Lifestyle|17.12.2021 16:24

Ανδρέας Μικρούτσικος για Αντώνη Κανάκη και Παναγιωτόπουλο: «Αν γνώριζε είναι συνένοχος, αν δεν γνώριζε είναι ηλίθιος»

Newsroom

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να σχολιάσει τις εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την πληθώρα αναφορών για ανάρμοστη συμπεριφορά, καθώς δημοσίευε φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές γυναικών και τις διέρρεε σε site πορνογραφικού περιεχομένου. Σχολιάζοντας τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, χρησιμοποίησε για τον Αντώνη Κανάκη μία φράση που είχε ειπωθεί στην περίπτωση Λιγνάδη για τη Λίνα Μενδώνη

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Το γεγονός το ξέρουμε. Δεν υπάρχει ένας υγιής που θα πει "μπράβο ρε μεγάλε". Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν το ήξεραν ή δεν το ήξεραν και αν εμπλέκονται ή δεν εμπλέκονται... ή αν προσπαθούν να κάνουν απόσβεση του θέματος!» είπε σε έντονο ύφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ο Κανάκης τότε είχε πει πως αν η κυρία Μενδώνη γνώριζε για τον Λιγνάδη, ήταν συνένοχος, αν δεν γνώριζε ήταν ηλίθια. Ακριβώς αυτά τα λόγια τα χρησιμοποιώ και εδώ: Αν ο Κανάκης γνώριζε είναι συνένοχος, αν δεν γνώριζε είναι ηλίθιος. Είναι δικά του λόγια, δεν είναι δική μου κακία», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Super Κατερίνα».


Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για Παναγιωτόπουλο - Ο Αντώνης Κανάκης και οι Αρβύλα κινήθηκαν νομικά

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Η πρώην σύντροφός του μίλησε στον ΑΝΤ1 για τη σχέση που είχε μαζί του, τονίζοντας ότι δεν άντεξε άλλο γιατί εκείνος της ζητούσε ακραία πράγματα και γι' αυτό χώρισαν. «Είδα ότι πέρα από αυτό το βίντεο και σε μια άλλη σελίδα είχε λογαριασμό, είχε δικό του κανάλι και ανέβαζε. Είχε 10 βίντεο, δεν ξέρω πόσες φωτογραφίες από διάφορες γυναίκες και τρία δικά μου βίντεο και περίπου 300 φωτογραφίες. Ένα κανάλι που το είχε για περίπου 8 χρόνια».

Η εξομολογηση της κοπέλας όπως καταγράφεται και στη δικογραφία ειναι συγκλονιστική. Περιγραφει τον 58χρονο ως χειριστικό με ιδιαίτερα ένστικτα, λέγοντας, «έβλεπα ότι και αυτός δεν απολάμβανε την ίδια την πράξη, αλλά του άρεσε περισσότερο αυτό, να τραβά βίντεο. Μετά από ένα σημείο, δεν ήθελα και του έλεγα… “τι τα θες τόσα;” και μια φορά του είχα πει και αστειευόμενη, “ελπίζω μη με δω σε κανένα site και μου λέει “όχι, μην είσαι χαζή, θα το γράψω έτσι” και μου είπε έναν άλλο τίτλο... με κορόιδευε μέσα στα μούτρα μου. Τα περισσότερα ήταν με κινητό και κάποια ήταν και με μια βιντεοκάμερα που είχε. Στη Θεσσαλονίκη, στο σπίτι του, συνήθως με κάμερα ήταν. Και στο νησί και στην Αθήνα και γενικά, όπου βρισκόμασταν, τραβούσε με το κινητό».

Παράλληλα, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης Κιούσης έχουν ήδη κινηθεί νομικά με αγωγή με την οποία ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά όσο και η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», και ο Αντώνης Κανάκης σαν δημιουργός της.

Στάθης ΠαναγιωτόπουλοςΑνδρέας Μικρούτσικοςrevenge pornσεξουαλική παρενόχλησηΡάδιο ΑρβύλαΑντώνης Κανάκης