Lifestyle|27.12.2021 17:40

Ρένα Βλαχοπούλου: «Λίγο πριν πεθάνει, ήθελε βόλτα στη Χριστουγεννιάτικη Αθήνα» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ζαμπέτογλου

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «Studio 4» της ΕΡΤ1 βρέθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος αρχικά εξιστόρησε το πώς γνώρισε την αείμνηση Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Ήταν πολύ τυχαία γνωριμία μας, ήταν γραμμένο. Εγώ ήμουν πολύ δειλό παιδί, παιδί αρνί που δεν είχα πρωτοβουλία για τίποτα και δεν πίστευε κανείς ότι θα μπω σε αυτόν τον χώρο και θα μπορώ να επιπλεύσω. Πήγα να πάρω ένα αυτόγραφο κι ήμουν 17 τότε. Πήγα και στήθηκα στην ουρά γιατί τότε ήταν ιεροτελεστία να πάρεις ένα αυτόγραφο από την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Δεν το έχω ξαναδεί στο θέατρο αυτό. Η ουρά ήταν ατελείωτη μόνο για να της πιάσεις το χέρι», ανέφερε, αρχικά, ο ηθοποιός και βιογράφος.

Και συνέχισε: «Της έκανε εντύπωση το πρόσωπό μου, τα μάτια μου. Μού λέει για έλα εσύ εδώ. Εγώ κοκκίνισα και τα μάτια μου έβγαζαν φωτιές. Ήμουν ξανθούλης, νοστιμούλης κι ήθελε να με πάρει στο Καμπαρέ. Δεν ήμουν τόσο τρελός και παθιασμένος, μού άρεσε όπως και σε όλα τα παιδιά τότε. Ήξερε ότι θέλω να γίνω ηθοποιός και με ρώτησε αν θέλω να μείνω μαζί της. Ήθελε έναν ξανθό για Γερμανό και πήρε τον πατέρα μου για να του το πει… Υποσχέθηκα στον πατέρα μου ότι θα με πηγαίνει ο οδηγός της στο σπίτι κάθε βράδυ».

Παράλληλα, ο Μάκης Δελαπόρτας αναφέρθηκε και στη Ρένα Βλαχοπούλου. Διηγήθηκε μία ιστορία από τα τελευταία Χριστούγεννα της ηθοποιού, η οποία έφερε δάκρυα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου. «Μου ζήτησε να την πάω να δει στολισμένη την Αθήνα με το αυτοκίνητο και να την περάσω έξω από το Ακροπόλ, που ήταν το "σπίτι" της, 40 χρόνια εκεί. Ήθελε να σταματήσω έξω από την πόρτα, έβλεπε τον κόσμο που έβγαινε και έβαλε τα κλάματα και εγώ εκεί σοκαρίστηκα. Έλεγε:"Άσε με να θυμηθώ". Λέω: "Πάμε να φύγουμε μη σε δει ο κόσμος". Μου λέει: "Όχι, άσε με, άσε με"».

Ακούγοντας τη συγκεκριμένη ιστορία, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν άντεξε, έσκυψε το κεφάλι και έβαλε τα κλάματα. «Ακούμε να τραγουδάει τώρα η ίδια για την Αθήνα και σκέφτηκα αυτή την εικόνα που περιέγραψες» είπε συγκινημένη η παρουσιάστρια. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Σπύρος Μπιμπίλας «εισέβαλλε» στο πλατό του «Studio 4» και παρέα με τον Μάκη Δελαπόρτα μίλησαν για τη στενή σχέση τους. Επίσης, αναφέρθηκαν στην ομοιότητα που αρκετοί λένε ότι έχουν μεταξύ τους και τους μπέρδευαν τον έναν με τον άλλον.

ΧριστούγενναηθοποιόςΜάκης ΔελαπόρταςΝάνσυ ΖαμπέτογλουΡένα ΒλαχοπούλουΣπύρος ΜπιμπίλαςΑλίκη ΒουγιουκλάκηΕΡΤ1