Lifestyle|18.12.2021 00:39

Big Brother τελικός: Ο Νίκος Τακλής είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι

Newsroom

Ο νικητής του φετινού Big Brother είναι ο Νίκος Τακλής. Το βράδυ της Παρασκευής (17/12), πραγματοποιήθηκε ο τελικός του ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας εμφανίστηκε με total black look και η Νάταλι Κάκκαβα επέλεξε ένα φόρεμα σε αποχρώσεις του μπορντό, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με το βαθύ ντεκολτέ.

Πέρασαν 16 εβδομάδες από τη μέρα που ο Μεγάλος Αδερφός άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του και υποδέχτηκε τους πρώτους φιλοξενούμενους της σεζόν. 22 προσωπικότητες κατάφεραν να πάρουν το κλειδί της εισόδου, αλλά τέσσερις ήταν εκείνοι που κατάφεραν να παραμείνουν και να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό, διεκδικώντας τα 100.000 ευρώ.

Για πρώτη φορά, οι τέσσερις συγκάτοικοι με τη μεγαλύτερη δυναμική που έφτασαν ως τον τελικό, ήταν δύο ζευγάρια που δημιουργήθηκαν μέσα στο σπίτι. Δύο έρωτες που άνθισαν κατά τη διάρκεια της παραμονής στο σπίτι του Big Brother. Άνθρωποι που βρήκαν τη στήριξη, την κατανόηση και την αποδοχή στο πρόσωπο ενός συγκατοίκου τους και έδειξαν ν' αφήνουν στην άκρη τον ανταγωνισμό του επάθλου. Η Ανχελίτα, ο Παναγιώτης Πέτσας, ο Νίκος Τακλής και η Ευδοκία Τσαγκλή απείχαν μία ανάσα από το στόχο τους.

Ανχελίτα: Κατέκτησε την 4η θέση

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι δύο παρουσιαστές του ΣΚΑΪ ανακοίνωσαν πως η Ανχελίτα αποχωρεί από το σπίτι του Big Brother και κατά συνέπεια δεν θα διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο. Η τραγουδίστρια έδωσε ένα τρυφερό φιλί στον σύντροφό της, Παναγιώτη Πέτσα και αποχώρησε οριστικά από το σπίτι.

Η 25χρονη Ανχελίτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Άριστη μαθήτρια του Μουσικού Λυκείου Αλίμου, ήταν πάντα ατίθαση και… πνεύμα αντιλογίας! Έχει κυκλοφορήσει δικά της τραγούδια και έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές πλαισιώνοντας γνωστούς καλλιτέχνες, όπως τον Σταμάτη Γονίδη.

Δεν εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους, δηλώνει πάντα ειλικρινής και αν κάποιος προδώσει την εμπιστοσύνη της, γίνεται «ταύρος σε υαλοπωλείο»! Δεν έχει φίλες ή φίλους, έχει μόνο γνωστούς και παρέες γιατί φοβάται μην πληγωθεί. Στο Big Brother μπήκε ελεύθερη και ωραία, έτοιμη να ζήσει την εμπειρία του Μεγάλου Αδελφού… μέχρι τον τελικό!

Παναγιώτης Πέτσας: Αποχώρησε μια ανάσα πριν το τέλος

Μετά την Ανχελίτα, ο Γρηγόρης Κουντάρας ανακοίνωσε πως από το σπίτι του Big Brother αποχωρεί ο Παναγιώτης Πέτσας. 

O 22χρονος instagrammer και μοντέλο γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γλυφάδα. Στόχος και όνειρό του είναι να γίνει διάσημος και πλούσιος ηθοποιός στην Αμερική. Παράλληλα, επιθυμεί ν' αφήσει το προσωπικό του στίγμα στο χώρο του modelling ως alternative μοντέλο και να κάνει καμπάνιες για μεγάλες εταιρείες. Του αρέσουν η γυμναστική, τα τατουάζ, τα piercing, δηλώνει δεινός μάγειρας καθώς επίσης και λάτρης του γυναικείου φύλου. 

Νίκος Τακλής: Στην Ευδοκία αποδίδει το Twitter τη νίκη του

Ο Νίκος Τακλής ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί από την αρχή του παιχνιδιού. Μαζί με την Ευδοκία, τον τελευταίο καιρό είχαν ανέβει ψηλά στις προσδοκίες. Παρότι στα social media υπήρχε κύμα συμπαράστασης στην Ευδοκία, ο Νίκος κατάφερε να νικήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ. 

Ο Νίκος είναι 30 ετών και μεγάλωσε στα Βέρβενα Αρκαδίας, τα τελευταία όμως 5 χρόνια τον γνωρίζουν… και οι ηφαιστειακές πέτρες της Σαντορίνης όπου εργάζεται ως τουριστικός πράκτορας και αυτοαποκαλείται «το καλύτερο καμάκι στο λιμάνι του νησιού!»

Ανοιχτόμυαλος, κοινωνικός και επικοινωνιακός, είναι περιζήτητος στις τουριστικές εταιρίες στο λιμάνι της Σαντορίνης γιατί εύκολα κλείνει πελάτες. Αγαπά τα ταξίδια, την περιπέτεια και λατρεύει το ωραίο φύλο. Το σεξ για εκείνον είναι σαν το νερό. 

τελικός Big BrotherΓρηγόρης ΓκουντάραςΝαταλί ΚάκκαβαριάλιτιΣΚΑΪΝίκος ΤακλήςBig Brother