Lifestyle|14.12.2021 11:20

MasterChef 6: Πυγμάχος Κουτσόπουλος, χορευτής μπαλέτου ο Ιωαννίδης, στα μπουζούκια ο Κοντιζάς - Το ανατρεπτικό τρέιλερ

Newsroom

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το «MasterChef 6», με τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να επιστρέφουν στη θέση τους ως κριτές του γνωστού ριάλιτι μαγειρικής. Μέσω του Instagram, το Star είχε δώσει μια πρώτη «γεύση» για το τι θα δουν οι τηλεθεατές στο τρέιλερ του 6ου κύκλου.

Στις αναρτήσεις στο Instagram, λοιπόν, φαινόταν να είναι δύο άτομα πάνω σε ρινγκ, δύο άτομα σε μια σχολή χορού μαθαίνοντας μπαλέτο και κόσμος σε νυχτερινό μαγαζί που πετάει λουλούδια. Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε είναι πιο ανατρεπτικό από ποτέ!

Το τρέιλερ του «MasterChef 6»

Όπως φαίνεται από το βίντεο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι σε ρόλο πυγμάχου, ο Πάνος Ιωαννίδης σε ρόλο χορευτή μπαλέτου και ο Σωτήρης Κοντιζάς σε ρόλο λαϊκού τραγουδιστή στα μπουζούκια.

Το «MasterChef» επιστρέφει στο Star με τον έκτο κύκλο, για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef. Νέα χρονιά, νέος κύκλος, νέοι παίκτες, ένα μόνο στοιχείο μένει ίδιο και αδιαπραγμάτευτο: η απαίτηση των τριών κορυφαίων σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα. Τίποτα λιγότερο δεν θα είναι ανεκτό!

MasterChef 6: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα

Οι τρεις σεφ δεν ζητούν την τελειότητα, την απαιτούν. Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία, δεν αρκούν. Οι κριτές θέλουν να δουν στις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων, πρωτοτυπία, τεχνική, ξάφνιασμα γεύσεων, θέλουν να απολαύσουν πιάτα φροντισμένα με αγάπη, δουλειά, υπομονή. Και κυρίως θέλουν να τους αφήσουν απλώς… με το στόμα ανοιχτό! Μόνο έτσι θα καταφέρουν να κερδίσουν την πολυπόθητη ποδιά και να συνεχίσουν για να κατακτήσουν την κουζίνα του «MasterChef».

Και φέτος, οι κριτές θα επιλέξουν τους καλύτερους υποψήφιους και θα τους καθοδηγήσουν ώστε ένας από αυτούς να αναδειχθεί ο επόμενος Έλληνας MasterChef. Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του, αλλά τον εαυτό του και τις εξαιρετικά εφευρετικές μαγειρικές δοκιμασίες του «MasterChef», θα είναι εκείνος, που θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, o Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε την αρχή και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τις οντισιόν, γνωστοποιώντας έτσι την έναρξη των γυρισμάτων του «MasterChef 6».

MasterChef 6Σωτήρης ΚοντιζάςΠάνος ΙωαννίδηςμαγειρικήΛεωνίδας Κουτσόπουλοςριάλιτι