Lifestyle|28.12.2021 10:26

Survivor: O παίκτης που παραβίασε τους κανόνες και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Newsroom

Το Survivor έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (26/12) από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και το κάλεσμα της ζούγκλας στο τηλεοπτικό κοινό ήταν άκρως δελεαστικό. Μαχητές και Διάσημοι προσγειώθηκαν με εντυπωσιακό τρόπο στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor τους έδειξε από τα πρώτα λεπτά το πιο σκληρό του πρόσωπο.

Για πρώτη φορά, το kit επιβίωσης δεν ήταν δεδομένο αλλά έπαθλο για εκείνους που μπόρεσαν να το κατακτήσουν. Χαμένοι του πρώτου αγωνίσματος ήταν οι Μαχητές, οι οποίοι πήραν μισές προμήθειες, έξι κουβέρτες και έμειναν χωρίς φωτιά για τις πρώτες μέρες. Αυτό όμως φάνηκε να τους πεισμώνει ιδιαίτερα και στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας έδειξαν πως μπορούν ν' αντιμετωπίσουν τους Διάσημους στα… ίσα παίρνοντας τη νίκη μέσα από τα χέρια τους κυριολεκτικά στον πόντο, διατηρώντας έτσι ακέραιη την ομάδα τους για την πρώτη εβδομάδα.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε τις δύο ομάδες στο πρώτο Συμβούλιο του νησιού, ενώ ακολούθησε η πρώτη ψηφοφορία για την ανάδειξη υποψηφίου προς αποχώρηση. Οι Διάσημοι επέλεξαν ως πρώτο υποψήφιο τον Βαλάντη, ενώ ο Γιωρίκας Πιλίδης πήρε δύο ψήφους από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Ελισάβετ Σπανού παρότι ήταν ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες στο στίβο μάχης. Η τραγουδίστρια αιτιολόγησε την ψήφο της λέγοντας πως τον ψήφισε γιατί είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες και δεν κινδυνεύει, ενώ η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αιτιολόγησε την ψήφο της, λέγοντας πως ακόμα δεν έχει συνολική εικόνα για τους παίκτες.

Στο χθεσινό επεισόδιο η μάχη συνεχίστηκε. Ο Βαλάντης προσπάθησε ν' αναλύσει την αιτιολόγηση των ψήφων που εισέπραξε. Η αντίπαλη ομάδα απόρησε με τις ψήφους εναντίον του Γιωρίκα Πιλίδη. Οι δύο ομάδες μπήκαν ξανά στο στίβο μάχης, διεκδικώντας τη δεύτερη ασυλία ενώ τα αίματα δεν άργησαν ν' ανάψουν με αφορμή ένα… κλέψιμο την ώρα της μονομαχίας.

Βρισηίδα σε Ασημίνα: «Θα παίζεις με τους κανόνες»

Η σπίθα έγινε φλόγα ανάμεσα στη Βρισηίδα Ανδριώτου και στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, όταν η δεύτερη έβγαλε για λίγο τη μάσκα που έπρεπε να φορά κατά την διάρκεια του αγωνίσματος. Το μελαχρινό μοντέλο βγήκε εκτός ελέγχου κι άρχισε να ουρλιάζει εναντίον της. «Δεν θα μου μιλάς καθόλου, δεν θα μου μιλάς, δεν έβριζα αλλά αυτό που έκανες δεν είναι δίκαιο. Να παίζεις με τους κανόνες. Τι θα πει ποιους κανόνες κορίτσι μου; Εσύ δεν παίζεις με κανόνες. Δεν μπορώ, τι εννοείς ότι δεν μου μίλησες εσύ άσχημα; Έλα αγάπη μου, σε παρακαλώ τώρα, δεν σου ξαναμιλάω ποτέ. Έβγαλες την μάσκα από επάνω σου ενώ δεν έπρεπε». 

Παράλληλα, οι Διάσημοι έχασαν και στο δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία, περνώντας ξανά από διαδικασία ψηφοφορίας. Στο Συμβούλιο του νησιού, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου κι η Ελισάβετ Σπανού έδωσαν μάχη στήθος με στήθος αλλά τελικά τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσε η τραγουδίστρια, που είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα.

Ελισάβετ Σπανού: «Το περίμενα»

«Εννοείται ό,τι το περίμενα γιατί δεν έχω καταφέρει να φέρω στην ομάδα μου νίκες και ν' ανταποκριθώ αγωνιστικά. Δεν με πειράζει και δεν έχω κάποιο θέμα. Το κατανοώ. Εγώ και στην προηγούμενη ψηφοφορία δεν ψήφισα τον πρωταθλητή πάλης, αλλά ψήφισα τον Γιωρίκα. Σαφώς όλοι καθοριζόμαστε από τους τίτλους μας και αυτοί μας χαρακτηρίζουν, αλλά ειδικά μέσα στο Survivor, νομίζω πως το κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι πως άνθρωποι με διαφορετικούς τίτλους, διαφορετικές ιδιότητες, από διαφορετικά background οφείλουν να επιβιώσουν. Σίγουρα, μέσα στο σπίτι σου, την οικογένειά σου δεν την συναναστρέφεσαι σύμφωνα με το επάγγελμα της. Εγώ ντρέπομαι τον πρωταθλητή πάλης να τον κοιτάξω και είναι τιμή μου που κοιμάται δίπλα μου στην καλύβα, αλλά ψήφισα τον Γιωρίκα» σχολίασε η Ελισάβετ Σπανού μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. 

ριάλιτιΓιώργος ΛιανόςΣΚΑΪαποχώρησηSurvivorΒαλάντης