Lifestyle|23.12.2021 09:20

Γιώργος Καπουτζίδης για Μουτσινά: «Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους» - Γιατί «ναυάγησε» η συνεργασία με την Ελένη Γερασιμίδου

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μίλησε για τη νέα του σειρά «Σέρρες» και αναφέρθηκε στην Ελένη Γερασιμίδου και τη συνεργασία τους που έληξε άδοξα.

«Ηταν να είναι μαζί μας στη σειρά, τον έγραφα για εκείνη τον ρόλο. Της είχα στείλει τα επεισόδια και δεν ήξερα πως θα αντιδράσει, γιατί ξέρω ότι είναι εξαιρετικά επιλεκτική και έχει μια ποιότητα που δεν θα έλεγε ναι στο οτιδήποτε. Μου έστειλε ένα φοβερά συγκινητικό μήνυμα. Μου είπε εξ αρχής ότι δεν μπορούσε ν' ανέβει για τρεις μήνες στις Σέρρες και της είπα πως θα δούμε πως θα το φτιάξουμε γιατί ήταν αρχικά να είναι όλο γυρισμένο στις Σέρρες. Μετά το αλλάξαμε. Είπα να είναι γυρισμένο στις Σέρρες στα εξωτερικά γυρίσματα ενώ τα σπίτια, οι δύο βασικοί εσωτερικοί χώροι να είναι στην Αθήνα. Οπότε αυτό το τρεις μήνες, έγινε ενάμιση και αυτό το ενάμηση έγινε ένας. Τελικά όμως δεν μπορέσαμε να τα βρούμε ούτε σε αυτό τον έναν μήνα. Ήταν και πολλές οι υποχρεώσεις της» αποκάλυψε ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος. 

Η υπόθεση έχει να κάνει με έναν νέο άνδρα που επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του, στις Σέρρες, όταν πεθαίνει η μητέρα του. Εκεί θα συμφιλιωθεί με τον πατέρα του, ο οποίος δεν είχε αντιδράσει και τόσο καλά όταν έμαθε ότι ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος. Συμμετέχουν ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Γιώργος Γάλλος, η Μαριλού Κατσαφάδου, η Λένα Δροσάκη και ο Πάνος Νάτσης, ενώ η Ελένη Γερασιμίδου αντικαταστάθηκε από τη Γιούλη Τσαγκαράκη.

«Είναι πολύ όμορφο να ειπωθεί αυτή η ιστορία σε μία πόλη της περιφέρειας. Ξεκίνησα να τη γράφω κιόλας εκεί με αφορμή ένα ατύχημα που είχε ο μπαμπάς μου το καλοκαίρι και έσπασε το χέρι μου. Είναι η σύνδεσή μου με τους γονείς μου, με την πόλη μου. Από ένα σπάσιμο ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία» αποκάλυψε ο ίδιος. 

«Δεν θέλω ν' ασχοληθώ με την πολιτική»

Αναφορικά με την πρόσφατη συμμετοχή του στην εκδήλωση με τίτλο «Κοινωνία χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία με Μέλλον» για την καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού - ταυτότητας και έκφρασης φύλου του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα ερωτήματα που έθεσε στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, σχετικά για τους λόγους που δεν μπορεί να έχει τα ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους ανθρώπους, λόγω σεξουαλικών προτιμήσεων.

«Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που βοηθιούνται από αυτό. Εγώ αυτό το καταλαβαίνω, το βλέπω και το εισπράττω. Δε νιώθω μόνος σε όλο αυτό. Εμένα αυτό το πράγμα με γεμίζει, μου δίνει χαρά. Αισθάνομαι ελευθερία όταν το κάνω. Δεν έχω κανένα στόχο ν' ασχοληθώ με την πολιτική. Αυτό εξάλλου δεν είναι θέμα ενός κόμματος. Η φιλοδοξία που είχα ήταν να είμαι ελεύθερος, το πέτυχα. Το κίνητρό μου είναι απλό και αγνό, δεν έχω τίποτα άλλο πίσω από αυτό» υπογράμμισε.

Νίκος Μουτσινάς

Κλείνοντας, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για τη σάτιρα και γιατί ο τρόπος που την αντιλαμβάνεται είναι διαφορετικός από του Νίκου Μουτσινά. «Δεν μ΄αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι κάποιος το αντιλαμβάνεται ως σάτιρα. Εγώ δεν βλέπω σάτιρα, βλέπω κοροϊδία. Όλα θέλουν τον χρόνο τους, νιώθω ότι θα έρθει ο χρόνος να συνεννοηθούμε με τον Νίκο Μουτσινά, τώρα δεν θα μπορέσουμε».

Νίκος ΜουτσινάςΚυριάκος ΜητσοτάκηςΕλένη ΓερασιμίδουΓιώργος ΚαπουτζίδηςThe 2night showανθρώπινα δικαιώματαρατσισμός