποι. Τραγικό. Ο Σήφης Δαμανάκης φίλοι μου και "φίλοι" μου αυτοκτόνησε γιατί ήταν περήφανος. Ο άγγελος από την Κρήτη έφυγε για πάντα. Πόσο θλίψη νιώθω. Πόσο άδικο όλο αυτό. Κρίμα. Αχ ρε φίλε μου καλέ. Δεν σε πρόλαβα» έγραψε ο γνωστός συνθέτης. 

 

Γιώργος ΜουκίδηςτραγουδιστήςΝότης ΣφακιανάκηςαυτοκτονίαΗράκλειο Κρήτης