Lifestyle|30.01.2019 12:29

Το Τατουάζ: Ο serial killer Νίκος Πολυδερόπουλος αποκαλύπτεται (pics)

Newsroom

Με τον ρόλο του serial killer στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το Τατουάζ», ο Νίκος Πολυδερόπουλος είδε τις «μετοχές» του να εκτοξεύονται στα ύψη. 

Ο γοητευτικός ηθοποιός έχει μεγαλώσει στο Κάτω Μαζαράκι, Αχαΐας σε μια οικογένεια με τέσσερα παιδιά και είναι ο μεγαλύτερος. Πριν τα τηλεοπτικά studio ο Νίκος ήταν μοντέλο και μάλιστα στις πασαρέλες του Μιχάλη Ασλάνη. Πιο πριν δούλεψε σε οικοδομή ως υδραυλικός.

Ο ίδιος είχε δηλώσει στο Tv Έθνος ότι αναφορικά με το Τατουάζ - που τον έκανε διάσημο - η πρώτη του απάντηση για τον «σκληρό» ρόλο του Ορφέα δεν ήταν καταφατική. 

T

Στην αρχή μάλιστα είχε αρνηθεί: «Στον «πιλότο» της σειράς εγώ είχα τον ρόλο του Ιωσήφ και μία μέρα έρχεται ο Ανδρέας (Γεωργίου) και μου λέει πως θα κάνω έναν άλλο ρόλο. Με έβαλε να δω μία σειρά με έναν κατά συρροή δολοφόνο και δεν καταλάβαινα γιατί το κάνει. Μου είπε θα παίξεις αυτό ακριβώς. Η πρώτη μου απάντηση ήταν "δεν υπάρχει περίπτωση, δεν μπορώ να το κάνω". Με συμβούλευσε να το πιστέψω γιατί είναι κάτι διαφορετικό.»

T

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος στα 18 του εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου δούλεψε σε οικοδομή ως υδραυλικός, κάτι που είχε σπουδάσει άλλωστε. Μετά από παρότρυνση φίλων, πήγε σε πρακτορείο μοντέλων.

Το πρώτο του σίριαλ ήταν η «Λόλα» και εκεί αποφάσισε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών, δουλεύοντας ταυτόχρονα ως φροντιστής θεάτρου στο Θέατρο Αθηνά. Ακολούθησε το Θέατρο Λαμπέτη, η επιθεώρηση «Ζείτε Παίδες Ελλήνων» και το σίριαλ «Το αμάρτημα της μητρός μου».

T

Ο νεαρός ηθοποιός, λάτρης των social media, μοιράζεται συχνά online στιγμές από τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Στο παρελθόν ο νεαρός ηθοποιός υπήρξε δύο χρόνια ζευγάρι με την πρώην Μις Ελλάς, Κατερίνα Ευαγγελινού.  

T

Για το φλερτ με τις γυναίκες ο πιο γοητευτικός serial killer της ελληνικής τηλεόρασης είχε δηλώσει στo Down Town Κύπρου: «Πάντα είχα οικειότητα ή θάρρος ή θράσος με τις γυναίκες. Ακόμη και ως πιτσιρικάς, δεν είχα πρόβλημα να πάω να φλερτάρω. Έφαγα κι εγώ τις χυλόπιτές μου, βέβαια, αλλά είχα κι επιτυχίες. Όμως πάντα φερόμουν σαν πραγματικός κύριος ( ...) Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα ο έρωτας και, φυσικά, πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο της οικογένειας. Εμείς είμαστε 4 αδέρφια κι η μάνα μου προέρχεται από μία οικογένεια με 11 αδέρφια. Κι εγώ θα ήθελα να κάνω πολλά παιδιά! Τα λατρεύω και πιστεύω θα είμαι και καλός πατέρας».

Αυτό το διάστημα ο Νίκος Πολυδερόπουλος αντικατέστηκε τον Ευθύμη Ζησάκη στη θεατρική παράσταση «TOC TOC» του Κώστα Σπυρόπουλου.

 
T
T
T

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Νίκος ΠολυδερόπουλοςΤο Τατουάζ