Lifestyle|30.12.2021 13:15

Αγγελική Νικολούλη: Η διάκριση του γιου της σε φεστιβάλ ταινιών - «Πρώτο βραβείο, νιώθω περήφανη!»

Newsroom

Το πρώτο βραβείο στο Argo Film Festival κέρδισε ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη, Κωνσταντίνος Μουσούλης. Ο νεαρός σκηνοθέτης κατάφερε να κατακτήσει μία σημαντική διάκριση με το «Connected» και φυσικά, η διακεκριμένη δημοσιογράφος θέλησε να μοιραστεί με το κοινό τη χαρά της για το ευτυχές συμβάν.

Δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αγγελική Νικολούλη εξέφρασε και δημόσια την περηφάνεια της για τον γιο της. «Πρώτο βραβείο για τον Κωνσταντίνο Μουσούλη στο argo film festival. Χαίρομαι όταν αναγνωρίζεται η δουλειά νέων που έχουν όραμα, πιστεύω, θέληση και γνώσεις. Νιώθω περήφανη που ο νέος με αυτή τη διάκριση, είναι ο γιος μου..», έγραψε στη λεζάντα.

 

Ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη, Κωνσταντίνος Μουσούλης ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Πρόσφατα σε συνέντευξή του είχε πει στη Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Η μητέρα μου ήταν ένα πανεπιστήμιο για εμένα. Όλα τα χρόνια βίωνα έμμεσα τις υποθέσεις της, πως τα βίωνε, πως τα εισέπραττε. Θαυμάζω πόσο ταγμένη είναι σε αυτό που κάνει για το καλό των συνανθρώπων της»!

 

γιοςδημοσιογράφοςσκηνοθέτηςΝέα ΥόρκηΑγγελική Νικολούλη