Pyramidos: Ποια είναι η ιαπωνική μπάντα που έπαιξε «Τα καγκέλια» της Τσαμπά (vid)
NewsroomΟι Ιάπωνες Pyramidos ξαναχτυπούν και διασκευάζουν άλλη μια ελληνική λαϊκή επιτυχία σύμβολο!
Οι Pyramidos από το Τόκιο περιγράφουν την μπάντα τους ως «gypsy» με ποπ, βαλκανικές, ρωμαϊκές, αραβικές, λατινικές και παραδοσιακές ιαπωνικές επιρροές (!).
Και στο παρελθόν η μπάντα έχει διασκευάσει ελληνικά κομμάτια με επιτυχία, όπως το «Βρε Μελαχρινάκι», τη «Μαρία με τα Κίτρινα», το «Σήκω χόρεψε κουκλί μου» και τη «Μισιρλού». Αυτή τη φορά τα μέλη των Pyramidos ερμηνεύουν «Τα καγκέλια», τραγούδι που έκανε πασίγνωστο η Γωγώ Τσαμπά.
Οι Pyramidos αγαπούν την Ελλάδα. Εκτός από την επιλογή τους να διασκευάσουν ελληνικές επιτυχίες, έχουν επισκεφθεί τη χώρα μας τουλάχιστον δύο φορές για ive εμφανίσεις.
Το βίντεο είναι πρόσφατο, ωστόσο έχει γίνει ήδη viral έχοντας σχεδόν 22.000 προβολές.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!