Lifestyle|20.12.2021 10:40

DWTS: Έκλαψε η Μπέσσυ Αργυράκη και αφιέρωσε τον χορό στον γιο της - «Να έρθει πίσω - Αυτό είναι το όνειρό μου»

Newsroom

To 10ο live του «Dancing with the Stars» ξεκίνησε με άρωμα Χριστουγέννων και η Μπέσσυ Αργυράκη λίγο πριν εμφανιστεί στο παρκέ προχώρησε σε μία συγκινητική εξομολόγηση στην κάμερα, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Η Μπέσσυ Αργυράκη στη συνέχεια, μοίρασε δώρα με τα γρήγορα βήματα ενός quickstep και μαζί με τον παρτενέρ της, Γιούρι, μας ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα!

Η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στο εισαγωγικό βίντεο πως τέτοιες μέρες της λείπει πολύ ο γιος της που εργάζεται στην Ελβετία ως σεφ. Λίγο πριν ανέβει στο παρκέ συγκινημένη είπε στην κάμερα: «Ο γιος μου λείπει στην Ελβετία εδώ και πολλά χρόνια. Είναι σεφ εκεί και μου έχει λείψει πάρα πολύ. Μακάρι να γίνουν καλύτερα τα πράγματα στην Ελλάδα και να έρθει πίσω! Αυτό είναι το όνειρό μου, όπως και το όνειρο κάθε μάνας που είναι το παιδί της μακριά».

«Από τα Χριστούγεννα δεν ξεχνάω ποτέ πώς ήταν όταν έβαζα τέσσερα πιάτα στο τραπέζι και ήταν όλη η οικογένεια εδώ, σύσσωμη» είπε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η τραγουδίστρια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στο quickstep, παίρνοντας για ακόμα μια φορά πολύ καλά σχόλια από την κριτική επιτροπή και 29 βαθμούς.

Dancing with the Stars - Το ζευγάρι που αποχώρησε και η ανακοίνωση

Δύο ζευγάρια ήρθαν αντιμέτωπα με την αποχώρηση, με τη Μαριάννα Γεωργαντή και τον Σπύρο και τον Σταύρο Βαρθαλίτη και τη Μαρία να βρίσκονται στην τελική δυάδα. Τελικά από το DWTS αποχώρησαν η Μαριάννα Γεωργαντή και ο Σπύρος.

Όπως ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά στο τέλος του σημερινού live show στο επόμενο επεισόδιο τα ζευγάρια θα χορέψουν με διαφορετικό παρτενέρ για ένα και μόνο live.

Τα νέα ζευγάρια για το επόμενο live είναι:

  • Μπέσσυ Αργυράκη & Μαξίμ
  • Σταύρος Βαρθαλίτης & Ειρήνη
  • Χριστίνα Βραχάλη & Μαρία
  • Τζώρτζια Γεωργίου & Αργύρης
  • Βασιλική Μιλλούση & Γιούρι
  • Έντουαρντ Στεργίου & Αλέξανδρος
  • Dominik Stars & Ελισάβετ

Επίσης, το DWTS στις 26 Δεκεμβρίου δεν θα προβληθεί, ενώ το επόμενο επεισόδιο θα είναι το εορταστικό της Παραμονης της Πρωτοχρονιάς, την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου. Από τη νέα χρονιά το μουσικό σόου χορού αλλάζει μέρα και θα προβάλεται κάθε Παρασκευή στις 21:00. Τέλος, όπως ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά, η διάσημη παρουσιάστρια με παρτενέρ τον Jason Roditis θα βρεθεί στη σκηνή δίνοντας τον δικό της χορό.

Βίκυ ΚαγιάΜπέσσυ ΑργυράκηχορόςDancing With The Stars