Lifestyle|28.12.2021 14:50

Παύλος Χαϊκάλης κατά Λιάγκα και Σκορδά: «Δημοσιογραφική αλητεία, ντροπή - Σε 2 μέρες "κόψαμε" 379 εισιτήρια»

Newsroom

Εκτός εαυτού εμφανίστηκε ο Παύλος Χαϊκάλης στο «Πρωινό» το πρωί της Τρίτης (28/12), μετά την προβολή του ρεπορτάζ που είχε κάνει η εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, υποστηρίζοντας πως οι θεατές δεν ξεπερνούσαν τους δέκα στην πρεμιέρα της παράστασης «ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ» στην Κύπρο, ανήμερα των Χριστουγέννων, αν και ο παραγωγός ισχυριζόταν νωρίτερα ότι ήδη είχαν κοπεί πάνω από 15.000 εισιτήρια.

«Τα πλάνα που δείξατε χθες κ. Λιάγκα στην εκπομπή είναι από τη γενική δοκιμή. Ήρθατε στις 23 Δεκεμβρίου με συνεργείο να τραβήξετε πλάνα, αλλά δεν το επέτρεψε ο παραγωγός και τους είπε πως θα τους στείλει εκείνος δικά του. Και αυτά τα πλάνα είπατε πως είναι από την πρεμιέρα. Άκου δημοσιογραφική αλητεία! Επίσης, ρωτάτε τον κόσμο για ποιους καλλιτέχνες ήρθατε να δείτε την παράσταση; Πού το έχετε ξανακούσει αυτό παιδιά; Το έχετε κάνει ξανά σε θέατρο; Πάτε ποτέ σε θέατρο και ρωτάτε για ποιον καλλιτέχνη ήρθατε; Είναι ντροπή! Θέλετε να με εξοντώσετε! Σας έχω γίνει εμμονή» ανέφερε ο ηθοποιός έντονα εκνευρισμένος. 

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος απάντησε: «Συγγνώμη, επειδή μιλάμε τώρα οι δυο μας. Γνωριζόμαστε χρόνια. Σε έχω στηρίξει και έχω δει παραστάσεις σου, όσο κανένας άλλος Έλληνας παρουσιαστής. Προκαλώ να βγει κάποιος, να πει, αν έχει δει περισσότερες παραστάσεις από εμένα. Δεύτερον, βγαίνω ακόμα και τώρα, παρά την κρίση που πέρασες και δεν έχω αμφισβητήσει ποτέ το ταλέντο σου. Λέω πως είσαι από τους κορυφαίους κωμικούς και εγώ πάω να σε καταστρέψω;».

«Αναγκάζομαι αυτή τη στιγμή ν' απολογούμαι σαν ηλ@θιος»

Ο ηθοποιός τον διέκοψε τότε και είπε: «Τι με νοιάζει εμένα αυτό, όταν με κυνηγάτε κάθε μέρα Γιώργο μου; Εδώ και ένα μήνα κάνετε προπαγάνδα ειδικά σε εμένα. "Η παράσταση του Χαϊκάλη, ο κόσμος του γύρισε την πλάτη". Χτες, γέλαγες και ήσουν χαρούμενος», ενώ στη συνέχεια ο κ. Χαϊκαλης έδειξε στον αέρα της εκπομπής τα εισιτήρια που κόπηκαν από την παράσταση. «Το βλέπετε; Μπορείτε να το δείτε; Αναγκάζομαι αυτή τη στιγμή ν' απολογούμαι σαν ηλ@θιος γιατί εσείς αποφασίσατε, με την εμμονή τη δική σου, πως πρέπει να φύγω από το θέατρο. Θα φύγω Γιώργο μου για να είστε ευχαριστημένοι... Γιώργο, επειδή έχεις μία εκπομπή και ο Θεός σου έχει δώσει ένα μικρόφωνο και χρησιμοποιείς μία εξουσία, η οποία είναι αρνητική αυτή τη στιγμή σε έναν κόσμο που σε βλέπει και σε παρακολουθεί, έχω να σου πω μία κουβέντα. Ο λόγος σου από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι ενωτικός γιατί θα έχουμε μία δύσκολη χρονιά. Το να προσπαθείτε να μειώνετε ανθρώπους και καταστάσεις, δεν κατηγορούμαι για τίποτα, δεν έχω τίποτα εις βάρος μου, ακολουθεί ο δρόμος της δικαιοσύνης. Είστε το μόνο κανάλι που βγαίνει και προσπαθεί να μειώσει τη δουλειά».  

«Για ευπρέπεια και αισθητική σε εμένα Φαίη μη μου λες»

Από τη μεριά της, η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Μπορώ, σίγουρα, να καταλάβω έναν άνθρωπο που πέρασε πολύ δύσκολα το τελευταίο διάστημα. Και για μία αφορμή ξαφνικά, μπορεί να ξεσπάσει γι' άλλους λόγους. Θεωρώ συγκριτικά με ότι έχεις κάνει στο παρελθόν δεν είναι το ίδιο. Επίσης, αν θέλουμε να μιλάμε για ευπρέπεια, όταν ήμουν στο TV Μακεδονία, θυμάμαι πάρα πολύ καλά, επειδή τότε υπήρχαν κάποιες παραστάσεις από το Θέατρο Βορείου Ελλάδος, πρωταγωνιστές σε παράσταση ήταν ο κ. Χαϊκάλης και ο κ. Φιλιππίδης. Μπορώ αν θέλεις να βρω το απόσπασμα από εκείνη την εκπομπή που είχατε έρθει καλεσμένοι για τον τρόπο που μιλούσατε και τα σχόλια που κάνατε. Μπορώ να το κάνω, αλλά δεν θα το κάνω. Για την ευπρέπεια». Και ο ηθοποιός απάντησε: «Όλα τα θυμάμαι Φαίη. Πίστεψέ με, όμως, μην το βγάλεις το απόσπασμα γιατί θα εκτεθείς εσύ και όχι εγώ. Ειδικά για ευπρέπεια και αισθητική σε εμένα μη μου λες. Σε παρακαλώ πάρα πολύ!»

«Γέλαγαν τα μουστάκια του Λιάγκα που δεν πήγαμε καλά»

Νωρίτερα, ο Παύλος Χαϊκάλης είχε μιλήσει και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, τονίζοντας πως «σας έχω στείλει πλάνα για να αποδειχθεί το ψευδές του πράματος... Η παράσταση ξεκινούσε στις 19:00 και το συνεργείο ήρθε στις 20:00, βγάζοντας τους 10 τελευταίους θεατές που έμπαιναν μέσα. Εδώ μιλάμε για εμμονές. Εμένα με χτυπάνε ένα χρόνο τώρα, με έχουν βάλει κάτω και με τσακίζουν. Το να παίζεις με τον ψωμί συναδέλφων είναι ότι χειρότερο. Πού είναι η αλήθεια όταν λέει ασύστολα ψέματα το άλλο κανάλι; Χαρά να δεις ο Λιάγκας εχθές! Γέλαγαν τα μουστάκια του που δεν πήγαμε καλά».  

MeTooΦαίη ΣκορδάπαράστασηΑΝΤ1Παύλος ΧαϊκάληςΓιώργος ΛιάγκαςΚύπρος