Lifestyle|14.12.2021 20:56

Ράδιο Αρβύλα: Επόμενη εκπομπή μετά τις γιορτές - Η ανακοίνωση που έκανε ο Αντώνης Κανάκης

Newsroom

Ντυμένοι στα μαύρα, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης άρχισαν την εκπομπή της Τρίτης (14/12). Έπειτα από τις φήμες που ήθελαν τους «Ράδιο Αρβύλα» ό,τι δεν θα έβγαιναν on air, τελικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αποφάσισε να βγουν κανονικά απόψε.

«Ο λόγος που βγήκαμε σήμερα είναι γιατί δεν θεωρούμε ότι μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να μην είμαστε εδώ. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Νιώθουμε και δεν ταιριάζει σε εμάς, στο ποιοι είμαστε και γενικότερα είναι κάτι που εν μας αρέσει να συμβαίνει αυτό το πράγμα, άμεσα έμμεσα μας αφορά και εσύ να είσαι κάπου αλλού. Αυτό είναι το ένα» είπε ο Αντώνης Κανάκης στην αρχή της εκπομπής. 

«Είναι σαν μια εξωσωματική εμπειρία. Πώς βλέπετε εκείνα τα ντοκιμαντέρ που δείχνουν τους ανθρώπους που βλέπουν τους εαυτούς τους στην άκρη ενός δωματίου και αυτή είναι στο χειρουργικό τραπέζι. Υπάρχει μια ομίχλη, δεν ξέρουμε αν αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικότητα» πρόσθεσε. 

Στο τέλος της εκπομπής, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως το «Ράδιο Αρβύλα» θα επανέλθει στις 10 Ιανουαρίου. Επίσης, την Παρασκευή δεν θα βγει στον «αέρα» το Βινύλιο. 

Ράδιο ΑρβύλαΧριστούγενναΑΝΤ1Στάθης ΠαναγιωτόπουλοςΑντώνης Κανάκης